reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

no zmienili, zmienili, ale może jak jeszcze trochę dopracują, to nie będzie tak źle...

A ja sobie trochę pospałam, bo nuda mnie dopadła... Za godzinkę obejrzę taniec z gwiazdami, chociaż nie przepadam, ale w niedzielę po 20 nie ma już totalnie nic. Byle jakoś przetrwać do powrotu M :happy2:
Teraz z kolei jem jabłko. Zmuszam się do owoców, żeby nie szukać nic w lodówce :-)Poza tym są bliżej - nie trzeba tyłka ruszać ...

reklama
dzięki kochana! zaraz sobie poczytam, co oni tam na nas pisza.... ;-)

hejka:-)

Właśnie zadzwonił do mnie gin, że nie może w piątek przyjmować na usg (miałam iść na połówkowe i czy pasuje mi wtorek. Oczywiście nawet bardziej, bo już dni odliczałam:-) ale jednocześnie mam już niezłego stresa....

Magdzia, jak ty się tak od kilku dni denerwujesz to kobieto jedź na izbę przyjęć normalnie, zrobią Ci ktg i bedziesz wszystko wiedzieć, masz do tego święte prawo.

Madzik, ja też tak wcinam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maruśka, ja kojarzę tylko e-tata na gazeta.pl

Ja też za kierowcę robię, ale nie przeszkadza mi to, bo lubię jeździć.

Nudzi mi się dzisiaj strasznie, dobrze, że siostra wpadnie wieczorkiem i będzie spała u mnie:tak:

Mysza, mnie zaciekawiły zwiastuny na TVN Style, dzisiaj o 20/45 - Pot, łzy i jedzenie.
O tym jakim kosztem produkowane sa tanie rzeczy. TZN tanie u nas i co za tym się kryje, nawet sobie alarm nastawiłam, żeby nie zapomnieć, Tanca z Gwiazdami nie trawię.

Mysza, mnie zaciekawiły zwiastuny na TVN Style, dzisiaj o 20/45 - Pot, łzy i jedzenie.
O tym jakim kosztem produkowane sa tanie rzeczy. TZN tanie u nas i co za tym się kryje, nawet sobie alarm nastawiłam, żeby nie zapomnieć, Tanca z Gwiazdami nie trawię.

O to sobie obejrzę... Bo taniec to już mi się przejadł... Jeszcze ewentualnie ten serial na jedynce - Blondynka- ale sama nie wiem. Niezdecydowana jestem jakbym co najmniej w ciąży była :-D

agatha ja tez czekam na ten program,ciekawa jestem :tak:

Mysza ja juz nie trawie TZG ..ale w niedziele o 20 -tej nic nie ma w tv ;/
wiec taniec pozostal :baffled:

maruśka palant, ale ktoś mu tam dobrze odpowiedział, co za kretyn. Ja mam nadzieję że taki mądraliński na stare lata będzie samotnym dziadem:-p

Ja zjadłam na obiad racuchy, potem jadłam grzybki w occie , winogrono, czekolade, słonecznik i płatki kukurydziane i pewnie po weekendzie jak zwykle z 1kg więcej:baffled:

reklama
my wróciliśmy od teściów, potem jeszcze po sklepach pochodziliśmy i tak zleciał dzionek:-)

mysza my tak co weekend albo u rodziców albo u teściów na obiadku, póki nas zapraszają to korzystamy hihi:-)

teraz sobie pooglądamy z M jakiś filmik bo mi TZG też już się znudził a potem kąpanko i do łóżeczka

Do góry