reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka - to myślę, że mieliby temat do bardzo dłuuuugiej dyskusji, bo mój M. na pewno obstawałby przy swoim:biggrin2:

He he:-D

Lece do sklepu , nic nie zrobiłam,bigos w d...pie,eh straszny leń jestem ostatnio:-p

Do wieczorka;-)

reklama
a ja zrobilam sernik i juz sie chlodzi w lodowce:-p
a potem narzekam ,ze grubas jestem :baffled:

atabe Ciebie gdzie wcielo ??

Ja jestem z pod barana !!UPARCIUCH za mnie straszny:-D

jedyneczka pewnie masz rację z tym spaniem, ale cóż-zainteresowania się człowiekowi zmieniają hahaha

a ja teściówkę mam ok, co prawda miewa swoje jazdy- wcześniej anioł-baba,troszkę jej się pozmieniało po menopauzie,ale cóż-tak bywa i twardym trza być a nie miętkim:-D sponsoringowi z jej strony mówię zdecydowane tak, za złote myśli dziękuję:-D

Moja tesciowa dziwna jest ..
Niby zawsze chce dobrze ale jakos jej to nie wychodzi :-D
Ona od 15 lat siedzi we Wloszech ,troszke inaczej zyje ...inne podejscie ma ..
Dobrze,ze widujemy sie tylko kilka razy do roku ;-)

czesc laseczki napisalam dluuuugiego posta ale mi sie komp wylaczyl wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! u mnie dzis okna robia i juz chyba koncza plytkowac lazienke. jupiiiiiiiiiiiii :-) ale sie ciesze:-)

jedyneczka tak jak radzilas uparlam sie i wczoraj zakupilam ten dekor ;-) :-) ja tez nie chce porodu na ezaco. chcialabym w kucki bo slyszalam ze naturalna grawitacja pomaga dziecku sie szybciej wydostac. jak sie bedzie dalo tak to ja bym reflektowala :-)

atabe matko nie strasz mnie bo ja juz chyba sobie daruje ta szkole rodzenia

tiffi zapomnialam napisac ze ja tez do szkoly rodzenia ide przy szpitalu w ktorym bede rodzic a prowadzi ja moj gin :-) tez chce obczaic polozne i ogolnie wszystko

ashika to super-taki prezent to ja rozumiem :-) moja mama wlasnie dzwonila dzis i powiedziala ze mamy wyremontowac tez maly pokoj-ze ona nam zasponsoruje z okazji....zadnej... :-) ahhhhh te mamy....sa nieocenione :-)

dotad przeczytalam i pisze. ale juz wlasnie M dzwonil ze wraca zaraz z pracy i mam mu jesc zrobic i sie szykowac bo do domu jedziemy na inspekcje i na zakupy. wiecie co-ja to sie jednak ciesze ze ten remont jest teraz a nie w maju bo chwili spokojnie na dupie siasc nie moge. powaznie.w maju z duza ciaza to ja bym juz tak nie najezdzila. za ciezkie by to bylo. chyba los nade mna czuwa :-) i za co? za co? nie jestem szczegolnie dobrym czlowiekiem ;-) ;-) zycze milego popoludnia girlsy :-)

aneta-h no nie wiem właśnie:baffled: złapałam dołka i nie mogę z niego wyjść. Nie wysypiam się, z małym ciągle coś no i nie mogę się kompletnie z małżem dogadać i normalnie do chaty mi sie wracać nie chce:baffled: Przejdzie mi ale na razie to się czuje jak flak:zawstydzona/y:

Hej brzuchacze :p

A ja od dwóch dni rodzę !!!! Co noc rodzę, co chwila inaczej, w innym miejscu ....:p Normalnie wyspać się nie mogę....
Kacpra urodziałam przez CC, teraz chcę spróbować naturalnie i tak się tym zaaferowałam, że nie mogę przestać o tym myśleć. Obejrzałam wszystkie filmy z porodów na Youtube. Kurczę a to dopiero połowa ciąży....
Zwariowałam czy co????????

reklama
No to będziemy siwe we dwie :) ale już teraz musimy dać radę, życzę sobie i Tobie żebyśmy te najgorsze chwile miały już za sobą a przed sobą perspektywę naszych zdrowych dzieci na spacerkach w lipcu :)

Siwe trzy, bo ja od wczoraj też mam stresa, echhhh
beata rozbawiłaś mnie z tym porównaniem teściowej do skarbu
jedyneczka no mam nadzieję, że masz rację i to mała kopie mnie po szyjce, mam nadzieję, że inka potwierdzi to i będzie ok

Dziewczyny ja dzisiaj mam wizytę -trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Zaraz idę zrobić obiad, dzisiaj kluski z truskawkami, jak ja lubię, mniam.

Do góry