reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam :-)
Po krótkiej przerwie jestem już. Trochę podczytywałam ale co skończyłam i już miałam pisać to musiałam wyjść i tak to zleciało. M skończył remont w mieszkaniu i zaczęły się wyprawy po sklepach, wybieranie różnych rzeczy użytkowych takich codziennych bo my nic nie mamy pralka, kuchenka, telewizor, talerze, sztućce itp, itd strasznie męczące te skepy :szok:
Na razie tylko o sobie,:zawstydzona/y: ale już nadrabiam bo od wczoraj nazbierało się chyba z 15 stron :tak:
Na razie miłego ranka i do napisania ;-)

reklama
czesc laseczki :-) :-) :-) ale mam do nadrabiania...nawet nie wiem czy zdolam. ten tydzien zupelnie szalony. cale dnie na nogach, tyle zalatwiania... ale juz powoli nabiera wszystko ksztaltow-teraz sie troche rozluzni :tak: cale dnie duzo chodze i mniejjem-schudlam 2 kilo i lepiej sie czuje. od spacerkow pargodzinnych dziennie przeszla mi rwa kulszowa :-) wol jednak chodzic niz jezdzic autobusami/tramwajami z zasmarkanymi i prychajacymi wspoltowarzyszami podrozy ;-) jest tak cieplo ze juz wczoraj w bluzie z futrem i bezrekawniku smigalam (rozpietym-bo na brzu****uz sie nie dopina :-)) a remontem to kurcze jestem nadal w ciezkim szoku.dzy pokoj mamy juz zrobiony (!!!) :-) tylko kolo okien ten karton gips jest niewykonczony bo musimy czekac pona tydzin na okna nowe. wczoraj wieczorem jak weszlam to juz mi przedpokoj robia :-) wszystko juz przygotowane i teraz tylko tynki i gips naloza. lazienka tez jak burza idzie- kibelek podwieszany juz przymocowany wszystkie rury nowe wyprowadzone-normalnie szok!!!! w weekend tylko zakupimy kabine umywalki baterie i panele i juz w zasadzie koniec tych remontowych zakupow. reszta juz pozniej.jestem mega szczesliwa.tydzien zlecial jak z bicza strzelil-w zasadzie jeszcze tylko chyba 2 i juz bede w domku z powrotem. wyremontowanym. :-) HURA!!!!! aha i gladalam kawalki mojego wozka :tak: narazie sama gondolka ale ogromna :-) niedlugo jade caly ogladac. ide was troszke poczytac ;-)

witam lipcoweczki!
Asienka
tak jak pisza dziewczyny, wszystko bedzie dobrze i rzeczywiscie ktos czuwal zebys dostala tej jelitowki teraz zeby wykryc przepukline u dzidzi...
Emih jak fajnie ze sie pojawilas!!!

Witam:-)

Wczoraj nie mialm juz siły siadac do komputera, tak mnie krzyz bolal ze wylam z bólu:-(. Musialam wziasc tabletke przeciwbolowa, a M mi masował plecy i wcierał amolem a potem mascia. Dzis lepiej sie czuje, ale jeszcze boli. Nadal najbardziej boli mnie ta prawa strona.

emih Ja miałam tez polowkowe w srodę.:-)

vanilka i ja z sikaniem mam tak samo

perla bardzo ładny domek

ewcik Ja w poniedziałek ide zrobic ten test z gluzkozy, bo we wtorek mam wizyte

emih bidulo Ty, dbaj o siebie i kuruj się:tak:

Kasik Gratuluję synusia

Gregorce Gratuluję córeczki

Beatka25 Głowa do góry:-)

AsieńkaWszystko bedzie dobrze

louise Widzisz jak remont szybko mija. Super

Hello :-)

emih fajnie ze juz ci lepiej :tak:

mammi nie cierpie tego badania i nie wiem jak przezyje bo przed ciaza nie jadlam prawie slodkiego nie przepadam za nim a teraz tez juz mi przeszlo a kluc to sobie moga ile chca byle nie kazali na to patrzec :tak:

mruczka widzisz nie jest tak zle:-) a mnie sie powoli szykuje taki dol bo 30 nadciaga :zawstydzona/y:

kasik gregorka gratulacje :tak:

asienka brak mi slow. Wszystko bedzie ok wiem ze to tylk puste slowa ale calym sercem jestem z toba

