Angelie
Czekająca mamusia
U mnie też tylko on biedny nie wie z czym to mnie tak zostawił :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe noo ale bedzie mial niespodzianke :-):-)U mnie też tylko on biedny nie wie z czym to mnie tak zostawił :-)
Angelie u Was to dopiero bedzie radosc. Ale podziwiam Cię z tą tajemnicą. Ale za to bedzie super niespodzianka i bedziecie sie razem cieszyc. Tylko, ze ty juz wiesz od kilku dni i my razem z tobą a meżuś nie. Oj Oj.![]()
Ciekawe czy padnie pytanie ..dlaczego mi nie powiedzialas ???hihi;-)
A ile sie nie widzieliscie ??
Witajcie Panie!!! ja mam termin 30 czerwiec lub 1 lipca, wiec jestem na forum czerwcowym i od dzis dołaczam do was :-) !!!!!!!!
pozdrwaiam!!
Hej ,Hej :-)Witajcie Panie!!! ja mam termin 30 czerwiec lub 1 lipca, wiec jestem na forum czerwcowym i od dzis dołaczam do was :-) !!!!!!!!
pozdrwaiam!!