reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam, jak zwykle z pracy!:-)

Weekend niestety sie skończył, a minął mi w mgnieniu oka. Sobota - zakupowo, odwiedzinowa. Na koniec pojechaliśmy wieczorkiem na jakieś jedzonko. Zeszło tal do 1.00 w knajpce. Ale było sympatycznie.;-)
Niedziela minęła na odwiedzaniu mam, babć i teściowych z okazji dnia kobiet. Wróciłam wykończona po takim maratoniku - szczególnie po kilku ciasatach i herbatach:zawstydzona/y:.

Co do prowadzenia samochodu, gdy mój M siedzi z boku w stanie wskazującym - KOSZMAR!:wściekła/y:
Włącza mu sie wątek pouczania mnie, przestawiania wszystkiego co tylko jest możliwe z MOIM autku. Za każdym razem obiecuje sobie, że to juz ostatni raz, ale i tak ulegam i wracam wkurzona na maxa.:tak:

A tak wogóle, to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!

Dziewczyny to nie jestem sama z tą siarą, ale mam uciapane niektóre rzeczy i bieliznę, a M zapomniał mi dziś kupić wkładek
kasik ona ci się może pojawić dopiero po porodzie przed karmieniem, ale dlaczego chciałabyś ją mieć??? ani ona nie gwarantuje, ze będziesz miaa pokarm później, ani nic poza plamami

tiffi - może masz rację z tą siarą, ja tak chciałam mieć. bo Wam się pojawia i myślałam, że ze mną cos nie tak...:tak:

Uciekam dziewczynki się ogarnąć bo nadal w szlafroku siedzę i wziąć za ten obiad :)
Jeśli już dziś mnie nie będzie to na pewno odezwę się jutro po wizycie, jeśli nie będzie tyle osób i mnie lekarz przyjmie.

Miłej niedzieli Kochane ;D

magdzia - na pewno będzie dobrze, odezwij się po wizycie;-)
louise - z M. na szczęście konflikt zażegnany, nawet mnie grzecznie przeprosił w tym samym dniu, a z męskiej imprezy o dziwo wrócił zupełnie trzeźwy, robił za kierowce z własnego wyboru. Chyba go więc ruszyły moje łzy.;-)
mammi - śliczne masz te ciuszki, wrzuć linki. Tzrymam kciuki za zdrówko Szymonka:-).

Hejka z rana:-)

Vanillka ja zawsze jak widzę reklamę Rutinoscorbinu, taka jest ciemna dziewczyna na tej reklamie, mówi, że jest mamą iluśtam dzieci i musi dbać o ich zdrowie.... to zawsze Ty mi się z nią kojarzysz, słowo, ale jakoś tak właśnie sobie Ciebie wyobrażam.

Maruśka, nie przerażaj się, na e-mama na gazeta.pl też można ciekawostki poczytać.

Swoją drogą ja nie rozumiem, jak facet może mieć wstręt do żony po porodzie, mój M był, w pełni uczestniczył i już 3 tyg po porodzie się dopytywał: to jak tylko będziesz gotowa to mów szybko, jakoś wstrętu nie zauwazyłam wręcz przeciwnie:-) i to mu zostało.

Dziewczyny ile ja się wczoraj objadłam czekolady, normalnie nie wyrabiam z moim obżarstwem:zawstydzona/y:
Jutro idę na połówkoe, boje się jak diabli, ale może wreszcie dowiem sie kto u mnie zamieszkuje.

Mojego M ulubione forum to samochodowe, jak nie wie czegoś w aucie i raczej na żadne inne go nie nakręcę i nie mam takiego zamiaru.

Mammi dawaj linki do allegro, zawsze początki sa trudne, a może jakoś i my się do rozwoju firmy dołączymy. MI się podoba ten komplet z ostatniego zdjęcia dla chłopca.
ewa81 - rutinoscorbin spokojnie, duże dawki vitC również. Jak masz kaszel kup sobie Bronchicum- też możesz.

Ostatnia edycja:
Vanillka, nie wiem jak Ci wytłumaczyć, a nie moge jej w necie znaleźć:-(

Jest taka ciemna babka ( w sensie włosy), i sa obok niej zdjęcia dzieci, mówi, że jest mamą trojga dzieci i wie co dla nich dobre, dlatego podaje im rutinascorbin itd, reklamowa gadka dalej. Reklama niespecjalna, ta dziewcztna taka bardzo sympatyczna.

reklama
aaaa wiem ktora to reklama :)
spodobala mi sie jej bluzka bo ma jedna na druga zalozona hehe i tak sobie zgapilam i tak nosze czesto ;)
hehe to mowisz,ze mnie ona Ci przypomina ?:):):)

Do góry