Zycze wszystkim udanego dzionka u mnie sloneczko oby i u was swiecilo bo straszyli deszczem, wiec ja zaraz znowu jak wczoraj hyc na taras z praniem;-). Dziwne to takie bo chodze sobie po tarasie w sweterku i cieplutko w sloneczku a obok na trawniku jeszcze snieg lezakuje. Nie rozumiem jak mu nie wstyd uciekal by juz stad :-D a moze tez sie chce powygrzewac na sloneczku???:-D:-D:-D

Witam urocze cięzaróweczki:happy:

Wstałam dziś w dobrym humorku, bo w końcu gdzieś dziś wyjdę:happy::happy: Kisłam ostatnio w domu i zaczęłam się już robić nie do wytrzymania dla innych,bo ile można wytrzymać w 4 ścianach:crazy: Jedziemy zaraz z M do hurtowni do Skawiny,a pózniej do Reala.
Atabe bardzo dziękuję,że zamieściłaś linka do gazetki z promocjami w Realu;-)
Poza ciuszkami,których pewnie parę tam nabędę to mają tanie pampersy, mleko Bebilon i kaszki- które muszę kupić Szymonkowi:tak:Nie muszę przepłacać- więc dzięki jeszcze raz;-)

Asienka bardzo mi przykro z powodu przepukliny:-( Wiem,że łatwo powiedzieć nie martw się na zapas, ale jestem pewna ,że gdyby to chodziło o mojego dzieciaczka umierałabym ze strachu.Rozumiem,że się boisz.Pamiętaj,że myślami i sercem jesteśmy z Tobą i z całych sił trzymamy kciuki za zdrowie Twojego maleństwa.Trzymaj się jakoś- Wierzę,że będzie dobrze

louise Oni tak się ładnie uwijają pewnie dlatego,że oka prawie z nich nie spuszczasz.I słusznie pilnuj brygady, co by Ci zgniłego jaja w scianie nie zamurowali;-) A tak poważnie to faktycznie farciara z Ciebie,że trafiłaś na tak dobrych i solidnych fachowców.A M nie zazdrosny,że tylu faciów wokół Ciebie?;-)

Ashika ja tam słodycze lubię, a w ciąży to już wogóle, ale ta glukoza to takie paskudztwo,że na samo wspomnienie aż mi ciary przechodzą.Choć Vanilka np. pisała,że nawet jej to podeszło i smakowało jak wata cukrowa.Dla mnie w każdym razie ochyda i nawet na ostatniej wizycie jak mi gin. wypisywał zlecenie na badanie krwi i moczu, to mówię mu "Wszystko byle nie krzywa cukrowa" Na szczęście robi się ja tylko raz w ciąży.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asieńka kochana to musiało być zrządzenie losu z jelitówką bo teraz maluszek jest pod kontorlą i lekarze zrobią co trzeba aby był zdrowy, ściskam kciukasy, będzie dobrze, mocno w to wierzę.Napisz jak będziesz po wizycie.

ewcik z tą krzywą to racja, 2 godziny po 75się czeka a 1godz.po50g. z tego co wiem.

justaa no jesteś wreszcie;-)masakra tak od podstaw wszystko kupować, o ile wybieranie mebli to przyjemność to już zbieranie gadżetów typu sitko durszlak itp. średnio mnie bawiło:-):-pale teraz już najgorsze za tobą:tak:

beatka to ja dziś współczuję paniom tak pracującym jak Ci zalezą niechcący za skórę:-D

louise to super macie ekipe, idą jak burza faktycznie a ty dzięki temu widać zadowolona i uśmiechnięta:-)oczywiście po skończeniu sesje zrobisz - ty na tle nowych wnętrz, będziemy miały dwa w jednym:-D

A ja mam na dzisiaj bardzo ambitne plany, po kawce zbieram się i jadę do :BRW, potem do reala - zobacze tą promocje ciuszków;-)no i do orseya po ciuszki bo dostałam od M wypłate:-)powiedziałam że jak nie dostane to zamkne "biuro" i pójdę na L4:-Dupatrzyłam sobie już bluzeczki i tunike tylko przymierze bo z tymi cycorami teraz to róznie bywa, z 75B mam 80D:szok::-Dobawiam się więc obwisu wielkiego po karmieniu ale M mnie pocieszył że dla niego zawsze będą piękne i tak sobie myślę nawet fajny facet z niego:-)Potem biblioteka i to koniec przyjemności bo po powrocie sprzątanie, mycie lodówki i robienie obiadu:-p

reklama
Do góry