reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a mnie właśnie najbardziej to oparcie przeszkadza w x-landerach... Ale co kto lubi :)

a co do dziwnych smaków - fasolka ze śliwkami - pycha:-D

reklama
najpierw kama a teraz w reklamie takie piekne truskawki, kiedy beda juz takie ogrodkowe????? Kto pamieta w jakim miesiacu czy czerwiec czy wczesniej juz sa???

jedyneczka uwielbiam ta serie z ziajii :tak::tak::tak:

supcio gratulacje dla dziadzia lepiej pozno niz wcale :-)

co do wagi to ja niestety odpadam z konkurencji waszej bo jakos ostatnio to raczej schudlam :zawstydzona/y:

beatka gratki cory

ewelad :-) jak ostatnio z M wychodzilismy to powiedzial ze wstanie z lozka jak bede wkurtce juz stac na przedpokoju :-D inaczej on w aucie siedzi a ja sie zastanawiam jakie majtki wlozyc :-D:-D:-D:-D i faktycznie czasami tak bywa nieomal :-D:-D:-D

emih to ja wezme sobie twoja rade i bede od dzis chyba skakac specjalnie bo juz drugi dzien jakiejs mega rozroby w brzuchu :-)

A co do dzwinych smakow moja mama robi golabki z rodzynkami w sosie jablkowym i nawet sa dobre o dziwo zupelnie co innego, chociaz jak pierwszy raz jadlam (nie wiedzialam o sosie) to myslalam ze cos sie mami popieprz... i rodzynki przez przypadek trafily ale jak dostalam z sosem hmmmm lubie :tak::tak:

Milego wieczorka i spokojnej nocki

niektóre wózki mają taki specjalny mechanizm do rozkładania oparcia, taka rączka na oparciu na którą ciągniesz i oparcie Ci się rozkłada na jedną z możliwych pozycji.
A w x-landerach jest tak, że nie ma takiego systemu, tylko są takie luźne paski, które podtrzymują oparcie. Jak chcesz je położyć, to musisz poluzować paski. Problem polega na tym, że one się często zwijają, nie rozkładają się róznomiernie i w rękawiczkach czy mokrymi rękami ciężko oparcie położyć
acha, będę u kolezanki która ma ten wózek więc zobaczę to sobie
atabe ja dopiero rozeznaję się w kwestii wózków, no nic zobaczymy jak będzie, a teraz zobaczę x landera na żywo, moja przyjaciółka jest bardzo zadowolona przez te śniegi z małą jeździła i to po jakichś lasach

Ja zjadłam kolacje i obejrzałam YCD, a teraz idę spać, bo rano jadę do brata mam autobus o 6-ej rano, mam nadzieję, że dam radę 3h w drodze. Nie będzie mnie do poniedziałku. Miłego czasu. Pozdrawiam

reklama
Jeszcze coś dodam, bo dopiero teraz wszystko doczytałam:-)

A my już z Anetką po wizycie-ja swoją oipsałanm i wkleiłam zdjęcie.Wszystko ok na szczęscie-głowa mnie z tych nerwów boli.
Trzymam kciuki za pozostałę wizyty -mnie kazda wizyta bardzo dużo stresu kosztuje-miałam dzisiaj ciśnienie 130 na 80 i to po drugim pomiarze.
Kasik powiedz czy Ty bierzesz tabletki na nadciśnienie?I czy miałas nadciśnienie przed ciążą-bo ja coś czuje ,że mnie te tabletki czekają-bo wolę już coś barć, niż dziecku zaszkodzić.Ja mam nerwicę i to ciśnienie jest tym spowodowane-bez ciązy to pal sześć bo nigdy nie jest jakieś super wysokie ,ale w ciąży to trzeba uważać.

madzik - tak od misiąca biorę dopegyt 2 razy dziennie. Zawsze miałam nadciśnienie (genetycznie i przez sterydy, bo mam astmę), ale jakoś to ignorowałam, choć lekarze swoje mówili.:baffled: W ciąży obniżyli mi dawkę sterydów i ćiśnienie zrobiło się skaczące, ale jakoś na wiztę mi rosło. Lekarz kazał zażywać ten dopegyt i jest ok. Ciśnienie dobre cały czas.:-)

Donoszę, że będzie CÓRCIA :-D:-D:-D:-D:-D

Poza tym wszystko w porządku, ma 480 g, dwie rączki, dwie nóżki, pięknie bijące serduszko, kręgosłup i w ogóle miód malina :-D:-D:-D

Beatka - gratuluję córy, bardzo się cieszę;-)

Do góry