reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tak zgadzam sie ciekawe i zachwycajace tylko ja jakos wszystko wrazliwie przezywam,cos zakluje zaboli to juz sie martwie czy wszystko ok!!
ja tez roznie czuje malenstwo ale czesto wlasnie tak w dole brzucha.

mi na katar przeszlo smarowanie nosa wickiem,bo mialam taki zapchany ze oddychac nie szlo i wode z sola w nos pryskalam!!

reklama
Dzień dobry
Cóż za paskudne zmiany :baffled: strasznie trudno się będzie przestawić, wrrrrrr nie lubię takich niespodzianek.

A tak ogólnie to ostatnio słonecznie ciepło i całkiem przyjemnie się zrobiło co działa pozytywnie na samopoczucie:-). Mimo przygotowań do przeprowadzki i zakupowych męczących dniach jest całkiem przyjemnie:-).

Dzidziolke moją też właśnie jakoś nisko bardzo czuję, bo to na samym dole brzucha a przecie już wyżej powinna być, ale tak ogólnie to ja się nie znam bo to 1 raz :-) więc może tak ma być.
emih, madzik dużo zdrówka
mammi pomysł bardzo dobry z takim interesem, u nas w centrum miasta dziewczyna otworzyła sobie sklepik z odzieżą używanyną z anglii tylko dla dzieci ubranka a niektóre całkiem nowe są i taki ma ruch że jak nowa dostawa jest to są kolejki.

a ja tez mam juz 5kg na plusie i nie moga opanowac sie i nie jesc szczegolnie wieczorem,albo np zjem obiad i musze zagryz czyms slodkim bo nie czuje sie najedzona,jogurty jak jem to nie jeden a zaraz 2-3!masakra jakas i mieszam slodkie z kwasnym,moj M sie smieje ze u mnie nie wazne co byle duzo i papu:)

mnie boli najczesciej w nocy:/dziwne to jakies:/

powiedzcie mi jeszcze tez czujecie waszego maluszka tak nisko tez wlasnie w dole brzucha-ja mam wrazenie ze zaraz wyskoczy
Uff, a już myślałam,że u mnie coś nie tak :) Maluch stuka bardzo nisko, ale sobie tłumaczyłam, że na USG też baaardzo nisko aparatem zjeżdżała, aż w pachwinę, żeby maluszka podejrzeć dokładnie - to widocznie tam się ulokował :)

Ja tez 5kg na plusie, ale to bylo tydzien temu, teraz juz pewnie wiecej. A ztym jedzeniem to tez tak mama, ciagle mnie ssie:O:O

reklama
Hej, witam się po weekendzie:-)

U mnie wczoraj impreza urodzinowa Majki, narobilam się strasznie, ale przynajmniej zostało mi dobrego jedzonka na kilka dni.

Czy Wam też leci tak krew z nosa??? Znaczy nie leci ciurkiem, ale jak dmucham to zawsze mam tak porządnie chusteczkę we krwi. Rano to juz szczególnie...

Jestem dzisiaj totalnie przekręcona, czuję się jakbym miała kaca:-(

Vanillka, z tym sikaniem u mnie to samo, non stop do kibelka latam

Atabe, lenka ładnie ale jest ich multumuuum, mnie sie osobiście podoba Iga, nawet bardzo.

Sasanka, ja miałam liczne bakterie w moczu, ale gin kazał brać urosept i dużo wit C, teraz będę powtarzać wyniki.

Dziewczyny, jestem w szoku, że tyle dla maluszków już nakupowałyście. Ja się na porządne zakupy wybieram ok maja i pewnie na raz wszystko zakupię. Tylko fotelik na allegro, bo sa dużo tańsze. łóżeczko turystyczne dostaniemy po kuzynie, więc kupuje tylko drewniane do domu. Wózek mam. Więc w zasadzie na ciuchach się zakończy.

Kama ja tez nie znam płci:-( Mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego 12/03 - idę na połówkowe.

Louise mnie sama nazwa ozorek odrzuca. Ja w ogóle do jedzenia taka brzydliwa jestem - wszyscy się zachwycaja pierogami z mięsem i rzeczywiście sa smaczne, ale jak kiedyś tam w farszu dojrzałam takie żyłki i powiedzieli, że robią ten farsz min. z płucek i podrobów to już więcej tych pierogów nie tknęłam. Jak zobaczę jakieś zgrubienie lub żyłkę w wędlinie to mam odruch wiadomy...

Do góry