reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe teraz sie fajnie o tym rozmawia ale ja przy synku wymyslalam woda pilka i moglam jak chcialam ale po tych 23 godz na sucho bylo mi wszystko jedno byle by sie juz skonczylo :-) i na jakims takim niby krzesle chyba urodzilam w koncu ;-)
tylko blagam nei pisz ze cie strasze bo tak nei musi byc wcale po prostu moje szczescie nic mi w ciazy nie dokuczalo to porod odbil 9 miesiecy dolegliwosci :-D

Ja to wsumie powiem tak moj porod tak jak u Ashika odrobil swoje 9 miesiecy. chociaz rodzilam na lezaco ale i tak mialam juz serdecznie dosc. Mam nadzieje ze teraz mam te olegliwosci to chociaz wynagrodzi mi sie to w porodzie. Choc tak powiadaja jak pierwszy zly to drug niby lepszy ma byc.

A powiedzcie mi dziewczynki czy wy za szkole rodzenia cos placicie?/ jak tak to ile coś takiego kosztuje? pozdrawiam

Ja to mysle ze przy drugim porodzie jest ten komfort psychiczny ze wiadomo kiedy to juz jest to i czego sie mniej wiecej spodziewac;) Jakos tak nie mysle chyba o porodzie, jak byla pierwsza rozmowa na forum o tym to az sie balam, a teraz tak jakby to mialo byc dopiero za pare lat i mnie nie dotyczylo;p;p a to tak malo czasu zostalo;)

Ja to mysle ze przy drugim porodzie jest ten komfort psychiczny ze wiadomo kiedy to juz jest to i czego sie mniej wiecej spodziewac;) Jakos tak nie mysle chyba o porodzie, jak byla pierwsza rozmowa na forum o tym to az sie balam, a teraz tak jakby to mialo byc dopiero za pare lat i mnie nie dotyczylo;p;p a to tak malo czasu zostalo;)
:-):-):-)
fajnei pocieszylas mnie ale i tak wydaje mi sie ze bede znowu zaskoczona tym co sie dzieje no moze zaskoczonaa zle slowo ale nie jestem w stanie przewidziec, jednego jestem pewna jak teraz porod mialby przebiegac jak poprzedni to niech lepiej sie M trzyma z dala bo nie recze za siebie i mysle ze dziecko by sie rodzilo a ja bym mu wrzacala i pewnie tlukla piesciami ze mnie rozywa bo jemu sie chcialo drugiego dziecka a ja sie glupia zgodzilam.
Strasznei bojowa cos dzis jestem
No nic poogladalam plytki i mam typy tylko jak ta lazienke zrobic mam nad czym myslec bo idiotyczny wymiar 1,75*4,15 ale oczy mnie od lapka juz bola

Dobranoc

jedyneczka niby mus, bo mam guz powiedzmy 5cm , ktory ciagle rosnie ;/;/ i zeby nei operowac dodatkowo po porodzie to lekarz chce go usunac podczas cesarki, moze i dobre myslenie ale czy ja wiem.

Dziewczyny zaraz was nadrobię, ale jesli jest któraś z was to może mi pomoże. Miałam takie dziwne uczucie jakby skurcze częste ale tak nisko jak w pochwie a do tego tak jakby wychodziły ze mnie bąbelki powietrza. Możecie powiedzieć co to, bo strasznie się zdenerwowałam

reklama
Dziewczyny zaraz was nadrobię, ale jesli jest któraś z was to może mi pomoże. Miałam takie dziwne uczucie jakby skurcze częste ale tak nisko jak w pochwie a do tego tak jakby wychodziły ze mnie bąbelki powietrza. Możecie powiedzieć co to, bo strasznie się zdenerwowałam
Ja jeszcze jestem, ale nei mam pojecia co to, ja mam czesto jakby skurcze szyjki czy w pochwie ale bez babelkow i wtedy kiedy siedze tylko tak sie dzieje.

Do góry