ewelad
Fanka BB :)
ja w końcu dotarłam do domu:-) byłam obejrzeć ponownie łóżeczko-tym razem z D,no i kupiłam mu grę i film z okazji tego rzekomego Dnia Mężczyzny- niech ma
i zjadłam już 2,a zjem chyba 3 kromkę z kremikiem czekoladowym-chyba coś tam dają uzależniającego,albo ja taka pazerna jestem
tweenie ja też zaliczyłam dziś kardiologa,ale moja wizyta doszła do skutku-nie dziwię się,że dostałaś nerwa:-( ja z tym samym byłam-arytmia i oddychanie, zrobili mi już holtera,ekg a dziś dostałam skierowanie na echo serca- w życiu tyle badań nie zrobiłam,co w tej ciąży:-) co do pytania niedyskretnego-ja też tak miałam kilka razy,jak kichnęłam nieprzygotowana,teraz już sporadycznie- pilnuję się
ale zdrugiej strony,jak tak kicham 'na sztywniaka' to mnie czasami coś tam na dole mocno zaboli-pospina czy coś? co do piesków,to ja już naprzestrzeni kilkunastu lat przeżyłam 3 takie straty zwierzaczka-jak dla mnie masakra- dla mnie piesio jak człowieczek mały-kocham zawsze bez opamiętania, a potemjest dramat,obiecuje sobie,że już nigdy więcej, ale teraz znów mam sunie kochaną nad życie:-)
tiffi co do cen allegro-sklep, to jednak najczęściej sklep wypada gorzej-ja dziś wspomniane łóżeczko oglądałam w sklepie i cena w porównaniu z allegro wyższa o ok 60 zł, materacyk 30 zł, ciuszki też drogie-a to zwykły sklep ,nie jakiś wypasior firmowy

tweenie ja też zaliczyłam dziś kardiologa,ale moja wizyta doszła do skutku-nie dziwię się,że dostałaś nerwa:-( ja z tym samym byłam-arytmia i oddychanie, zrobili mi już holtera,ekg a dziś dostałam skierowanie na echo serca- w życiu tyle badań nie zrobiłam,co w tej ciąży:-) co do pytania niedyskretnego-ja też tak miałam kilka razy,jak kichnęłam nieprzygotowana,teraz już sporadycznie- pilnuję się

tiffi co do cen allegro-sklep, to jednak najczęściej sklep wypada gorzej-ja dziś wspomniane łóżeczko oglądałam w sklepie i cena w porównaniu z allegro wyższa o ok 60 zł, materacyk 30 zł, ciuszki też drogie-a to zwykły sklep ,nie jakiś wypasior firmowy