reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kacperek moja mała bombarduje mnie tak solidnie od 3 tygodni :tak:dziś jak kopnęła to mi ręka z myszką podskoczyła bo akurat oparłam na brzuchu:-p

ewelad to Ci przypasił gin faktycznie:-)

Idę zjeść i nynkać bo mnie śpioch już męczy, dobranoc brzuchatki:happy:

reklama
mammi dzieki za odrobine wiary we mnie

louise witam na diecie bez soli nie bede sama

Dziewczynki mnie chyba nie bedzie jakis czas albo z doskoku bo moj ojciec wyladowal w szpitalu i bedzie mial operacje na sercu maja mu wymienic zastawki bo sie nie domykaja i nie zamykaja ale nie znam szczegolow :-(

Milej nocki
dobranoc
Oj ty to sie masz kochana, trzymaj sie i odezwij sie czasami jak bedziesz miala chwile, trzymamy kciuki zeby bylo wszytsko ok.

Ja też jakoś na początku pytałam ginkę jakie bóle powinny mnie zaniepokoić - powiedziała, że takie miesiączkowe, ale o wiele silniejsze. Wszystkie inne pobolewania, kłucia, rwania to efekt powiększającej się macicy.

A jeśli chodzi o ruchy dziecka - hmm moje wybitnie szaleje pod wieczór i w nocy. Dzisiaj o 3 obudziłam się na siku, to mała skakała jak nigdy dotąd. po tatusiu chyba odziedziczyła nocny tryb życia. Już się śmieję, że mamusia będzie chodzić spać a tatuś będzie niańczył córeczkę. :-D

Witam z wieczorka ...
Pol dnia poza domem bylam ..

Teraz skonczylam z mama rozmowe na skypie -wyryczalam Jej sie :-(
Troszke mi sie nazbieralo i musialam to z siebie wyrzucic ..a wiadomo mama jak to mamy ..wyslucha,doradzi ..
.
troszke mi lepiej na serduszku .
Choc smutno tez bo wiem jak przezywa chorobe taty ,jego pobyt w szpitalu ,a ja jeszcze Jej swoje zmartwienia daje .

Przeczytalam troszke co pisalyscie ale nie nadrobie bo duzo tego .
Jutro mam usg na 9 jak wroce dam cznac co i jak ..choc jaknigdy strasznie sie boje tego usg .

Ashika matko,teraz u Ciebie w rodzince sie narobilo ..zdrowka rowniez zycze!!!

Witam nowe mamy .

uciekam spac dobranoc.

jedyneczka dużo mebelków mi się podoba, ale wiesz za każdy element ok 1000zł to dużo
louise sprawdź sobie na spokojnie co to za tynki co za podkład, a ile płacicie za nie ?
Ty masz często USG, więc nie ma co się stresować tym bardziej, że pooglądał dzidzię, a co do ciśnienia ja mam takie samo i taką samą wagę jak ty
asieńka dobrze że idziesz na konsultacje
mruczka ja parę dni temu poczułam dzidzię i teraz już tak odczuwam, więc pewnie teraz się rozkręci
aneta h gratulacje ogromne, to jak mamy cię tytułować???
patupaula fajnie że wszystko dobrze z dzidzią
kacperek i fasolka ja czuję smyrnięcia i kopniaki
mysza co do bóli to mnie dzisiaj właśnie brzuch pobolewa, ale to sa głownie kłucia takie nagłe i krótkie

Ja jutro jadę na badania mocz, krew, tarczyca, a tak mi się nie chce, ale jak trzeba to trzeba. Dzisiaj jakoś mnie kłuje coś w prawym boku, ale to chyba nic złego, zresztą sama nie wiem które bóle są normą a które nie. Dobrej nocy

hej dziewczynki:-)

my po wczorajszej wizycie dowiedzieliśmy się, że nasz junior waży 480g no i potwierdzono, że jest chłopcem:-) jak zawsze był bardzo ruchliwy, nadal jest w położeniu pośladkowym, ale ma jeszcze czas, żeby się obrócić ;-)

reklama
Ale numer, ja dziś pierwsza:-)Witam witm.

ashika zdrówka dla taty, wiem że się martwisz ale takie operacje są bardzo częste więc lekarze mają wprawe i będzie dobrze,na pewno, uszka do góry.

Vanilka oj to musiało w tobie faktycznie się nazbierać smutków,dobrze że mogłaś się wyżalić mamie na pewno Ci teraz lżej a mama?mama zawsze jak to mama będzie się martwiła o Ciebie czy dobrze czy źle bo takie już są mamy, wiemy po sobie prawda;-)

mruczka smacznego:-)

patipaula no najlepsze że ja w jej wieku byłam taka sama,kiedyś zwiałam z fotela:-Dale to były też inne czasy, mleczki w szkole na żywca rwali to samo z leczeniem więc miałam traume widocznie:baffled:no i było mnie czym przekupić a teraz nie ma czym bo wszystko jest:-p

tiffi przegięcie te ceny. Ja kupiłam co prawda Emi jak się urodziła w tej cenie mebel ale była to bieliźniarka solidna drewniana którą przemalowałam na biało bo malowne były jeszcze droższe i do teraz służy w sypialni eksia:-)wogóle miałam łatwe zadanie bo oprucz tego mebla w tamtym pokoju żaden więcej się nie zmieścił:-Da w nowym miejscu mebelki ikea bo tanio więc nie będzie żal zmienić jak podrośnie no i w miarę potrzeby można dokupić elementy.Ale gdybym wygrała w totka........:rofl2:

Do góry