reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Bo tak się rozpisałam że mnie przegoniłyście:-p:-DMoja też pośladkowo ale Emi też długo tak siedziała, mamy czas żeby fiknęły, na razie się nie martwie;-)

A mój M właśnie zdał testy a zaraz ma jazdy na prawko bo nabił za prędkość za dużo punkcików:baffled:i to z mojej winy ostatnio aż 10 bo jak byłm taka chora to go zaklinałam żeby szybko wrócił z Warszawki i na 70 jechał 140:szok:przegiął:sorry2:głupio tak zdawać jak się od parunastu lat jeździ i to po kilkaset km w tygodniu:-pmam nadzieję że nie trafi na jakiegoś bubka złośliwego bo gotów go zwymyślać:-D

Hej hej :-) ostatnio chodzę jak w zegarku ;-) dzień w dzień budzę się równo o 8:00 :baffled: muszę zjeść śniadanko, umyję włosy i chyba skocze na targ :tak:

Haj dziewczyny :)
Ja dziś wyjątkowo wcześnie, bo przed 9-ą to zwykle oczu nie otwieram :) Ale obudziła nas rano mama M z informacją, że siostrzenica M urodziła o 3-ej synka :) A od USG w 13 tygodniu, potem na połówkowym i na takim w 30 tygodniu lekarze twierdzili, ze dziewczynka :D Baaardzo są zaskoczeni, ze z Amelki się Adaś zrobił ;)

Witam:-) ja dziś skoro świt,czyli o 8 hahaha,ale to tylko dlatego,że gotuję żurek i lansuję się przed wizytą u koleżanki i jej 3miesiecznego synka:-) korzystając z waszych rad po prostu zadzwoniłami zapytałam co przynieść w prezencie:-) zapierała się koleżanka, ale powiedziałam że i tak kupię, więc niech mówi, bo przyniosę jakiś szajs:-D kupiłam duuuże huggiesy i śliczną kurteczkę wiosenną,mamnadzieję że chociaż raz mały założy:-)

reklama
Witam:happy:

Ja dziś znowu tylko na chwileczkę.Mam nadzieję,że niedługo jakoś się z tym wszystkim odrobię i będę miała więcej czasu na forum.Ostatnio nawet jak przy kompie siedzę,to robię tylko rzeczy związane z nowym pomysłem na mały biznesik;-)Jeżdże przez pół dnia po hurtowniach,a jak przychodzę do domu to padam dosłownie, a przecież dzieciakami też trzeba się zająć.Znalazłam chyba to czego szukałam i jutro jedziemy do Katowic, jak tam zrobię zakupy to narazie będzie wszstko i pozostanie tylko sprzedawać:happy:
Vanilka.Atabe moje kciukasy oczywiście są zaciśnięte za Wasze udane badania.

Miłego dnia.

Do góry