reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc laseczki :-) ja wstalam w ciut lepszym humorze ale tez nie do konca. przynajmniej przespalam cala noc wreszcie jak czlowiek i sie pobyczylam rano w lozku jak nigdy. zasnelam wczoraj na serialu "klub szalonych dziewic"-1 odc lecial. ale albo serial nudny albo ja spiaca bo koncowki juz nie pamietam ;-) ide was troszke poczytac. wysmarowalam sie samoopalaczem i jakos nie mam motywacji do wyjscia z domu bo tak brzydko na dworze. mogliby przywiezc dzis ta kabine prysznicowa bo wtedy bede musiala wyjsc i powiedziac juz na amen jak chce miec ulozone plytki w koncu w lazience. tyle ze ja nie wiem. wiem tyle ze chce zakupic jeszcze pare takich ozdobnych ale b drogich, zeby zrobic taki pasek dekoracyjny. ale M powiedzial ze jak sobie zarobie to kupimy :dry: zrewanzowalam sie ze tego sobie na pewno "kiedy indziej" i "pozniej" nie dokupimy. i tyle. wiec dalej nie wiem jak z tymi ozdobnymi :/ ehhhh. zapomnialam napisac wczoraj ze lozysko juz sie zupelnie podnioslo i mozemy sie sexowac. tyle ze chwilowo warunkow nie ma :-) namawiam M zeby w sobote jechac do tarnowskich gor do aqua parku na caly dzien. jakas taka znudzona jestem i bez humoru. ide was poczytac bo wczoraj juz nie mialam sily

reklama
Cześć!!! :-)
W końcu Was nadrobiłam

dzięki bardzo wszystkim za gratulacje,jesteście kochane:-) Fajnie ze już mam po wszystkim i udało mi się to załatwić przed lipcem,zreszta trochę odkładałam decyzję o dzidziusiu, póki m.inn. nie skonczę szkoły, no i już po:-)

Vanilka fajnie że juz mieszkasz w nowym domku,zdrówka dla taty

Oczekiwanie zdrówka Ci życzę, ja mam 3 badanie prenatalne też koło 33-34tyg,ale razem z 4D,bo na tej maszynie co mi robi badanie ma też 4D,więc za jednym zamachem są i badania dzidzi i podgląd na 4D

Madzia ja też mam ne za duzy biust i jakoś nie chce rosnąć,może troszkę tylko urósł,a chciałabym żeby chociaż w ciąży więcej hihi, jak tam pasztet??widziałam Cie przecież nie raz na żywo i taka laska z Ciebie

Jedyneczka Ty to jesteś udana....z tym przydeptywaniem cycków :-D, mi też przeszkadzają staniki,ale nie dlatego ze mk cucki urosły tylko że pod biustem chyba mnie poszerzyło bo wąskie się zrobiły i wogóle jakieś takie niewygodne
jak M zdał to chyba nie gamoń:-)

Agatha ja też jak wracam skądś to ściągam stanik,bez niego nie wyjde nigdzie,ale w domu ściągam zaraz, nie mam dużych więc chyba nie ma mi co opaść jak go w domu nie będę nosiła:-)

Iwusia gratuluje synusia :-)

Mammi no to czekamy na ciuszki,coś pewnie zakupimy, na połówkowym głónym badaniem to jest właśnie badanie serca, ja też tak miałam że na nim skupiał się lekarz najbardziej

Atabe ta Twoja surówka to poprostu mnie rozbawiła,tzn jej ogrom:-D smacznego!!!

c.d.n. idę zjeść śniadanko:-)

anetko, bardzo dobrze, że się obroniłaś, to już nic nie zaprząta Towjje głowy. Ja Majkę urodziłam w marcu, a broniłam sie dopiero we wrześniu - ale to bylo na odwal się, aż wstyd się przyznać, inne miałam juz wowczas priorytety

cze dziewczynki i milego dnia wszystkim dwupaczkom!
my juz po wojazach spowrotem w domku i odrazu przepraszam ale nie dam rady Was nadrobic...

jak M zdał to chyba nie gamoń:biggrin2:

e tam,pewnie miała fuksa:-D

Dziękuje za gratki dla niego,przekażę mu;-)A ja mu obiecałam nagrodę jak zda:-)

ashika jaki zgrabny zwarty post Ci wyszedł, jakbyś wierszem pisała:-D

magdzia jak madzik mówi, łóżko i cipłe picie, jak będziesz chasać nawet antybiotyk nie pomoże:no:

louise zaprzyj się o te dekory, mogą całkiem łazienke zmienić a potem to nich nie dokupicie, zawsze tak jest:baffled:przecież możecie się już tulić więc wykorzystaj swoje moce a potem pochwal się nam dekorami:-Da ja tak chciałam ten "klub..."zobaczyć i zapomniałam o nim, gdzie mój mózg, haloo,jesteś tam:crazy:

Witam i ja

Ashika zdrowia dla taty

Beatka ja też nie znam płci, USG mam 16 marca, a z przemęczeniem ciężka sprawa w ciąży, a na zwolnienie nie możesz pójść?

Dziś odwiedza mnie mama, zadzwoniła, że będzie ok. 19-stej, chyba ma nosa, bo robię dziś gołąbki i sałatkę jarzynową :-).

Zbieram się do sklepu, choć na dworze nieciekawie :baffled:.

A ja już wróciłam. Na targu nic ciekawego niestety. Na pocieszenie kupiłam sobie w jarzynowym ogórki kiszone :-) zrobię dziś ogórkową a resztę pochłonę :-D

c.d. :-)

Tiffi śliczne te mebelki ale faktycznie drogie jak niewiem,dlatego my kupujemy norlamne z brw a zawsze można dodatki dizecięce dołożyć,jakaś tapeta,lampa itp,a jak tytuować? no co Ty,przestań, no chyba ze Pani.... Magazynier hihi,jak to określił jeden z moich pacjentów:-)

Asieńka trzymam kciuki jutro!!!!!

Patipaula, Ewcik gratki udanej wizyty

Louise mimo że nie zadowolona jesteś z wizyty ale i tak cieszę się że Twoja dzidzia zdrowa:-)

Keeejt fajnie ze juz czujesz ruchy,miłe uczucie nie? daj znać jaki masz termin na obrone jak już bedziesz wiedzieć

Ashika trzymam kciuki za Twojego tatę, wszystko pójdzie dobrze,zobaczysz:tak:

Kropa ale jaja u Twojej koleżanki, a jak tak i unas której się zdarzy hihi:-)

Ewcik mój mały miał 530g w 22tyg

tak jak piszecie,mam teraz luzik,wakacje....no ale tylko do lipca hihi
uciekam do sklepu i odebrać paczke z ciuszkami,już się nie moge doczekać jak je zobacze,lece:-)

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
:-)Nadrobiłam troszeczkę, znaczy w miarę na bieżąco już jestem.
Mimo w miarę dobrego nastroju, raczej nie najlepiej się czuję, strasznie męczy mnie ból głowy i wszystkie stawy mnie bolą... chyba to jakieś choróbsko się wylęga...
Gotuję obiad i po raz pierwszy tak mocno od zapachów jest mi nie dobrze...

louise
to jak będziesz do Tarnowskich Gór jechać, to może wpadniesz do forumowej koleżanki na kawę :-), albo super zieloną herbatkę z opuncją...
aneta gratuluję, to jedna rzecz mniej do myślenia, ja jeszcze sesji nie zamknęłam przez to moje chorobowe, masakra...

Do góry