reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mami i tak trzymać!!! co za rodzaj małżeństwa propaguje Twoja teściowa :szok:

jedynaczka zawsze jak Cie czytam to się uśmieję, ach te Michałki, ide zaraz do sklepu to chyba też zakupię :-)

ashika łazienka bedzie napewno śliczna jak masz tyle pomysłów

madzia ja też sie objadłam pizzą wczoraj,tylko domowej roboty, a to prawda co reklamują w pizzy hut że płącisz 19zł i jesz ile chcesz? jak to wygląda?
miłej imprezki, ja jutro idę,oblewać mgr

gaja Ty musisz z pracą jeździć? ja wysyłałam do promotora mailem,miałam z głowy jeżdżenie

idę na spacerek, bo mimo że minus 2 stopnie to ślicznie słonko świeci, d..a się plaszczy mi od tego siedzenia,musze ja trochę unormować:-)

reklama
witam się serdecznie!!!
Ja tylko na chwilę nawet nie będę nadrabiać. Jutro to zrobię. Dzisiaj ciężko mi będzie wejść bo muszę się zająć miśkiem ;-)
Życzę Wszystkim udanego dnia i jeśli ktoś idzie dziś na wizytę to samych dobrych wieści :-)

Beatka co Cie tak te hormony męczą? głowa do góry,bedzie dobrze i duzo się usmiechać,choćby tu do nas:-)

moja teściowa wporzo, dostanie zaraz smsa z życzeniami odemnie:-)

a ja mam mieszane zdanie co do mojej teściowej. Przed ślubem było wszystko ok, teraz niby też jest dobrze, ale jest inaczej. We wszystko nos wtyka, prawie wszystko neguje, jak chcę coś zrobić, coś zaproponuję, to słyszę dobrze, ale... A teraz jak ma się Maluch urodzić to się w ogóle robi cyrk. Nie kupuj tego (m.in.) wanienki, tamto kup inne, i tak w kółko. Ja wiem, że wychowała dobrze 3 synów, ale teraz moja kolej, chciałabym sobie po swojemu wszystko urządzić, wychować Małe. Owszem, jestem otwarta na wszelkie propozycje, ale to nie znaczy, że mam z nich korzystać.
A najbardziej mnie wkurza, że M często bardziej wierzy jej niż mnie, bo ona już miała trójkę, a moje dopiero pierwsze będzie. Wrrr...

a ja mam mieszane zdanie co do mojej teściowej. Przed ślubem było wszystko ok, teraz niby też jest dobrze, ale jest inaczej. We wszystko nos wtyka, prawie wszystko neguje, jak chcę coś zrobić, coś zaproponuję, to słyszę dobrze, ale... A teraz jak ma się Maluch urodzić to się w ogóle robi cyrk. Nie kupuj tego (m.in.) wanienki, tamto kup inne, i tak w kółko. Ja wiem, że wychowała dobrze 3 synów, ale teraz moja kolej, chciałabym sobie po swojemu wszystko urządzić, wychować Małe. Owszem, jestem otwarta na wszelkie propozycje, ale to nie znaczy, że mam z nich korzystać.
A najbardziej mnie wkurza, że M często bardziej wierzy jej niż mnie, bo ona już miała trójkę, a moje dopiero pierwsze będzie. Wrrr...
ja mam niestety bardzo podobnie. Moja też 3 synów wychowała i myśli,że jest ekspertem od dzieci...

sie rozpisałam i wzieło wcięło:wściekła/y:

tweenie jeśli twoje maleństwo drobniutkie po babci i mamie (bo pisałaś chyba tak kiedyś?)a do tego wody to pewnie dlatego tak słabo czujesz, takiego delikatnego elfika masz w brzuszku;-)teściowej kategorycznie:dziękuję za radę ale zrobie po swojemu i M też na to uczul, ty jesteś matką!!!I to ważne od początku aby M słuchał Ciebie i twoją trzymał stronę ucinając wszelkie dyskusje na twój temat - on uznaje twoje zdanie i tyle, może teściowa ustapi. Bo tak to się rozbestwi jeszcze bardziej a po co macie się kłócić przez nią:-pna szczęście moja obecna jest kochana i nie wtracaja się z teściem w nic, jesli trzeba pomogą i doradzą z wielką przyjemnością ale nigdy sami nie wyskakują.No jedynie teściu chciałby już dom nam podnosić ale my czujemy że finansowo nie damy teraz rady, ale to dlatego że on taki pracuś straszny:tak:

tiffi moja jak czasem bodnie mnie w szyjkę to czuję jakby prąd mnie przeszedł od szyjki aż do wyjścia:-Dwięc możliwe że jak u dołu mała to tak czujesz.

evelad już niebawem będziemy się chwalić na forum jak długo której udało się przespać w nocy:-D

kopnijcie mnie w zad bo nic nie zrobie dzisiaj:baffled:

Jejku, jak piszecie o swoich wrednych teściowych, to dlla mnie brzmi jak jakas abstrakcja, albo film.:szok: Ja nie odczułam ani nie usłyszałam od mojej nic złego. Pewnie dlatego, że sama miała koszmar ze swoją. Kiedyś mi opowiadała. Mieskała z prawdziwa czarownicą pod jednym dachem.:tak:
Pewnie Wy kieys będziecie super teściówkami, bo wiecie co to znaczy mieć zołzę w rodzinie, a ja "wyrosnę" na prawdziwą jędzę, zresztą jak twierdzi mój M juz dużo mi nie brakuje...:-D

hejka

Ja właśnie skończyłam sprzątanie całego domku:-)

Potem się najadłam porządnie, narobiłyście mi dzisiaj ochotę na twarożek i kupiłam sobie rzodkiewki, ogórka, pomidory i wszamałam pyszny twarożek no i niestety jeszcze poprawiłam paroma rzeczami i ruszyć się nie mogę:-(

Moja teściowa też ma 3 synów, ale ogólnie jest w porządku. TZN szczególnie przy małym dziecku mają z teściem 1000 rad, ale ja jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam i przytakuję dla św. spokoju a i tak robię swoje. Ogólnie rzecz biorąc nie mogę na teściów narzekać.

Na szczęście w każdej syt moj M trzyma moją stronę, a generalnie za bardzo nie dyskutuje nigdy ze swoimi starszymi - ucina temat i nie ma z nim dyskusji. Na pewno nie mają wiekszego wpływu na jego poglądy i decyzje.

Postaram się zaraz wrzucić jakieś zdjęcia łazienek (to tak w temacie urządzania) na zamknięte zdjęciowe.
Ashika - ja też pełnoprawny byk, lepiej ze mną nie zadzierać:-)

reklama
Do góry