reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Tiffi zamieścilam przepisy na wątku mniam mniam:-)
Dzamena może ja coś źle zrozumiałam...
Luise przed ciażą ważyłam 56 przy 164...

reklama
mruczka to nieduzo wazylas :-) ja 47 przy 157 (niby-bo to waga z 8 tygodnia), wiec podobnie. dzis sie juz zwazylam na elektronicznej i jest rowniutkie 56. wiec u gina nie bedzie zaskoczenia-chyba ze cos wysikam. i tak obiados dopiero po wizycie, bo nie lubie na badanie no i usg z pelnym brzucholem. niestety tyje 2 kilo na miesiac jak w pysk strzelil i nic na to nie poradze. caly czas sie ludze ze to jednak woda mi sie zatrzymuje a nie sadlo tworzy. a z rowerkiem to moze niektorzy ginowie maja inne podejscie do tego-podobnie jak z badaniami. jedni zapisuja taki pakiet drudzy inny. ja zawsze mowie ze najlepiej skonsultowac wszystkie niepewnosci z wlasnym ginem :-)

beatka niezły zestaw:-)

agatha no ja mam własnie dylemat bo z Emi miałam z triumfa do karmienia bawełniane i dobrze mi się sprawdzały choć często nawet nie odpinałam a podsuwałam go góry.Ale dobrze się nosiły i były mięciutkie. A teraz kupiłam taki bawełniany (zwykły nie żaden firmowy) i nie utrzymuje mleczarni, zapięcie mam na karku:-p:crazy:nic, chyba będę musiała wysupłać więcej grosików na coś jednak porządniejszego. A wogóle to strasznie mnie teraz drażnią staniki, najchętniej chodziłabym bez ale sie boję że po wykarmienu mogłabym je sobie przydeptywać:-p

ashika ja czułam się podobnie, ale poszłam do fryzjera, kupiłam spodnie założyłam buty na niskim obcasie (na krótkie wyjście) i od razu lepiej się poczułam
mnie niestety fryzjer nie pomogl wrecz sie poplakalam jak sie zobaczylam w lustrze :zawstydzona/y: i jakos nie przemawiaja do mnie nowe ciuchy nei mam ochoty kupowac takich namiotow na siebie, zawsze chodzilam w miare waskich ciuchach a tu teraz czy waskie czy nie wygladam jak slonica i to jeszcze neizgrabna a plaskich butow niecierpie jakos wyjatek stanowia klapki ehhh i sloonce zginelo :-(

całkiem fajny, szkoda, ze tak trudno o duży rozmiar stanika...
trudno bardzo a mnie znowu rosna :zawstydzona/y: za chwile beda mnie cycki do ziemi ciagnac i wywracac a nie brzuch i tak sie zastanawiam ze te plecy to mnie pewnie przez te choler.. mleczarnie tak bola :wściekła/y:

normalnie nie wytrzymam z tymi molochami zamowilismy neostrade i juz problemy jest niestabilna zglosilam awarie i zadzwonil pan czy zglaszalam powiedzialam ze tak on na to ze sie zajma tym i koniec. Teraz dzwoni drugi nadzorujacy technikow czy juz przyszli bo sie umawiali :szok: nikt sie nei umawial :no: no to juz ich pan umowil ehhh szkoda slow i by pewnie bylo ze oni byli a mnie nie bylo jak bylo kiedys u kuzyna tylko panowie mieli pecha bo on ma monitoring i im udowodnil ze nawet pod dom nie podjechali :-)

beatka niezły zestaw:-)

agatha no ja mam własnie dylemat bo z Emi miałam z triumfa do karmienia bawełniane i dobrze mi się sprawdzały choć często nawet nie odpinałam a podsuwałam go góry.Ale dobrze się nosiły i były mięciutkie. A teraz kupiłam taki bawełniany (zwykły nie żaden firmowy) i nie utrzymuje mleczarni, zapięcie mam na karku:-p:crazy:nic, chyba będę musiała wysupłać więcej grosików na coś jednak porządniejszego. A wogóle to strasznie mnie teraz drażnią staniki, najchętniej chodziłabym bez ale sie boję że po wykarmienu mogłabym je sobie przydeptywać:-p

jedyneczka mam tak samo-draznia mnie niemozliwie. pushupy bardzo ale tez nawet miekkie ale z fiszbinami...masakra i tez chodze na sile po domu w zupelnie gladkim bawelnianym, ktory troche jednak podtrzymuje :-) niby mleczarni nie mam bo mimo ze biust mi znacznie urosl to i tak z wyjsciowego praktycznie nieistniejacego to sie balony nie zrobia ;-) ashika jak Ci tak bardzo urosly to b mozliwe ze dlatego kregoslup boli

kurcze szukam o tej opuchizni ale wszedzie jest ze w 3 trymestrze dopiero jest czesto. po 30 tygodniu-36tym....nie wiem o co chodzi z tym-wygladam potwornie. niech juz bedzie 17 i ta wizyta....a tu jeszcze 3 godziny... na szczescie tesciu konczy obiad-wiec mi odpadlo stanieprzy 2 patelniach i krojenie pieczarek. tylko mizerie zrobie.uffff

Dziewczyny dziękuję za tak miłe przywitanie!

Agatha
fajny ten stanik, ale u mnie na fiszbinach odpadały, bo ja już w E fiszbinowe się nie mieszczę, a to bawełniane z Triumpha jakoś w D weszłam i całkiem dobrze trzymają:) Ja ciążowe znalazłam takie w Internecie, może w końcu się zmierzę i zaryzykuję, komfort taki że przy dużym biuście bez fiszbin nic nie obciera:

Bielizna ciążowa | Biustonosze ciążowe | Sesile.pl

A z ciuszków ciążowych to ostatnio wybrałam się do Carry, bo było -80% w Poznaniu i bluzki za 25-29 zł kupiłam, takie tuniki rozciągliwe:) Warto szukać w zwykłych sklepach, bo w ciążowych ceny jak na "batorym". I spodnie ciążowe na rynku mi się udało kupić, dobre 100 zł mniej niż w klasycznym ciążowym:)

A jeszcze dziś chcę zakupić do spania kojec Motherhood, któraś ma może? Ja same superlatywy słyszałam:)

Kapuśniaczek...mniam...ale ten mój mąż zup nie lubi...;/

Ostatnia edycja:
skrzat witaj, a też tak przypadkiem znalazłam to forum szukając czegoś i chwała Panu:-D

dzamena wytłumacz ciężarnej (także na umyśle) co to cuantanameraci?:-pJa w pierwszej ciąży tez nie wiedziałam wcześnie i jeździłam miesiąc konno, na szczęście nic się złego nie stało.

louise to powodzonka na wizycie;-)a stanik ja muszę pomacać czy mnie nie będzie drapał, zwłaszcza teraz, jedynie tak na oko to kupuje chińskie za 9zł:-)

oczekiwanie brałaś już nospe?pomaga?

madzik no miałam napisać że fryzjer na pewno poprawi Ci humorek a tu czytam co ashika napisała:baffled:

reklama
louise Mi zawsze trudno decyzje podjac, wiec Ci sie nie dziwie ze trudno wam sie zdecydowac czy tynki czy gładkie sciany. To mu ten sam wzrost mamy:-) i prawie z ta sama waga startowałysmy tylko Ty to nawet chutsza byłaś (chociaz tyle to tez wazyłam ale pozniej przybralam do 48,5 i z ta startowałam). To obie dziś mamy wizyty.

dzamena Tak samo uważam ze mozesz spokojnie na rowerku jezdzic :-)

witam nowe lipcoweczki:-)

Do góry