reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
emih Na Małej syrence bylismy w Domu Harcerza

Geperty Tez byłam u tego pana doktora na USG 3D/4D(w czwartek który był). Bardzo miły i konkretny z niego lekarz. Zaproponował mi abym nastepnym razem przyszla w 32 tygodniu

Beatka25 Gratuluję, ale macie super -Parka:-). Och tylko mogę pomazyć:-(

Ostatnia edycja:
A my pojechalismy do Kfc -objadłąm się na maksa :)Przytyłam póki co 5, 5 kg więc chyba w normie-lekarz się nie czepiał.
Kama narobiłas mi smaka truskawkami-jutro lecę kupić :)
Ja też w nocy się budzę i czasami ponad godzinę nie spię-chyba takie uroki ciązy.
Na weeknd może pojadę w góry -rodzice mają w Brennej domek , a ma zrobić się cieplej więc chyba wybęde tam na dwa dni-pospaceruje trochę przynajmniej!
Pytałam się ginekologa o moje twardnienie brzucha to powiedział,że to jest normalne na tym etapie ciąży i kilka razy na dzień może się zdarzyć.

Supcio w takim razie gratki dla dziadka :tak::-D.

Beatka superrrrr, tak chciałaś dziewczynkę :-).

Patipaula jaki świat jest mały, a tym bardziej Gdańsk :-D, ja też teraz będę szła w 32tc :tak:, a doktorka na pewno będę polecać :tak:, w pierwszej ciąży na najważniejsze usg chodziłam do Doeringa, sprzęt super, ale lekarz przereklamowany, badanie mniej szczegółowe i prawie bez komentarza, a kasy oczywiście więcej brał, bo nazwisko robi swoje :sorry2:.

Beatka!- wielkie gratulacje dziewuszki! Ciekawe co z Keeejt?

Evelad... ale mnie zaczarowałas opowieściami o słodyczach choć dziś taka jestem opchana Bóg wie czym- normalnie rozsadza mnie choc nawet obiadu nie jadłam... No ale jak się je pop corn (tak... nie lubię a jednak zrobiłam)

Agatha- nie martw się że dzidzia mniej się dziś ruszała- jesli Ty tak szalałaś mogłas nie czuć jak ciągle w biegu i w biegu- dzieciaczki wtedy lubią sobie pospac bo.. kołysze :tak:

Ostatnia edycja:
Supcio w takim razie gratki dla dziadka :tak::-D.

Beatka superrrrr, tak chciałaś dziewczynkę :-).

Patipaula jaki świat jest mały, a tym bardziej Gdańsk :-D, ja też teraz będę szła w 32tc :tak:, a doktorka na pewno będę polecać :tak:, w pierwszej ciąży na najważniejsze usg chodziłam do Doeringa, sprzęt super, ale lekarz przereklamowany, badanie mniej szczegółowe i prawie bez komentarza, a kasy oczywiście więcej brał, bo nazwisko robi swoje :sorry2:.

Zgadza się:-)

Ja sie na dzis juz zegnam. Dobranoc kochane:-) do jutra.

Ja się witam i za moment będę się żegnać , od 3 dni ciężko pracuje "fizycznie" jeśli chodzi o uczelnię, mnóstwo zajęć, zamieszanie z pracą licencjacką, dziś wróciłam późno i spałam przez prawie cały wieczór, strasznie boli mnie brzuch, chyba wezmę Nospę i położę się z powrotem. Nie mam na nic siły ostatnio...

Oczywiście gratuluję lipcóweczkom udanych wizyt :) a widze jednym okiem, że trochę ich było ;D

reklama
Najadłam się- zjadłam bułkę z serem i ogórkiem konserwowym i naleśnika z nutellą:-D ale wiecie co smakowało mi to połączenie ogórków i nuteli:-)
tiffi no to mamy podobny gust co do wózków:-) mi też maxi cosi się podoba- własnie go oglądam:-D ale ta spacerówka wydaje mi się bardzo mała...a co do x-landera, to mi rozkładanie spacerówki nie sprawia żadnego problemu, a próbowałam wielokrotnie. Jedynym minusem jak dla mnie to brak obracanej spacerówki...no i właśnie nie wiem- czy dam rade bez tego żyć;-)
Znalazłam na tosia.pl maxi cosi mura4 gondola, spacerówka i śpiworek za 1999zł z 2008r, jak na ten wózek to cena atrakcyjna.
beatka gratuluje córci!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry