Perla, to moje gratulacje przerzucenia małego ssaka na dużego- bo pewnie M wniebowzięty?!

nIECH SIĘ CIESZY PÓKI MOŻE ;-)
Dzamena- u nas eks też robi takie jazdy że filozofom się nie śniło a jeszcxze o mojej ciąży nie wie- jak sie dowie to chyba ja jasny szlag trafi- jak będe miała chwilę też napisze w dpowiednim miejscu
Mysza- to prawda, mi też mleko tryskało tylko jak córa zaczęła kwilic- do tej pory to dla mnie fenomen, albo w nocy... jak zaczynało cieknąć... zaraz młoda się budziła
Ewcik- z ta koscią ogonową powiem tylko tyle: będzie gorzej! ;-)

Miałam w poprzedniej- teraz mniej jakby ale za to rwa sie przypałętała że chodzic czasem nie mogę.
Atabe- łączę się w bólu

Ps. Ewcik, ten katar- jak masz tak długo... może lergia, a może jak u mnie zatoki- jesli spływa ci po gardle (np w nocy) to najprawdopodobniej to drugie, albo jak boli cie głowa przy schylaniu, albo... szczęka.
Mammi- dzięki za słowa otuchy- też sie pocieszam że bedzie lepiej
Mruczka- to my dziś obydwie na połówkowym! o KTÓREJ MASZ? JA PO 14...
Agatha, Dzamena- co do tych bliźniaków, to chyba prawdopodobne ale przy normalnym harmonogramie USG- że połówkowe jest drugim tak naprawdę... U mnie będzie to drugie bo częściej nie miałam...
Magdzia- też mam straszne skurcze i to od dłuższego czasu. Biore MAgnezinB6 2xdziennie. Ale nie wiedzieć czemu najbardziej pomaga z pół litra kakao na wieczór. POLECAM