reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a dokuczają Wam tez bóle kości ogonowej? bo u mnie są nie do wytrzymania-nie mogę siedzieć

Mój gin twierdzi, ze to nie kość ogonowa a powiększająca się miednica :) Mnie najbardziej bolało w 2-3 miesiącu, nie do wytrzymania :( Pomaga podkładanie poduszek między kolana i pod brzuch, albo jednej długiej specjalnej (przynajmniej mi pomogło ;) ) Teraz za to dokucza mi ból w pachwinach (podobno rozszerzające się spojenie łonowe), którego niczym nie idzie zniwelować. Są dni, że czuję się jakbym po tygodniu jazdy z konia zsiadła :/

reklama
Dzamenka, Też obiecuję! :)

Perla- fajnie czytać ze taka sielanka teraz u was z M! Bardzo się cieszę, bo wręcz kwitniesz w słowach :)

emih no podejrzewam, że to mogą być zatoki- nie chcę tu opisywać koloru i konsystencji wydzieliny z nosa:-D ale nie jest ciekawa;-) no i już 2 tyg to mam...

perla super, że mieliście wczoraj taki udany dzień:-) mój M też się spisał na medal

emih,aghata,mruczka to udanych wizyt życzę! A emih i aghacie życzę by dowiedziały się kto mieszka w ich brzuszkach.

Ja smigam na wizytę 17 marca to będzie 22 tydz skończony i mam nadzieję, że się młode ujawni i poznamy czy buszuje w brzuszku fąfelek czy pani fąfelkowa. Jakos tak fajnie wiedzieć tym bardziej że większość z Was już wie a ja nadal nie. I ze sklepu wychodzę z pustymi siatkami bo ni w ząb nie mogę niczego do fasolki dopasować.

perla biorąc pod uwagę ponad tygodniowego focha jakiego miałam na małża liczyłam się z myślą, że nic nie dostanę. Owszem zadzwonił życzenia złożył ale ca ly dzień spędził poza domem więc obstawiałam, że ani kwiatka me oczy nie zobaczą. A on się spisał, nie mogę powiewdzieć, dostałam czekoladki i piękny bukiet (nawet nie wiem co to za kwiat). No i oznajmił mi, że jeśli chce jechać na zakupy ciuchowe to zrobimy to w sobotę. Oj wykorzystam go!

perla ja Cię podziwiam, ze ty z tym karmieniem tak długo dałaś rade...niesamowita jesteś!!!

no właśnie emih i agatha dajcie znać kto tam w brzuszku siedzi- a co obstawiacie??

ja mam specjalą poduszke do spania, ale nawet ona mi nie pomaga............

Dzamenka dużo zdrówka dla synków, mój odpukać już i narazie zdrowy

Ashika ja Ci dam z koleżanki się wyśmiewać.Oj nieładnie....;-)Chyba ktoś chce ,żeby mu tyłeczek sprać;-)

Perla mój się szarpnął bo wziął mnie i dziewczynki;-) do kina na "Alicję w Krainie Czarów".
Dla mnie spoko, dla Izulki też, gorzej Emilcia w brzuszku.Dla niej chyba było za głośno bo wierciła się przez pół filmu.A ja jeszcze dolałam oliwy do ognia bo Cole popijałam:zawstydzona/y:

agatha Popłakałam się jak zobaczyłam tego kolesia w ciążówkach:-D:-D:-D:-D:-D Czy oni mysleli,że nikt się niepołapie????:-D M jak zobaczył to powedział,żebym w kwestii prezentowania swoich ciuchów na niego nie liczyła;-)

tiffi wiem,że zdjęcia są kiepskie,ale aparat mam do bani, poza tym to była pierwsza aukcja,ktorą wystawiałam.Teraz już nie dam ray dokleić zdjęcia.Moge jedynie tu zamieścić, co niniejszym czynię;-)Narazie to wszystko takie raczej mało profesjonalne, ale licze ,że z czasem nabiorę wprawy.
Rano Wystawiłam też pajacyki George, nie są różowe.Cena z Allegro 27,80 dla lipcówek rabacik 10%-;-) Po południu wstawię jeszcze jeden 3 pack-tym razem w tonacji niebieskiej.
Poza tym mam jeszcze pełno ciuszków,których nie zamieściłam-będę to robić pomału,ale to już Polskie.Firmy typu Ewa Klucze, Pinokio.

Załączniki

• ubrania 004..jpg
    ubrania 004..jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry