reklama
Nie sztyftów nie. W aptece pani poleciła mi spray do nosa firmy heel - euphoribium homeopatyczny, który nawet u niemowląt można stosować ale nie pomaga... i powiedziała, że innych nie powinnam bo powodują obkurcznie naczyń krwionośnych czy coś..
Nie sztyftów nie. W aptece pani poleciła mi spray do nosa firmy heel - euphoribium homeopatyczny, który nawet u niemowląt można stosować ale nie pomaga... i powiedziała, że innych nie powinnam bo powodują obkurcznie naczyń krwionośnych czy coś..
tego sztyftu możesz spróbować. Pamiętam nawet, że jak siedziałam w poczekalni u gina, to kilka kobitek sztachała się właśnie tym. Jak mówię, mój lekarz zabrania wszelkich leków, a na to się zgodził.
A jak się boisz, to jutro poniedziałek i możesz chociaż zadzwonić do przychodni do internisty i zapytać, co owolno na przeziębienie ciężarnym łykać
ewa81 mnie najbardziej pomagała maść majerankowa pod nos,dla mnie bomba;-)no i standard wapno, rutinoscorbin, piciu dużo, mleko z miodkiem i czosnkiem
geperty zobaczę jutro ten sposób w mozilli bo dziś mi się już nie chce przechodzić a w eksplorerze nia działaA kolorkami byłam dzisiaj mile zaskoczona
Jeszcze bigos wcięłam![]()
u mnie też dziś wieczorem królował bigos z zamrażarki wytargany.. :-)
jedyneczka myślisz, że mogę rutinoscorbin?? Co to za maść konkretnie jakaś nazwa to jutro sobie kupię bo jestem już wykończona tym katarem.
mój gin na przeziębienie zapisał mi asco rutical forte
Nowa kolorystyka jest super!Szaleję za kolorem zielonym więc jestem zadowolona z nowego wyglądu :-)
Życzę wszystkim dobrej nocki!Lecę myju myju i spać.Niestety trzeba rano wstać...
(nie czuje,że rymuje
)
Dobranoc!;-)
Życzę wszystkim dobrej nocki!Lecę myju myju i spać.Niestety trzeba rano wstać...

Dobranoc!;-)
Witam,
poszukuje kogoś kto miał wcześniej problem z maluszkiem, który miał zdiagnozowaną uropatię zaporową. Ja jestem teraz w 21 tygodniu ciąży i lekarz wykryl właśnie takie niprawidlowości w rozwoju dzidzi...bardzo chcialabym się skontaktować z mamami kore mają doświadczenie w tym temacie... pozdrawiam
poszukuje kogoś kto miał wcześniej problem z maluszkiem, który miał zdiagnozowaną uropatię zaporową. Ja jestem teraz w 21 tygodniu ciąży i lekarz wykryl właśnie takie niprawidlowości w rozwoju dzidzi...bardzo chcialabym się skontaktować z mamami kore mają doświadczenie w tym temacie... pozdrawiam
Hej kobietki!
Wczoraj ostatnia i dzisiaj pierwsza :-)
Przedewszystkim to wszystkiego najlelszergo w dniu naszego święta :-) Mam nadzieję,że żaden M nie zapomni dziś o tym szczególnym dniu i każda z Was spędzi ten dzień miło
Ja jem wlaśnie śniadanko i zaraz uciekam.Mam dziś dosyć zabiegany dzień ale mam nadzieję,że uda mi się dzisiaj jeszcze do Was zajżeć ;-)
Miłego dnia laseczki :-)
Wczoraj ostatnia i dzisiaj pierwsza :-)
Przedewszystkim to wszystkiego najlelszergo w dniu naszego święta :-) Mam nadzieję,że żaden M nie zapomni dziś o tym szczególnym dniu i każda z Was spędzi ten dzień miło

Ja jem wlaśnie śniadanko i zaraz uciekam.Mam dziś dosyć zabiegany dzień ale mam nadzieję,że uda mi się dzisiaj jeszcze do Was zajżeć ;-)
Miłego dnia laseczki :-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Witam się i ja !!!
Ale wcześnie mi się wstało, ale M już poleciał pewno po kFiotki, a słoneczko tak ładnie świeci, że grzechem byłoby dłuższe spanie:-)
Umyłam łepetynkę i zaraz jakieś śniadanie przekąszę.
Z okazji Naszego Kobiecego Święta, życzę Wam kochane brzuchatki, żeby Nasi mężczyźni pamiętali o Nas na co dzień i żeby zdawali sobie sprawę, że mimo Naszej silnej płci, trzeba Nas czasem pogłaskać i przytulić :-)Zobacz załącznik 222415
Ale wcześnie mi się wstało, ale M już poleciał pewno po kFiotki, a słoneczko tak ładnie świeci, że grzechem byłoby dłuższe spanie:-)
Umyłam łepetynkę i zaraz jakieś śniadanie przekąszę.
Z okazji Naszego Kobiecego Święta, życzę Wam kochane brzuchatki, żeby Nasi mężczyźni pamiętali o Nas na co dzień i żeby zdawali sobie sprawę, że mimo Naszej silnej płci, trzeba Nas czasem pogłaskać i przytulić :-)Zobacz załącznik 222415
reklama
atabe
Fanka BB :)
hej babki:-)
najlepszego dla wszystkich foremek;-)
ja miałam weekend intensywny pod względem żarcia w sobote byliśmy na imieninach, a w niedziele na urodzinach- przytyłam 0,5kg przez 2 dni
dzisiaj ide do szkoły rodzenia na zajęcia ruchowe- wreszcie jakaś odskocznia od żarcia będzie
ide was poczytać bo mam zaległości.
najlepszego dla wszystkich foremek;-)
ja miałam weekend intensywny pod względem żarcia w sobote byliśmy na imieninach, a w niedziele na urodzinach- przytyłam 0,5kg przez 2 dni

ide was poczytać bo mam zaległości.