kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Fasolka, spokojnie się zadomowisz tylko się udzielaj i już:-)
Magdzia, ja kocham Housa (swoją droga on jest identyczny z wyglądu jak mój gin, hihihi), więc dzięki za stronkę. Ogladam kilka serii na raz: w TVP 2 4 seria, w AXN 5 seria, w wyborczej 2 seria, to sobie jeszcze 6 dołożę.
Byłam na zakupkach, przy okazji zajrzałam do CCC - fajne trampki dla dzieci mają, zakupiłam Majce jedne do latania na wiosnę, jedne do przedszkola. Sobie upatrzyłam 2 pary butków i chyba tez je zakupię, póki jeszcze są rozmiary.
Dzamena to zdrowiejcie jak najszybciej..... u nas, odpukać, od 4 tyg spokój z chorobami, zobaczymy jak długo...
Tiffi, ja kupowałam legginsy, ale zwykłe tylko większy rozmiar, ale ja nie lubie się w gertach bo mam grube nogi. Od długiego czasu próbuje kupić jeansy ciążowe - najbardziej podobaja mi się w H&M, ale jak sa w biodrach i brzuchu dobre to w nogach za male i nic jeszcze nie kupiłam, a już nie mam sie w co ubrać:-(
oczekiwanie, smacznego, chociaż ja osobiście fanką grilla nie jestem, tzn. zjem czasem, ale równie dobrze mogłby ten wynalazek dla mnienie istnieć.
Cayra - ja myślę, że nie ma gotowego przepisu czy pod pępkiem czy 5 cm w lewo:-)
Jak poczujesz ruchy to będziesz pewna, że to właśnie to i już:-)
No napewno mam taki zamiar sie tu u was zadomowic
Hausa tez bardzo lubie ogladac tylko juz sie pogubilam ktory sezon jest najnowszy i gdzie leci. bo ja zazwyczaj na AXN ogladam wogole tam lubie eszcze krminalne zagadki ale maiami i nowego yorku.
Dziewczyny mam pytanie czy mozna brac apap na ból glowy??