reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej hej :-) ostatnio chodzę jak w zegarku ;-) dzień w dzień budzę się równo o 8:00 :baffled: muszę zjeść śniadanko, umyję włosy i chyba skocze na targ :tak:

to tak, jak ja, od pewnego czasu, dzień w dzień budzę się o 7.30:-)
ile Wasze dzieciaczki ważą-pytanie do mam w 22 tyg:-)

reklama
ewelad to udanej wizyty u koleżanki;-)

Mój gamoń dzwonił że zdał, uf:-)

W sobote urodziny Jurka więc jedziemy zaraz na zakupy a ja na przepisy muszę zerknąć czym by tu teściów mile zaskoczyć(czytaj zabłysnąć:-D)

mammi tylko się nie przemęcz, miarkuj wysiłek bo dostaniesz bure:tak:

witam sie i ja:)
widze ze forum juz od samiuskiego rana tetni zyciem:)ja pospalam do 9 a obudzil mnie kopniak na dzien dobry od mojego maluszka!!

ciesze sie strasznie ze wizyty udane!!zazdroszcze wam tej opieki zdrowotnej w Pl tutaj tak do wszystkiego lajcikowo podchodza ze szok!!i jeszcze te wizyty z polozna to juz wogule jakas porazka,no ale co zrobic:/

jedyneczko gratki dla gamonia;)

a ja ostatecznie zrezygnowalam wczoraj z dodatkowych godzin w pracy ktore wzielam przed ciaza,moze i pieniazkow troszke mniej ale nie to przeciez najwazniejsze:)ja tam same plusy widze,wreszcie spokojniejsze zycie,mniej nerwow i wiecej czasu dla siebie i forum:D

witam się i ja

Aneta h ogromne gratulacje!!!
Iwusia gratuluję synka
Asieńka super, ze udało Ci się zapisać na wizytę na jutro. Mam nadzieję, że uda się wszystko podejrzeć i że to tak naprawdę nic poważnego.
patipaula świetnie wiesci wizytowe
Ewcik gratuluję ruchliwego i już sporego synusia!

Jak tak czytam o Waszych wizytach i o tym, że już większość z Was wie kto buszuje w brzuszkach to Wam zazdroszczę. Zdrówko najważniejsze i to wiadomo ale poznanie płci dużo człowiekowi ułatwia. Ostatnio pojechałam na zakupy i były fajne kocyki, pościel itp. No ale jak już mi coś przypasiło to było z przeważającym kolorem różowym albo niebieskim. I co? I wkurzona wróciłam do domu. Weekend do bani:baffled: Chciałam sobie poprawić nastrój a się tylko niepotrzebnie nakręciłam. Efekt był taki, że się małzowi dostało i dopiero dzisiaj zaczęliśmy ze sobą jakoś normalnie rozmawiać. Pewnie cisza jeszcze by trwała gdyby nie fakt, że Mateusz miał atak w nocy i jak się zaczęło o 22 to usnął dopiero o 2. Także z całej nocy przespałam jakieś 3 h. Pobudka 5:30 i do pracy:angry:Ledwo dychom. Do tego tak mnie napiernicza kręgosłup, że się dobrze w łóżku ułożyć nie mogę (dyskopatia) wszystko mnie boli, rwie i dretwieje. Jeszcze kilka takich nocy i padnę jak długa.
No to sobie pomarudziłam:zawstydzona/y:

No i ja się witam !!!

Jedynczeka gratulacje dla Gamonia :-D:-D

Ja zaraz idę po wyniki badań, i się okaże, że mała wyssała ze mnie wszystko i mam same niedobory :baffled:
Potem jedziemy do ikea a wieczorem na mecz towarzyski - Polska- Bułgaria :-D:-D:-D

Ogólnie słoneczko świeci więc jest od razu lepszy humorek.

Życzę Wam lipcóweczki miłego dnia i smacznych śniadań i obiadków :-D:-D

reklama
kama i racja , ja też wyszłam z tego założenia i dlatego siedzę w domku:tak:zresztą jak już kiedyś mówiłam tutaj na forum też mamy swoje obowiązki:-D

beatka to tylko Ci życzyć abyś jak najszybciej się dowiedziała;-)współczuję nocki i jeszcze praca od rana:no:A często Mateuszek ma takie ataki?On pewnie się męczy bardzo przy tym:sorry2:

Do góry