reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na uporczywy katar i przeziębienie??
Na razie piję syrop *spam* i spray do nosa heel (homeopatyczny) i nic nie pomaga!!

reklama
Nowa kolorystyka forum bardziej mi odpowiada niż poprzednia niebieska, choć do pierwotnej byłam najbardziej przekonana, a strasznie mnie wkurzało, że jak chcę odp. z emotikonami to musiałam kliknąć najpierw w odpowiedź, a potem w zaawansowaną edycję, a koleżanka ze styczniówek mnie oświeciła, że wystarczy kliknąć szybko dwa razy na odpowiedź i od razu pojawia się edycja z buźkami :-), wiem, że więcej dziewczyn miało z tym problem, także problem rozwiązany :-).

Ja zmykam szybko myćku i na "kości".

Dobranoc.

ewa81 mnie najbardziej pomagała maść majerankowa pod nos,dla mnie bomba;-)no i standard wapno, rutinoscorbin, piciu dużo, mleko z miodkiem i czosnkiem:happy2:

geperty zobaczę jutro ten sposób w mozilli bo dziś mi się już nie chce przechodzić a w eksplorerze nia działa:sorry2:A kolorkami byłam dzisiaj mile zaskoczona:happy2:

Jeszcze bigos wcięłam:baffled:

ewa81 mnie najbardziej pomagała maść majerankowa pod nos,dla mnie bomba;-)no i standard wapno, rutinoscorbin, piciu dużo, mleko z miodkiem i czosnkiem:happy2:

:

a można rutino i wapno? mnie lekarz kazał tylko ciepłą herbatę z cytryną i pod kocyk na tydzień. Całe szczęście, że udało się mojemu M ostatnio mnie nie zadżumić, jak go rozłożyło

mysza wiem ze jajka lepiej na twardo, ale ja lubię na miękko, no ale póki co jem na twardo. No ja sobie nie wyobrażam być z facetem, który tak by się do mnie zwracał. Mam duży szacunek do siebie i tego wymagam od innych.
jedyneczka ja zapinam pasy zawsze nawet na krótką trasę, mój brat jest policjantem i jak czasem coś opowiada to ciarki przechodzą, dlatego nawet na krótkie trasy warto zapinać pasy. Adaptery są dość drogie kilkaset złotych chyba kosztują
asieńka ja mam alergię na chemiczne rzeczy, która objawia mi się łzawieniem oczu, bardzo rzadko puchną mi powieki i rumianek pomaga
magdzia to musze spróbować tego knorra
mammi fajne ciuszki dawaj linki

Ta kolorystyka na forum jest całkiem fajna, więc ok. Ja byłam na obiedzie i wciągnęłam wielką pizzę i sok pomarańczowy, najadłam się jak smoczyca. A na kolację zjadłam już tylko gruszkę, 2 kiwi i banana. Ja oglądam TzG choć już mnie nudzi, ale co tu robić w wieczór niedzielny jak siedzi się na kanapie. Na dzisiaj chyba tyle więc powiem wam dobranoc

Ja też już się żegnam, czekam na M i mam nadzieję że z okazji jutrzejszego dnia kobiet namówię go na mizianie po plecach:-)

tiffi tym bardziej mi wstyd jak przeczytałam co ty zjadłaś na kolację a co ja:baffled::zawstydzona/y:

Jedyneczka, ale mi smaka na bigos zrobilas , chyba musze zrobić :)
Ja też już uciekam do łóżka.
Dobranoc i do jutra dziewczyny!!

reklama
jedyneczka myślisz, że mogę rutinoscorbin?? Co to za maść konkretnie jakaś nazwa to jutro sobie kupię bo jestem już wykończona tym katarem.

Do góry