reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Beatka25- życzę sił psychicznych!!!!!!!!!!!!!!!

Mammi- a tobie nasza bisneswomen- sił fizycznych- i przy syneczku i sklepie!

Mruczka- Niestety Kasieńka chyba nam się nie zdążyła wpisać na liste, podobno jak ostatnio Magdzia też w trakcie pobytu w szpitalu nam się przypomniało... :baffled:

Oczekiwanie, a tam czekolada... ja wciągnęłam pół pizzy XXXXXXXL :szok:;-)

Agatha- to pokłony porożem w kierunku kolejnego byka ;-):-D

Olyv- przesadzasz :) zaczniesz mieć koszmary od takich filmików!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie ogladam filmikow z porodow ...wole sobie nie wkrecac ;/
Ale zaczynam myslec o porodzie coraz czesciej ...i nie powiem stracha mam !!!

tiffipowodzenia!!!!!!!!!!

hej.jestem.
od rana wziełam się za sprzątanie, bo mnie ten syf już do szału doprowadził!!!! pomylam podłogi, pościerałam kurze, pościele zmienilam pranie zrobiłam, obiad zrobiłam-ziemniaczki podsmażane, jajko sadzone i ogóreczki kiszone, pozmywałam i teraz padam na pysk! Nie wiem co jest grane, ale nie moge dodawać minek:/ widze je dusze na nie i nie wskakują...bez sensu!
teraz próbuje was nadrobić
Vanilka pytałaś o to co będzie na zajęciach w szkole rodzenia- otóż generalnie mamy przerobić dwa bloki- pierwszy miesiąc to wszystko o porodzie, w tym poród rodzinny, znieczulenia i połóg, a w drugim miesiącu wszystko co dotyczy noworodka i opieki nad nim. Te wszystkie teoretyczne zajęcia mamy zawsze w czwartki, a w poniedziałki ja mam jeszcze zajęcia ruchowe- oj przyda mi się to, bo ja się ruszam jedynie z kanapy do kuchni...
tiffi ja też miałam kiedyś takie dziwne skurcze w pochwie własnie...zdarzyło mi się to chyba dwa, albo trzy razy jak narazie. Mówilam mojemu ginowi, ale jakoś się tym nie przejął-powiedział, ze tak może być...Życze powodzenia na wizycie!!1
mammi biedni wy z tym Szymonkiem...mam ndzije, ze szybko wyzdrowieje

tyle co zdołałam nadrobić ide czytać dalej.

atabe Ty nasza gospodyni domowa :-)
To fajnie zajecia sie zapowiadaja :tak:No i ruchowe nawet beda:happy2:
Ja w pierwszej ciazy chodzilam i przydalo mi sie bardzo to co mowili o pielegnacji dziecka :happy2:
a co do emotkow to musisz nacisnac zaawansowana odpowiedz i tam sa .

atabe Ty nasza gospodyni domowa :-)
To fajnie zajecia sie zapowiadaja :tak:No i ruchowe nawet beda:happy2:
Ja w pierwszej ciazy chodzilam i przydalo mi sie bardzo to co mowili o pielegnacji dziecka :happy2:
a co do emotkow to musisz nacisnac zaawansowana odpowiedz i tam sa .

ja pisze z zaawansowanej edycji dusze na nie ale one nie wskakują!!! co za zjeb**** z tym nowym BB!
no ja się ciesz najbardziej, na te zajęcia własnie dot.noworodka, mam nadzieję, ze M się też czegoś nauczy i będzie mi pomagał...

kasik a ty koniecznie idź na to L4 i odpocznij sobie, bo tak nie można...

Ashika fane te plytki co wkleiłaś, ale ja też nie przepadam jakoś za kwiatkami < a te też o dziwo mi się podobają> może faktycznie przez tą ciąże...?

atabe to Ty dziś pracowity dzień,raz na jakiś czas trzeba niestety:-)

ja robię rosotto i do tego surówka z marchewki i jabłka, ide zaraz jeść bo M wrócił a głodna jesteeeeeeeem
narazie

Atabe podziwiam za zapał do porządków-mnie to się nic nie chce, ale M jest dzisiaj taki obry i powiedział ,ż posprząta :-)
Ja się wykapałam i ułożyłam włosy bo na wieczorne wyjscie z laskami trzeba jakoś wyglądać hihi
Pogoda u nas zakręcona na maksa-pzred chwila była śnieżyca a teraz słoneczko wychodzi-niech ta zima się już kończy !!!
Tiffi powodzonka na wizycie !!!

reklama
kurcze albo ten wózek się zaciął albo nie wiem czemu tak wolno jedzie:/ ja już chyba jestem w 6 miesiącu....

Do góry