reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A faktycznie juz do 20 dobiłam :) dziekuję dziewczynki :):):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-D:-D
Własnie czuje jak mi sie w brzuchu cos poruszyło i albo mały ma czkwake albo tak wierzga jak konik :-):laugh2::laugh2:

reklama
mammi no naprawde idzie fajne ciuszki znależć:-) np te body co pisałam wydają się naprawde dobrej jakości:tak: i takie kompleciki słodkie też są super:tak: ja uważam, ze warto;-)

Wiecie co ,a ja mam z sikaniem masakre ;/
pije duzo bo mnie tez suszy bardzo jak bym miala kaca codziennie ..
no i ide zrobic siku ledwo wychodze z wc i znowu musze isc ;/
czasem tylko kropelki doslownie ale czuje jak bym miala tam z litra siuskow ..
sorki za takie stwierdzenia ;-)
tak wiec ciagle odwiedzam wc .

buuu a nie jest to przypadkiem zapalenie pęcherza.... Kiedyś miałam baaardzo nieprzyjemne odczucie, że za chwilę się posikam:eek:

Ja mam tak samo, a jak wychodzę na spacer z synkiem to co najmniej godzinę przed nic nie pije a i tak latam do wc z tymi kropelkami:-p siusiam często a malutko:-p

Hello.

Kasik powodzenia na wizycie, a chciałabyś synka, córeczkę czy obojętnie?

Gratuluję połówek i wkroczenia w 6-sty miesiąc :szok::tak:, ja dopiero zaczęłam 5-ty, ale już niedługo połowa, kiedy to zleciało :eek:.

Vanilka a ćwiczenia Kegla by ci nie pomogły?

Ja mam na obiad dziś pizzę z pizzerii, mmmmmmm, bardzo dawno nie jadłam, za to się totalnie obijam :-D, no sprzątanie czeka, ale może poczekać do soboty ;-).

zajadam sobie fisielowy kubek...chce któraś-to się podzielę albo zaleję drugi bo mam jeszcze kilka :-)
wpadłam jeszcze na chwilkę bo mój mały szogun bajkę ogląda to mam wolne
maluch mi się wierci w brzuchu-może też chce popisać trochę...:-D
co porabiacie???
ja nastawiłam pranie-bo już mi sie tyle uzbierało że szok.

Patipaula-no,ja już 2 ciążę tak ciągnę u dentysty z tym leczeniem.
Agatha-też tak mam.
Jedyneczka-widzę u Ciebie też dziś dzień zębologa :-)
Iwusia-to tak jak u mnie.
Supcio-no zapach tego syropu nie jest za bardzo przyjemny :-D:-p
Atabe-a do kiedy ta promocja???

kasiamaj mam gazetke z tymi promocjami i tam jest napisane, ze do 10 marca, aleszczerze wątpie, zeby do tego czasu się wszystko uchowało;-)

ide obiado zrobić-dziś stawiam na ryż, warzywa i kurczaka:tak:

Ostatnia edycja:
A ja właśnie obiad podrobiłam (biały barszcz) i czekam na 2 taryfę żeby wstawić, tak samo pranie...coś nam za duży rachunek za prąd przyszedł:wściekła/y:...i tak główkuje z jakiego to powodu i jakoś wymyśleć nie mogę.

reklama
Atabe-no ja wybieram się 3-ego do reala bo wtedy bedę w większym mieście to zobaczę...ja dla takich maluszków to mam po synku ale może byłoby coś dla mojego starszego.-zobaczę.

ja dziś pomidorową gotuję.

Do góry