reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Emih dziękuję za maila.:-)Moje koty wychodzą na balkon i nie uswiadczysz tam ptaszka.
Dzamena dzisiaj mi się śniło,że wszystkie dziewczyny z forum rodziły w jednym szpitalu wojskowym, bo była wojna. My akurat razem urodziłyśmy i miałyśmy dziewczynki:-)
W końcu dzisiaj się wyspałam, mam tak co drugi dzień.
Tweenie ja mam humory niemal codziennie...:sorry2:

któraś rzuciła wczoraj info, że w factory są body w cocodrillo za 10 zł 3szt. No to lecę. strasznie mi się podobają ubranka tej firmy, a normalnie (nie w promocji) szkoda mi kasy na nie... Trzeba być szalonym, żeby na drugi koniec wielkiego miasta bo szmatki dla dziecka jechać :-D

ashika mnie tez to zdołowało na zamknietym i teraz to juz do lipca a w zasadzie puki nie urodze to bede zyc w strachu,
jedyneczka no całkowicie cie rozumiem bo ja jestem raczej tez z tych z głowa na karku a w zyciu codziennym musze miec pewna stabilizacje i poukładane ,mój M na odwrót on idzie na zywioł i musze go stopowac.
emih szeryf doarł godz wczesniej ,dobrze ze chociaz sie wczesniej telefonicznie zapowiedzieli ze juz jada bo bym sie nasłuchała,a tak to tylko stwierdziła i dostałam opier...l ze chodze po domu na boso bez kapci,i moge sobie pogadac ze jestem dorosła i robie co chce ,moja mami ma jedna odpowiedz ty dla mnie zawsze bedziesz dzieckiem i gadaj tu z taką.poszłysmy pózniej we dwie po Filipsa do przedszkola a wczesniej weszłysmy na zakupy obok do sklepu i juz mnie wkurzyła bo jak wracałysmy to z jednej strony prowadziła małego a w drugiej rece siaty z zakupami i nawet jednej mi nie dała zebym bron boze od siatki z ciastem sie nie przedzwigała,co za baba.czułam sie jak tredowata

mruczka wojny nie chce ale co do dalszej czesci snu to jestem za ,mógłby sie okazac ten sen proroczy
ps a miała czarne włoski?

Dzień dobry robacki :-)
Madzik chyba zapomniałaś jeszcze mnie dopakować do tej walizki :-)
Mruczka - może pożyczyć mi kota, bo ja z gołębiami też walczę :baffled: Na balkonie mam założoną siatkę, i teraz zbieram fundusze na zabudowę balkonu... Bo brakuje mi takiego wieszania się na poręczy, a siatka zniekształca mi obraz :-D
Ja właśnie wciągnęłam śniadanie... Jakieś kiełbaski z fileta... i chleb z pomidorem...
Zapowiada się długi samotny dzień. Nie sprzątam, bo jutro chłopaki będą docierać sufit i robić wyłapki.
Jestem załamana, bo jak obliczyłam nasze fundusze, to święta spędzimy w dużym pokoju z telewizorem, ale na panelach. Może materac nadmucham. Bo na meble to nam chyba nie starczy :baffled:
Od dzisiaj obiecałam sobie, że będę oszczędzać. Bo szczerze, to M tylko bierze na fajki, a ja rozpieprzam kasę jak leci... Dziś robię tylko wycieczkę po płyn elmex, bo mi się skończył.

Dzamena- życzę Ci kochana udanej wizyty no i żeby Ci szybko do niej czas zleciał.

Cześc dziewczyny!!:-)
Wpadłąm się przywitać i od razu lecę was poczytać, bo nie wiem co się dzieje... Mam jakąś godzinkę, może coś nadrobię. M wyjwchał, ja na l4, a jakoś na wszystko brak czasu:tak:.
Zyczę miłego dnia...

Idę zaraz na zamknięty bo mnie troszku nie było i czuję się zagubiona:baffled:

madzik ojej to poród faktycznie możesz mieć juz w połowie czerwca. Będziesz więc naszą doradczynią:tak:a że ty nerwusek to ja nie zauwazyłam, mnie sie taka uśmiechnieta ciepła i wyważona wydajesz, taka własnie spokojna bez wybuchów:-)aha i udanego wyjazdu oczywiście;-)

ashika to życze aby synuś po tobie miał spanie:-Da fachowiec to się pewnie teraz czuje jak jakiś donjuan że się takiej lasce śnił i będzie Ci ta łazienke jak najdłużej robił:-D:-pPotas ponoś w banankach jest;-)

emih o właśnie,wielki PAN PREZES a skarpety stawia obok stołu:-p

mruczka mój kot kiedyś zwrócił pióra i dopiero się kapnełam że poluje:baffled:raz spadł z 4 piętra ale miał na szczęście tylko łapkę zraniona o antene:sorry2:

Mysza mam 3 koty i mogę pożyczyć:)
Dzamena nie pamiętam wlosków, tylko że nic mnie nie obchodziło co kto urodził, tylko biegalam,żeby się o Ciebie dowiedzieć...

Kurcze miałam na czas remontu z kotami iść do koleżanki, ale ona teraz mieszka z bratem, który kotów nienawidzi. Nie chcę nic wynajmować, bo nie mam na to kasy... Rodzina mnie przygarnie, ale z kotami to im się nie widzi. Nawet padl pomysł,żeby je do schroniska-a ja ratuję koty ze schronu.To miałabym swoje tam zanieść?Dzięki bardzo. Nie wiem, gdzie ja się podzieję.Nie widzi mi się z teściową mieszkać, psychicznie nie dam rady :(((

reklama
mysza my ja kupilismy ten domek 3 lata temu to pierwszy miesiąc spalismy na materacu w kuchni, potem pomalowalismy duzy i dostalismy meble od teściów więc spalismy w duzym, tez na materacu ze 3 miesiace bo tak się spłukalismy do cna:-pdopiero potem kupilismy stalaz do łózka i pokrowiec:-) jedynie co to oczywaiście Emi pokoik urządziliśmy.

mruczka juz by nie smucili ciężarnej i zniesli te kotki:dry:

Do góry