reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam dziewczęta:-) dziękuję wszystkim za gratki- choć z tą płcią to różnie bywa, a teściowa jest przekonana,że jednak chłopak(bo wróżka powiedziała:-)) ja zaliczyłam dziś działkę, więc moje psie dziecko się wylatało i padło jak zmięta stówka:-) mam nadzieję,że miło Wam niedziela leci:-)))

reklama
padło jak zmięta stówka:biggrin2:

:-)Dobre, nie znałam:-)

Vanilka kupiłam 4 lody na ciepło i ciacho budyniowo-malinowe z galaretką:tak:Pranie też dziś robiłam i to nie pierwszy i ostatni raz w niedziele:-p

ashika ja też mam wrażenie że lepiej z twoim samopoczuciem co mnie bardzo cieszy:tak:

louise zakupy tych pierdółek strasznie cieszą:-)ja też już marzę o zasłonach jaśkach wazonach itd:rolleyes:a z Ciebie niezła imprezowiczka:-D

atabe a mnie czemu nie zaprosiłaś na impreze, wiesz jak lubię ciasto:crazy:

jedyneczka no jak zapraszaja to chodze ;-) ale atabe mnie nawet herbata nie poczestowala-tylko na latwizne i cola... nawet jej M poznalam :-) jeszcze tak jakies 2 osoby oprocz mnie i mojego M byly ale za chiny nie pamietam kto. ja zaslonek i firanek juz nie kupuje-mam nowiutkie i sliczne, ale niestety nie beda wisialy :-( bo mi panowie powiedzieli ze juz niemodne i beda chyba rolety:dry:

louise jak nowe ładne okna i parapety to faktycznie można je odsłonić.:tak:Ja niestety moje z racji ich posuniętych lat muszę zasłaniać:-pw dodatku od ulicy mamy okna i to przelotowe więc żaluzje to mus + firana bo wszystko widać jak na dłoni w biały dzień:sorry: Ale z tą modą to nie do końca, co się komu podoba tak naprawde, jednemu łyse okno pasuje a drugi bez zasłon czuje się jak w czasie remontu:-pważne jak tobie się podoba bo to "twój tron":-)ja miałam różnie kiedyś w różnych pomieszczeniach:zasłony +firanki, same firanki albo same zasłonki +roleta - co mi pasiło i tyle:rofl2:
Obadłam się jak prosie pierogami z kapustą:sorry:

jedyneczka a ja cos wlasnie srednio najedzona...tesciu zrobil ozorka w sosie korniszonowym-mniaaaaaaaam. wczesniej sie peklowal 3 dni w soli peklowej. uwielbiam ozorka a juz b dawno nie jadlam. powiem ci ze ja bym wolala te firanki i zaslonki...dopiero na wielkanoc kupowalam nowe i naprawde drogie i ladne a tu w kat pojda sobie zolknac....wrrrrrrrrrr. ale juz nie da rady ich zalozyc bo po bokach okna sa zrobione takie poleczki w kartongipsie (docelowo podswietlane beda) wiec nie bede ich zaslaniac. choc zal mi tych firanek-jestem starej szkoly i lubie piekne firany i zaslonki. tak przytulniej jest wtedy w domu

Ja juz sie na dzisiaj narobilam .
Wiekszosc popakowana ,to ciezsze zostalo juz dla M :happy:

jedyneczka cieplych lodow Ci sie zachcialo :-D

kurde ,jak mnie zaczela skora na brzuchu swedziec ;/

Cześć Dziewczyny!
Czytam, że niektóre z Was miały pracowity weekend (np. Vanilka) Ja byłam u rodzinki na weekend, ale jakoś teraz zmęczona się czuję, więc mykam zaraz spać.
Dobranocka.
(Też czuję się dziwnie z tym nowym "dizajnem" bb :))

my wrócliśmy niedawno od rodziców,dostałam pierwsze prezenciki od mamy i siostry,tzn mały dostał hihi, pajacyk, body i papucie :)
pouczyłam się teraz trochę, czekam aż M zrobi kolacyjkę i do łóżeczka
ale super mieć taki luz psychiczny, ze jutro się nie idzie do pracy....hihi

miłego wieczorku

my wrócliśmy niedawno od rodziców,dostałam pierwsze prezenciki od mamy i siostry,tzn mały dostał hihi, pajacyk, body i papucie :)
pouczyłam się teraz trochę, czekam aż M zrobi kolacyjkę i do łóżeczka
ale super mieć taki luz psychiczny, ze jutro się nie idzie do pracy....hihi

miłego wieczorku
Fajnie, że prezenciki dzidzia już dostaje :)
A jeszcze fajniej, że nie idziesz do pracy... ja jutro znów zaczynam tydzień pracy, pobudka o 6, więc już spadam do wyrka.
Dobrej nocki!

reklama
gregorka mnie z tego rozleniwienia wszystko męczy, nawet chyba mielenie buzią przy jedzeniu ale rzuchwa to akurat organ który mam teraz najbardziej wyćwiczony:-D

louise sie nie przjmuj , boskie rolety teraz robią a te półki po bokach będą zapewne wyglądały super!!:-)ozorka nigdy nie jadłam bo coś do podrobów (bo to podrób tak?:eek::-))nie mam coś przekonania:-p

Vanilka no zachciało, taka jakaś niewyżyta jestem:-D

aneta luzik luzik, co poniedziałek doceniam ten luzik;-)

Do góry