reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

:szok::szok::szok::szok:
szok...

Ja mam dzisiaj pracowity dzien ..jutro przeprowadzka mam dzisiaj za zadanie wszystkie nasze ciuchy ,lzejsze rzeczy do worow popakowac ...masakra ile tego jest ;/
Milej niedzieli !!

reklama
o kurcze Vanilka wspolczuje! jak wszystko dobrze pojdzie to mnie to czeka za 1,5 miesiaca...
tylko nic nie dzwigaj!!!

cześć!!!

ojej :eek: ale dziwnie :szok:

ja też jadę na obiadek do rodziców, więc bedę wieczorkiem

kama no nareszcie jesteś!!! wczoraj właśnie myślałam o Tobie kiedy się w koncu odezwiesz

miłej niedzieli:-)

czesc laseczki :-)
ale mialam wczoraj biegania-caly dzien po sklepach z fajnymi rzeczami do domku. naprawde mozna super wszystko zrobic ale dobijaja mnie koszty jak sie do kupy zbierze...no coz-powoli bedziemy kompletowac wszystko bo naraz sie nie da :no:

a z innej beczki ...JAKIE DZIWNE FORUM:-D nie umiem sie tu znalezc :szok:

ide was troszkepoczytac bo prawie 2 dni do tylu jestem

Asienka mam nadzieje ze juz powyjasnialo sie troszke o doczytalam ze z M lepiej oby tak dalej :tak:

Mammi imie piekne

ewelad gratki dziewczynki

kama nie boj nic ja tez jeszcze nie znam plci i jakos nie widac na horyzoncie zebym miala szybko poznac no ale za chwilke musze zrobic usg polowkowe to moze wtedy chociaz jak sie wda w brata to pozamiatane :-)

vanilka uwazaj przy tym pakowaniu mnie nic nie bylo poki sie nie zaczelismy pakowac i moze jakbym sie nie przeforsowala przy przeprowadzce nie byloby takich sensacji

U nas dzisiaj pieknie swieci sloneczko i zaraz wieszam pranie na taras bo jest 11 st w cieniu :-):-):-):-)

Dobrze wiedziec ze nie tylko ja jakos nie jestem zafascynowana nowym wygladem forum jakies takie wielkie mi sie wydaje :zawstydzona/y:

U mamy bylo super jak nigdy normalnie nie poznaje kobiety :szok: zupelnie inna osoba ale fajniutko :tak: za to wieczorem mielismy maly wypadek :zawstydzona/y: M chcial wstac i ja tez i tak rownoczesnie wstawalismy ze dostalam konkretnego kopniaka w brzuch :zawstydzona/y: cala noc mnie bolal i spac nie moglam, ale jakos lepiej teraz tylko on przerazony ze to jego wina a to przypadek czysty przeciez ja tez niezgrabny grubas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A mialam jeszcze napisac ze wyglada ze nareszcie z gorki mam :-):-):-):-) swietnie oby do lipca :-D moze wyjdzie wczesniej chwile ?? jestem za :-D

Jeszcze raz wszystkim milej niedzielki, my z synkiem uciekamy po obiadku na spacerek :-)

ja jeszcze wpadam na chwilke zyczyc milej niedzieli!!
my jedziemy do znajomych bo chca oddac a raczej odsprzedac kilka rzeczy dla naszego maluszka,wiec zobaczymy co tam maja i ile by chcieli.wozek i lozeczko i tak nowe kupimy ale jakies ciuszki,lezaczki to czemu nie:)

dochodzę do wniosku, że nie lubię zmian. Nie podoba mi się to forum, jakieś takie rozlazłe jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak w ogóle WITAM :-D:-D:-D

Dzisiaj dzionek z M, zapowiada się ciekawie, mimo że nie mamy planów :-) Umyłam włoski, pomalowałam pazurki i teraz mogę się lansować na mieście. :cool2:

No widzę, że coraz więcej z Nas ma już z górki... Oby tak było i dzidzioli rosły zdrowo :happy:

Miłego dnia Wam życzę brzuchatki ;-)

AAAAAAAAAAA zaczął mi się 6 miesiąc !!!! ihaaaaa

atabe ja tez nie slyszalam o wielu Jagódkach (na czerwcowkach tez nie ma zadnej) tak wiec mysle ze bedziesz miala oryginalne imie dla córeczki. ps-Jagodka mi sie naprawde b podoba :-) a w ogole to snilas mi sie w nocy z takimi rozwianymi lokami jak na tym zdjeciu Twoim slubnym :-) i zaprosilas mnie na impreze. bylo ciasto i cola zero.cale Twoje mieszkanie wysnilam. i tak jak mowilas bylo jednopokojowe :-) skad takie sny???? ale imprezki sympatyczne urzadzasz-b dobrze sie bawilam i wszystko bylo pyszne -choc tylko we snie -wiec dzieki ;-) :-)

mruczka nie wolno krabowej salatki bo sa w niej owoce morza surowe. tez z tego powodu ubolewam bo uwielbiam ta salatke z surimi i juz pare razy obchodzilam sie smakiem :-(

