reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka Nadia bardzo ładne imię, ja tgeż niby nie ejstem przesądna,ale jak przyjdzie co do czego to się przesądami wymiguje,ale co Ty,jak Wam sie to imię podoba to dajcie tak małej,zresztą Adi i NAdia to dwa inne,a ze podobnie brzmią szczególnie jak mówisz Nadi no to co :)

reklama
Napisalam sie jak glupia i mnie wywalilo z neta i skasowalo wszystko wiec odtworze to co mialam do powiedzenia kilka godzin temu po krotce i dodam nowe

Poki pamietam fajnie bede wam trula nadal o moim remoncie :-)

aneta przez ten remont to nie wiem przyszly tydzien albo jeszcze nastepny musze do gina zadzwonic albo nie zapomniec znowu ze mam zadzwonic :-D

oczekiwanie a skad wiesz ze bedzie syn?? :nerd:

emih wlasnei takie lustro bedzie w projekcie jak pisalas i sciany tez ciemne i jasne jak bede miala projekt to wam wrzuce na zamkniety a coo do ceramiki to umywalka bedzie Cersanit Adria i kompakt z tej samej lini zeby nie balaganic. Corze zdrowia duzo i niech sie te bakterie juz od was odp.... bo brak slow na nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jedyneczka ty mnie rutkowskim nei strasz :-D
co do imienia to Nadi bardzo ladnie :tak:

tiffi zgniky kompromis no niestety wiem :-( ale dotyczy tylko firmowo-tesciowych spraw na szczescie

mysza dzien faceta??? ale glupota. Bedzie mial dzien faceta jak dostanie obsrane dziecko do przewiniecia :-D

mammi pomysl na prezent dla M genialny B R A W O

ania pestka wspolczuje jesli to zabki moj synek mial po 40 stopni jak mamusia albo nic albo 40 :zawstydzona/y: a za 4 godz sie bawil jakby nigdy nic te zeby to nieporozumienie ze dzieci potrafia to tak ciezko przechodzic

tweenie nie ma patentu podobno jak slodkiego sie najesz to bedzie bardziej sie ruszalo male, ale czy to prawda nei wiem, a co do twoich obawe niestety kolejny "przyjemny" objaw ciazy

arlecia dzieki za rade scianka jest uwzgledniona juz ;-)

Ktos pisal o imieniu Liliana moj synek mial miec tak na imie ale cos mu miedzy nogami uroslo :-D
Syn wybral imiona dla rodzenstwa: brat - Maksymilian siostra - Wiktoria, mamy postep ze moze byc siostra bo do tej pory bylo "nawet ni o tym nie mow" :-D

A z innej beczki moj dzielny syn wdal sie w bojke w przedszkolu :zawstydzona/y: poszlo o to jak sie boksuje i trzymanie gardy. Efekt finalny taki ze ma podrapana buzie kolo oka i policzek a kolega wybity zab :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Na szczescie mama nie robila awantury, jej syn podobno uderzyl pierwszy a zab zaczynal sie kiwac, wiec jakos sie obeszlo tylko rozmowy byly. Wychodzimy z przedszkola i rozmawiam z synem a on mi na to "wiesz mamo chlopaki musza sie czasami pobic bo tak lubia" :-D:-D:-D z podrapana buzia i wybitymi zebami :tak::tak: swietnie ciekawe co dalej a ja go zapisalam do szkoly prowadzonej przez zakonnice :-D fuck dzis mial rozmowe a ja zapomnialam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co teraz???

Jedyneczka imię Nadia bardzo ładne-u mnie jest Julia ,bo mój M upiera się tylko przy Julii i Natalii ;)Jak mu powiedziałam,że mi się Pola albo Nadia podoba to mnie wyśmiał i powiedział że on się na te imiona nie zgodzi więc ja już dla świętego spokoju odpuściłam i będzie Julia :)Aaa jeszcze mu sie w miarę Jagódka podoba :)

Ashika jakiego amsz walecznego syna-no pewnie że chłopcy czasami muszą powalczyć między sobą hihi

Madzia byłam dziś na spacerku i przechodziłam pod Twoimi oknami, chciałam Ci sygnała puscić i Ci pokiwać ale zapomniałam tel, ale tak mi sie wydawało jakby ktoś stał w oknie,taką głowe było widać,więc niewiem,moze coś stoi na parapecie a ja myślałam ze ktoś wygląda hihi

wlasnie doczytalam sie na suwaczku o szybkich ruchach coz ja ich nie czuje, ale w nocy mi sie rodzenstwo pierwszy raz pobilo :-D:-D syn przyszedl do nas spac i jak sie wciskal to szturchnal w brzuch a to drugie od razu oddalo :-D:-D juz sie boje co bedzie jak podrosna ale mzoe bedzie ok bo duza roznica wieku 7 lat :-)

magdzia ty juz zdrowa calkiem??

Pozostalym chorujacym zdrowka lece bo za dlugo tu juz siedze

Madzia byłam dziś na spacerku i przechodziłam pod Twoimi oknami, chciałam Ci sygnała puscić i Ci pokiwać ale zapomniałam tel, ale tak mi sie wydawało jakby ktoś stał w oknie,taką głowe było widać,więc niewiem,moze coś stoi na parapecie a ja myślałam ze ktoś wygląda hihi

Anetka na oknie stoi kwiatek, ale mój piesek czesto siedzi na parapecie i ma blond główkę i sobie obserwuje świat więc mogła być to Misia hihi

A wiecie co ja mam dylemat co do imienia:-(Bo mówimy do małej zdrobniale Nadi a nasza sunia się wabiła Adi i zginęła potracona przez auto - ja ją znalazłam i bardzo to przeżyłam i co wspomne to mi smutno a po drugie jakis taki mam lęk głupi że to może być jakieś fatum albo co a to tak podobnie brzmi :baffled:nie jestem przesądna niby ale się okazuje że jak chodzi o dziecko to proszę jaki kołtun zabobonny ze mnie:-pMyslicie kochane że smieszne te moje wąty?A tak bardzo mi się Nadia podoba, i takie boje z M toczyłam:confused:

moja sunia też została potrącona przez auto. Wczoraj minęło pół roku, jak jej nie ma z nami. Doskonale rozumiem, co przeżyłaś. Ja do dziś nie mogę się otrząsnąć, nadal potrafię całe dnie za nią płakać:-(

ashika ale jak Ci to składnie wytłumaczył:tak:kurka fajny taki mały mężczyzna;-)No i postęp z tym imieniem, wszystko widać na dobrej drodze;-)

tweenie to przykro:-(bo to taki włochaty członek rodziny, prawda:sorry2:

A jak wczoraj gin potwierdził że dziewcze i zapytał czy juz w domu dziewczynka czy syn, to mu powiedziałam że też dziewczynka ale do trzech razy sztuka:-D
Popijam leszka free a M już dzwonił z hotelu że bardzo tęskni że coraz bardziej nie lubi z domku wyjeżdżać bo tęskni a co bedzie jak dzidzius przyjdzie na świat, rozczulił mnie:rolleyes:

Ashika a to co jest podane na wartku o plci to nieprawda?? Dalej nie znasz plci?? Bo ja juz zglupialam. Moze przez grype;/;/

Ashika- ja chcę DZ, M- CH, S- CH, przeczuwam CH, USG- CH

reklama
Do góry