emih to nieźle to twoje dziecię jest usadowione. Ja czasem czuję ruchy (choć sama nie wiem czy to ruch) tak jakby przechodziły po krzyżu, po kości ogonowej i nie wiem czy to własnie ruchy, czy sama nie wiem co, a tak to normalnie urzęduje w okolicy pępka i niżej.
Fajną miałas pomoc w stylizacji malucha. Może ty mi odpowiesz, bo zadałam wcześniej pytanie, ale nikt nie odpowiedział. Jak dzieciątko się urodzi w lipcu to jak myslisz ile kupić takich bodziaków z krótkim rękawkiem ile długich i w jakich rozmiarach?
jedyneczka nie może być gazowa tam gdzie indukcyjna, bo w kuchni mam dwa okna a gazowa musi być w jakiejś konkretnej odległości od okna, to skomplikowane ale tak jest. ja mam kuchnię tak jakby z trzema ścianami (na dwóch mam okna)
geperty ja się zastawiam czy nie zakupić x-landera takie co się przyczepia do stelaża wózka, koleżanka bardzo polecała takie rozwiązanie, zwłaszcza jak my dużo jeździmy. Co do koszuli nocnej to właśnie tak się nad nią zastanawiam.
Co do wizyty mamy to inna bajka, to zawsze jest mam a nie teściowa. ile ja bym oddała, żeby moja mama żyła....
ashika kompromis zgniły nie jest niczym dobrym, w życiu niestety powoduje niezbyt dobre rozwiązania i frustracje. Hmmm rozważania filozoficzne przedszkolaka, to ważny etap w życiu - no chłopcy czasem muszą się pobić
patipaula chyba zakupię taką koszulę, ale zastanawiałam się ile takich powinnam zakupić, czy 2 wystarczą?
ewelad no właśnie co do cen na allegro, to często wydaje mi się, że taniej a potem jeszcze dochodzi przesyłka i różnie z tym jest, ale jak przeglądałam dziś wózki to najlepiej wypadały internetowe ceny
agatha a co to znaczy napięta macica??? ja miałam twardą szyjkę i w tyłozgięciu i dlatego brałam ten duphaston a teraz luteinę by trochę zmiękczyć ją, ale nie wiem czy to u ciebie to samo
oczekiwanie nie dobrze jak masz gorączkę, leć do lekarza, chyba że to niska goraczka to można paracetamolem
mruczka dużo zależy od teściowej jak fajna babka to spoko, a jak nie chcesz jej za długo gościć to powiedz, że chciałabyś by przyjechała, ale w późniejszym terminie, albo że po nią zadzwonisz.
mammi masz rację w 100% u mnie będzie tylko M i mam nadzieję, że będąc na sali z tabunem kobiet nie będę musiała chować się jak nie wiem kto. Byłam u bratowej jak urodziła, ale to dlatego że była sama na sali, nawet u moich najlepszych przyjaciółek umówiłyśmy się że odwiedzę je jak wrócę do domu.
Oj mammi niepotrzebne sa te twoje myśli, czasem cesarka jest koniecznością i tyle, nic nie poradzisz, a poradzenie sobie z ciążą to wielki wyczyn, cesarka i sampoczucie po niej to ogromne wyzwanie, więc nie masz co mieć złych myśli.
Napisałaś, że nie zgodziłabyś się na oxy, a możesz mi powiedzieć dlaczego i co byś zrobią gdybyś była w takiej sytuacji gdybyś miała rodzić naturalnie i powiedzieliby ci że podają ci oxy? dla mnie to nowy temat, więc za dużo się nie znam
Ja mam dzisiaj jakiegoś głodomora, wpałaszowałam kanapki z boczkiem i musztardą (nie jadam tego nigdy a tu proszę), poprawiłam dwoma gruszkami i ogromną porcją lodów. zaraz zbieram się spać,znaczy do łóżka bo spać pewnie pójdę dużo później