reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki ,oczywiscie zycze Wam i sobie duzo ,duzo cierpliwosci do tych naszych panów co by nam kwiatki dawali nie tylko od swieta ale tez bez szczególnej okazji i aby byli na miejscu zawsze wtedy gdy ich potrzebujemy.a teraz lece troche nadrobic bo wekeend był i dzamenka nie wie o co kaman

reklama
cześć Dziewczyny!
spełnienia marzeń z okazji naszego święta:)
zbieram sie zeby coś na ogólnym napisać ale jakoś nie moge sie wbic w dyskusje, nie nadążam:/ na razie udzielma sie troche na wątkach o wózkach, ciuchach itp ale mam nadzieje ze nie bedziecie miec nic przeciwko że czasem wpadne i tu cos naskrobać.

całą noc szalał sztorm i dalej okropnie wieje, strasznie nie wyspana jestem:/
przeziębienie ostatnio przechodziłam ale dość łagodne. nie brałam nic z leków poza apapem na ból głowy. a tak to herbatka z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem, rosołek, i inhalacje z rumianku żeby nos oczyścić.

Witajcie dziewczynki :)
Wszystkiego naj z okazji naszego święta :))

Ja mam mega katar-i chyba to jednak uczulenie bo też oczy mnei szczypią , wypiłam już wapno -zobaczymy czy pomoże.
Atabe ja też przez weekdnd pół kilo nabrałam-apetyt mam straszny wrrrrrrrrrrr.......................

hej dziewczynki:-)
wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:-)
ale sporo naskrobałyście przez niedzielę-trochę miałam nadrabiania;-) wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiedzie- kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty, pieczeń z sosikiem- mniammmm.... a potem lody wiśniowe Carte d`Or.. ahhhh...
dziś idę na jogę, więc będzie chwila bez żarełka:-) dziś rano bardzo się zmartwiłam, bo nagle, w pewnym miejscu koło pępka brzuch zrobił mi się strasznie twardy, pojawiła się taka "kula".. nie wiem, co to było, może główka Małego? po chwili już tego nie było-ale to już drugi raz tak mam, ostatnio w nocy tak mi się stało. Nie wiem, co to..:baffled:

magdzia trzymam kciuki za wizytkę dzisiejszą;-)będzie dobrze[/b]

Laseczki, powiedzcie mi, gdzie jest ta nasza wątkowa grupa zamknięta?? bo ja się chyba w tym nie orientuję:zawstydzona/y:

dziś rano bardzo się zmartwiłam, bo nagle, w pewnym miejscu koło pępka brzuch zrobił mi się strasznie twardy, pojawiła się taka "kula".. nie wiem, co to było, może główka Małego? po chwili już tego nie było-ale to już drugi raz tak mam, ostatnio w nocy tak mi się stało. Nie wiem, co to..:baffled:

ja miałam podobnie dzis rano ale ta kulka była z boku. nie czułam wtedy zeby dzidzia kopała wiec nie wiem czy to bebe czy cos innego

Hej Kobietki.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:happy2: Dla mamusiek i tych malutkich kobietek w brzuszkach również;-)
Linka do aukcji wrzucam na zamknięty.Na zamkniętym opiszę Wam też moją poranną "przygodę".:baffled:
Miłego dnia kochane:-)

no właśnie, dziwne to... może dzidzia sobie przepłynęła z jednej str na drugą i to faktycznie była główka??

może:-) albo jakies mega gazy co u mnie nie było by niczym dziwnym hehe. osobiście wole wersje że to dziecko;-) czuje je już bardzo wyraźnie od jakiegoś czasu i podobno jest duże wiec mozliwe.

reklama
Do góry