asienka matko kochana, ale sie u Ciebie biedactwo porobilo....to prawda ze nieszczescia chodza stadami...wrrrrr. bedzie dobrze, trzymaj sie

tiffi mam nadzieje ze juz wiesz co za krasnalek/ krasnalka siedzi Ci w brzuszku

mysza przybij pione-ja tez uwielbiam herbatke dilmah-chyba jedyna czarna, ktora mi podchodzi ;-)

geperty fajny ten sklepik-kiedys tam kupilam kalosze chrzesniakowi-takie odjechane krokodylki z zebami i jezykiem :-)

arlecia ja wlasnie dlatego sie tez nie nastawiam na tego niby chlopaka. lekarz tak powiedzial ale ja bede pewno dopiero po porodzie ;-) ale Ty sie nic nie martw bo to moze ten ostatni gin sie pomylil i jednak dziewuszka bedzie

jedyneczka ja z bioactive tylko biala z różą pilam i ta mi smakuje a innych nawet nie widzialam. a tekane musze sprobowac-kiedys pilam z opuncja figowa tej firmy i b pycha byla. ale narazie mam 2 rodzaje bialej i niepredko je skoncze, bo ostatnio non stop zielona u mnie na tapecie-tez bioactive lisciasta z pigwa i nagietkiem. mniam. nawet tescia zarazilam i tez sobie kupil :-) ja ogolnie teraz juz przeszlam na lisciaste-torebki mi nie smakuja w ogole. a najbardziej mi ostatnio pepsi wchodzi i niestety pije jej co najmniej pol litra dziennie albo wiecej. chyba organizm moj potrezbuje w zwiazku z b niskim cisnieniem.
tak tak-jestem za tym zeby mysza ci kabine umyla-Ty tez jej tam kiedys w domu jakies porzadki odstawialas wiec wypadaloby sie zrewanzowac ;-) :-)

mysza
jakbys zgadla :-) szefowa byla wczoraj na inspekcji u pana Andrzejka hydraulika naszego. zreszta oprowadzalam inwestorow (tesciow) przy okazji zeby zobaczyli na co ich sponsoring idzie ;-) :-)
a jezeli o naczynka chodzi to mi juz na buzi 2 pekly. lacznie z 1 co mam po silowni to juz 3-zamkniecie kazdego naczynka na buzi 5 dych..."super" wrrrrrrrr!!!!
a zele chyba mozesz. ja mialam kiedys jakis lioton-fajny byl

ewelad gratuluje coreczki :-)

jedyneczka ja juz nigdy nie powiem ze mam w domu czysto na blysk :dry: nawet po mega sprzataniu-jak nam wywalili wanne i zobaczylam rure odplywowa i kratke oraz miejsca po odsunietych meblach to zwatpilam...czlowiek mysli ze ma czysto a tu wszedzie dookola wylegarnie kurzu...i bakterii. tragedia. a najgorsze ze nic na to sie nie da poradzic oprocz generalnego remontu...bede sie upierac zeby maly pokoj tez naruszyc jednak mimo braku kasy. najwyzej jeszcze 1 kredyt wezme i dupa
czyli mysza sie opiep..a z ta kabina Twoja krotko mowiac ;-) :-) pewnie przed tv stracila poczucie czasu :-)

mammi i tak powinno byc-zapraszaj sasiadke codziennie a tesciowa sie wykieruje na ludzi ;-)

kama fajnie ze jestes juz z nami :-) a plcia sie nie martw bo stawiam glowe ze pare z nas-tych co juz wiedza-na pewno przezyje niespodzianke ;-) siebie nie wykluczajac :-) wiec moze lepiej sie dowiedziec jak juz nie bedzie mowy o pomylce

vanilka
o jaaaaacie-ale Ci fajowo. zazdroszcze domku. pare dni sie przemeczycie z walizami i zamieszaniem ale potem....super wypasik. tylko sie nie przedzwigaj-ny ny ny!!! :-)

ashika ja wlasnie wczoraj tez stwierdzilam ze moglby Stasiek wyjsc tak z miesiac albo chociaz 2 tyg wczesniej ;-) jeszcze bym sloneczka wyzarla troche :-)

uffffff. ale elaborat wytworzylam. wspolczuje wam licoweczki biedne to czytac. ale zwsze mozecie pominac wiec az tak bardzo wam znow nie wspolczuje ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, a ja zjadłam wczoraj trochę tej sałatki krabowej :( Nigdzie w necie nie znalazłam informacji,że nie można...
Ogólnie imprezka udana, ale mój M pomieszal wino i wodkę i padł, a dzisiaj umiera i nie poszliśmy nawet na spacerek:crazy:
Ale dostalam takiego małego laptopika i teraz wreszcie nie będę miala prroblemow z netem:happy: Ostatnio pisałam z komorki:sorry:
Jutro mam masaż i może znowu wpadnę do polożnej posłuchac serduszka, chociaż coś mi się ostatnio wydaje, że czuję malutką:-)

Do góry