reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ashika ja też miałam jakieś koszmary! a te plecy to masakroza...........
emih biedactwo...mam nadzieje, że jakoś się poskaładasz do całości, to co złe cię opuści i wrócisz do nas, bo naprawde brakuje nam tu ciebie!!
mammi powiadasz sklepik internetowy z ubrankami do dzidiz? hehe fajna sprawa, może na nas zarobisz:)

reklama
Widzę,że nie tylko mi nie przypada do gustu nowa odsłona BB...:tak:

mammi powodzenia w interesie ;-) zgadzam się z atabe,możesz na nas zarobić :-p

Nie mogę wywalić z łóżka M,co za leniuch!A już dawno powinniśmy wychodzić do szpitala.Aj te chłopy...:confused2:

Atabe, Ashika, dziękuję wam za ciepłe słowa! Podobno cierpienie uszlachetnia- to już powinnam byc chyb najszlachetniejszym z kamieni :baffled::-D:-D:-D

Atabe, to faktycznie mogą być nerki, czy to ty pisałaś o tych leukocytach bo nie pamiętam?! Bo jesli tak... musiałabys sprawdzić raz jeszcze- może rosną, a wtedy... ja miałam 30 czy 40 i faktycznie najpierw przewód moczowy mi leczyli a potem nerki sprawdzali bo ból się nasilił mimo końskiej dawki furaginy...

Mammi- ja również życzę Ci powodzenia w interesach!

emih tak to ja mam wysokie leukocyty...w środe ide do gina. Kurcze to może jutro jeszcze powtórze badanie moczu i morfologie...

wiecie co ja nie umiem tu się odnalezc!! to straszne tak zmienić forum ciężarnym!! przecież my teraz wrażliwe na zmiany...

Tak Atabe, powtórz sobie choćby mocz, jesli będzie więcej to lekarz prawdopodobnie dopiero zasugeruje badania CRP z krwi....

A co do forum zgadzam się-p czuję się jak ślepiec i to na dodatek we mgle- nawet okulary nie pomagają ;)

Ps. u nas na północy JESZCZE diabełek się nie wiesza, tj. nie wieje ;)

czesc mamuski :-) ja wstalam obejrzalam powtorke majki i mam zamiar zaraz zrobic choc raz obiad u tesciow typu cale 1 danie sama (tutaj przewaznie 2 daniowe obiady ale male porcje) a musze rowniez byc zwarta i gotowa i na wezwanie stawic sie w sklepie z kabinami prysznicowymi bo dzis kupujemy a ja mam kase. tak mi przyszlo do glowy ze za te pieniadze co je mam teraz przy sobie to akurat bym miala tydzien na Kubie ;-) :-) ehhhhhhhhhh ide was troszke poczytac choc tylko 3 strony mam wiec nieduzo. nie wysililyscie sie za bardzo ;-) :-) ale weekend to wiadomo...

Hej dziewczynki :)
Mnie ten katar wykończy-chyba to zatoki tak jak u Emih,ale kuruje się jak mogę.
Emih współczuje dolegliwosci-mnei od wczoraj też plecy bolą i noga w łydce-no masakra jakaś.
Atabe powtorz badanie moczu, bo może lekko podwyzszone leukocyty we krwi to rzeczywiście jakiś stan zapalny pęcherza albo nerek.
Louise ja też oglądam Majkę-nawet lubię ten serial hihi.
Ja się wkurzam bo mam teraz trochę kasy i bym pojechała na jakies zakupy dla siebie i dzidziolka, a przez tą chorobę nie mam siły :(((
A dzisiaj zaczęłąm 6 miesiąc :)

dzien dobry:-)

emih biedaku nie wiedzialam ze u ciebie az tak zle.tule mocno i zycze szybkiej poprawy samopoczucia i zdrowia. tak to przewaznie jest jak nie urok to sraczka jak to mowia;-)
atabe tutaj tez tak cala noc wialo,ze nawet spac nie moglam!!!

a jak juz zasnelam to snily mi sie orzechowe lody ktore mam w zamrazarce-bo ja ostatnio nic tylko jem i jem i jem i skutki juz widac jak tak dalej bedzie to nie zmieszcze sie w sukienke kupiona na slub:angry:

mammi fajny pomysl z interesikiem,mysle ze dziewczyny daju ci tutaj co nieco zarobic.

luise wierze ze ciezko wydac pieniadze ktore w sumie przydalyby sie na cos innego ale mysle ze po ukonczeniu prac remontowych nie bedziesz zalowala zadnej wydanej zlotowki;-)

a teraz z innej beczki od jakiegos czasu pobolewa mnie brzuch i tak ciagnie az w dol,bol identyczny jak na okres i to mnie martwi.powiedzcie macie tez tak??
ide zmajstrowac jakies sniadanko-tradycyjnie tosty z dzemem:-)no ewentualnie pozniej te looddyy:szok:

reklama
madzik widze ze my na podpisie mamy ten sam tydzien i dzien ciazy:) Kiedy mialas OM/?? ja 26.09. Ale was chorobska dziewczyny lapia. Musicie naprawde zaczac spacerowac tak jak ja;) emih co do tych skurczy nog to tez mam kilka w nocy;/;/ A caly weekend pomagalam w remoncie kuchni u mamuski i dzisiaj rano zlapaly mnie skurcze brzucha takie silne ze sie ruszyc nei moglam, jak do porodu bola bardziej to ja dziekuje za takie cierpienie:O Wzielam nospe forte i poleguje teraz;]

Do góry