reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam sie z samiuskiego rana!!
lipcoweczki strzezcie sie bo znow wsrod nas panuje bezsennosc,jeszcze wczoraj chwalilam sie ze tak dobrze spie a dzisiaj jak zasnelam przed 4 tak wstalam o 5.20 wybralam M do pracy(pierwszy raz od 4 lat) zjadlam juz sniadanko i co dalej?
dziewczyny czy wasze uplawy maja konsystencje wody,sa takie rzadkie?ja strasznie sie boje ze sacza mi sie wody:zawstydzona/y:chyba ze ja sama juz schizuje,najgorsze ze moj lekarz ma urlop do poniedzialku,maluszek chyba tez odczuwa moj niepokuj bo prawie wogule go nie czuje:zawstydzona/y:matko ciaze to 9m-cy samych stresow!!!nie dziwi mnie juz ze ostatnio fryzjer znalazl kilka siwych wlosow na mojej glowie:szok:bo przeciez od tego zamartwiania do glowy dostac mozna!!!

spijcie dalej slodko:sorry2:

reklama
witam się i ja !!!

i od razu uciekam do zębisty. Boziu nigdy się nie bałam ,a adzisiaj jakoś mnie strach obleciał buuuu ja nie chcę ...:-(

Miłego dnia - odezwę się po....

Hej kobitki :-) melduje z moim maleństwem jest wszystko okej :-D Będzie SYNUŚ :-) Bardzo sie cieszę mimo że obstawiałam córeczkę. A mój M jak szczęśliwy... Zaraz po wyjściu z gabinetu powiedział mi: "dobrze, że kupiłem te autko dzisiaj" :-D

Beatka, gratuluje serdecznie córci :-)

Ostatnia edycja:
Ten tydzień na prawde mieszany jest, także wizytujący dziś i jutro - strzeżcie się :-) Jade wkońcu poszaleć na zakupach synkowych. Odezwe się jak wróce i wtedy dokładniej opiszę wizytę.

Miłego dnia dla wszystkich, tym bardziej że chyba nareszcie wiosna zawitała :-D :-D :-D

Witam się z rana:-D
Na początku gratulacje dla BEATKI-córeczki i dla KEEEJT-synusia:-D Ten tydzień to taki już mieszany różowo-niebieski:-D
My wczoraj nawet szybko załatwiliśmy lekarza i tak jak myślałam wszystko dobrze, paluszki zrośnięte częściowo tylko skórą więc nic nie będziemy z tym robili.
U mnie dzisiaj w planach posprzątanie w szafkach kuchennych i troszkę pozmienianie ich zawartości bo mój synek coraz bardziej zainteresowany mąką, cukrem, ryżem a w tej chwili wszystko ma w swoim zasięgu...
Miłego dnia:-D

Ja o 4 się obudziam i do 6 nie spałam.Nie wiem co mam z tym spaniem :(
Kasik dzięki za informacje-cieszę się ze Dopegyt działa -ja narazie nie panikuje ,ale może też mnie tabletki czekają, ale z tego co wiem wiele kobiet je bierze w ciąży
Keeejt gratulacje syneczka :)
Teraz prawie kazda z nas zna płeć-ciekawe jak to się ilościowo kształtuje.
Mysza powodzenia u dentysty-będzie bezboleśnei napewno!
U nas łądne słoneczko i podobno ma być ciepło-no ale zobaczymy :)
Po Kfc boli mnie brzuch -więc póki co pauza od fast foodów

dzień dobry wszystkim!!
mam pytanko i nie bardzo wiem w jakim wątku je umieścić (przydałby się jakiś wątek o urodzie i kosmetykach w ciąży i po ciąży, chyba że juz jest a ja nie wiem to prosze mnie pokierować;))
proszę tylko nie zrozumcie mnie źle bo wiem że panuje przekonanie że na takie rzeczy jest czas po porodzie ale mam problem z cellulitem i to okropny. po pierwszej ciązy troche sie go zrobiło ale teraz to już obłęd jakiś. chciałam wiedzieć czy nie znacie jakichś sposobów dozwolonych w ciąży na jego likwidację bądź choć powstrzymanie??? boję się że po porodzie to już będzie po przysłowiowych "ptokach" i sobie z nim kompletnie nie poradze.

Ello laski

Milego dzionka zycze
Slonko swieci oby zostalo juz :-)

JA znowu lazienkowe koszmary :zawstydzona/y: w nocy mi sie snilo ze pan powiedzial ze plytki sa tak krzywe ze on nie bedzie ich kladl bo szkoda jego nerwow a mnie i tak ciezko dogodzic i idzie sobie :szok::szok::szok::szok: i zostalam z lazienka z kilkoma plytkami na scianie :-(
Juz nei wiem jakie sny lepsze ze musze sama flizowac czy ze mnie M zostawia :-D

O 19 wizyta i prosze zaczynam sie denerwowac bo kontrola po tym wypadku, a z drugiej strony lokator tak wczoraj wywyijal ze az skakalam:tak: tylko kopie do srodka a nie na zewnatrz i M bidak znowu nic nie czul a ja skakalam od kopniakow :-D Czyzyby znowu dawal znac jak przy genetycznym ze wszystko ok i zeby na luz wrzucic

tiffi milej wizyty u brata

kama witam w gronie siwiejacych, wlasnie sie ostatnio przegladalam ze pasowaloby koor na wlosy rzucic bo zaczne straszyc i patrze a tu siwy wlos :szok: i to wredny na samym przodzie glowy :zawstydzona/y:

kusska przykro mi niestety nie pomoge, ale po porodzie organizm sie zbiera zazwyczaj i sie da zrobic nieomal cuda w porownaniu z tym jakbys chciala doprowadzic sie do porzadku tylko dlatego ze sie wczesniej ze tak brzydko powiem spaslas. Bedzie oki ;-)

reklama
Witam :)
Ja od 8 w pracce....

Gratuluję synalka :-D

1. O zębiście.
Czy wy macie jakieś znieczulenia robione? Bo musze sie wybrac ale bez znieczulenia nie da rady, na żywca sie nie odważe, a nie wiem jakie znieczulenie moze byc stosowane.
2. Co do ciśnienia.
Ja mialam ostatnio 130/80 czyli to juz jest nadcisnienie czy jak ? Bo ja to sie nie znam na tych sprawach nic a nic.
3. Upławy.
Ja mam raz takie wodniste i mam wrazenie jakby mi cieklo po nogach, raz sa takie geste dosyc, ale lekarz powiedział ze czysto już jest wiec nie mam tam jakichs grzybstw i innych poki co:sorry2::sorry2:
Zawsze tak, naczytam was naczytam, mam mase pytan a jak juz odpowiadam to w glowie pustka i nie wiem co chcialam napisac.

Moj maly wczoraj tez sie kiepsko ruszał, ale moze taki jakis dzien markotny był :)

Za to mam czasem ubaw jak lezymy z eM i maly sie nie rusza a eM trzyma reke na brzuchu, to w glowie sobie tam mrucze zeby junior poruszal sie mocno tatusiowi i tak powtarzam powtarzam i nagle buch zaczyna sie kopanie :-) Cudowna rzecz no.:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Do góry