Hej Kobietki.
Linka do aukcji wrzucam na zamknięty.Na zamkniętym opiszę Wam też moją poranną "przygodę".
Miłego dnia kochane:-)
ja też poproszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Kobietki.
Linka do aukcji wrzucam na zamknięty.Na zamkniętym opiszę Wam też moją poranną "przygodę".
Miłego dnia kochane:-)
Dziewczyny to nie jestem sama z tą siarą, ale mam uciapane niektóre rzeczy i bieliznę, a M zapomniał mi dziś kupić wkładek
kasik ona ci się może pojawić dopiero po porodzie przed karmieniem, ale dlaczego chciałabyś ją mieć??? ani ona nie gwarantuje, ze będziesz miaa pokarm później, ani nic poza plamami
Uciekam dziewczynki się ogarnąć bo nadal w szlafroku siedzę i wziąć za ten obiad
Jeśli już dziś mnie nie będzie to na pewno odezwę się jutro po wizycie, jeśli nie będzie tyle osób i mnie lekarz przyjmie.
Miłej niedzieli Kochane ;D
Hejka z rana:-)
Kusska i Ewcik - link do zamkniętego: https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/album-zamkniety-36018/