reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
louise dzięki za przydatne informacje, jak wrócę od lekarza będę działać w tym kierunku
aisim chorobowe już trochę trwa, brak internetu i tv raczej nie sprzyjało dobremu samopoczuciu, chociaż za tv jakoś specjalnie nie tęskniłam, a teraz pełnia szczęścia mam w końcu swoje okno na świat ;-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki:-)

Yustynia, aisim, madzik, ashika i jesli kogoś (przepraszam)pominęłam - odanych wizyt!!!

yustynia to bardzo mozliwe że nie tyjesz daleja może wręcz masz mniej w tych miejscach bo więcej twór organizm zapasu nie potrzebuje i teraz w dzidziola już wszystko idzie;-)
louise tu tez mam taką teorię jak dla yustyni dlaczego nie masz apetytu i bym się tym nie martwiła:tak:A celulit hormony, geny i brak ruchu niestety doprawione sytą dietką:-pAle znam super preparat, b.skuteczny - elancyl, rewelacja, na codzień jako wsparcie ziaja na celulit i co parę dni guam - w gabinecie drogo ale można kupić zestaw np. na allegro, mam sprawdzone i sobie zafunduję po porodzie więc się tą skórką za bardzo nie martwie:-)No i do tego dojdą spacery z maluchem to ho ho:tak:

aisim jak to co będziesz robiła na L4:szok:na forum będziesz siedziała:-DA o ciężarnaj myślę że jako komplement to potraktuj, wcześniej Cię może widział jako z lekką nadwagą a teraz pełnoprawną ciężarówkę u której wszelkie wypukłości usprawiedliwione:-)Libido u mnie hula że nie wiem, M mówi że ja tylko o jednym:-D

ashika biedny synuś, miałam tak i wiem jak to boli, mam nadzieję że nie będą mu zrywać jak mnie:no:

beatka z tą anemia przechodzącą na dziecko nie słyszałam, tzn. u noworodka masz na mysli czy też potem jak dziecko starsze?Ja tak oscylowałam ok.10,5-11 z Emi i nie miała anemi. Może to przy głębokiej 8-9?Podziel się kobietko wiedzą:tak:A z tym dobieraniem rodzeństwa w parki to jeden wielki nietakt :angry:, wkurzające ale czasem ciężko komuś "dowalić" słowem bo ten ktoś jest życzliwy i wedle siebie dobrze życzy tej parki:sorry:

kasik wiem jak się czułaś z ta awarią, miałam tak niedawno tyle że to ja musiałam leżć przez dwór i sterczeć w piwnicy godzinę żeby rozpalić i dopiero było i ciepło i ciepła woda;-)

ewcik nie można nic nie jeść w tym stanie tyle czasu, można zamdleć:no:dobrze robisz, przekąś cośkolwiek;-)

atabe a u mnie słonecznie i ptaszki ćwierkaja za oknem, wiosenka chyba nadchodzi:happy:

A ja juz po sniadaniu zdążyłam zjeść kremówke, bo klientka do pracy przyniosła i... nie mogłam sobie odmówić... I jak tu nie tyć:-(

Aaaa i jeszcze jedno - u mnmie świeci słoneczko, jest ciepło i siedzimy sobie przy otwartym oknie w biurze;)

Hej i my sie witamy;-) I na wiosne tez czekamy, wczoraj juz bylo w miare, a dzisiaj znowu mroz:-( Ja tez mykam dzisiaj na polowkowe ale to dopiero na 19ta.

Nie nadrabiam bo za duzo piszecie, ale udanych wizyt pozostalym zyczymy;-). Oby dzidzie pokazaly co maja miedzy nozkami tym ktore jeszcze nie wiedza.

kasik - ale tą kremówką narobiłaś mi smaka, teraz muszę zjeść, bo aż ślinka mi cieknie, dobrze że mam wizytę dzisiaj jak będę wracać to sobie kupię, a u mnie w domu tyle słodkiego bo M miał urodziny, i domowej roboty sernik mojej mamuni, i ja zrobiłam ciasto z jabłkami i babkę, a tu teraz kremówka i nic innego...:-)

wiecie, jeżeli chodzi o libido to teraz jakoś inaczej, na początku ciąży miałam ochotę, później był etap nie rusz, a teraz tylko bym się przytulała;-)

dzień dobry :happy::happy:
Rusałko no to mnie pocieszyłaś, mam nadzieję, że to cholerstwo po porodzie mi zejdzie, bo jest tego coraz więcej... :wściekła/y:
Dziewczynki życzę Wam udanych wizyt :happy::happy:
szefowa Louise- ja też się zdrowo odżywiam - właśnie wciągnęłam hamburgera na śniadanie :-D
Vanilka - ja też nie mogłam spać... kolejna szczęśliwa noc...
Kasia maj - zachcianki typowo ciążowe... w końcu M się na coś przyda :-)
Ewcik - a nie było późniejszych godzin- widać jak myśli nasza służba zdrowia... i jeszcze strajkują...

cze dziewczyny!
rany ile dzisiaj wizyt :szok: powodzenia i czekamy na wiesci!!!
witam wszystkie nowe lipcoweczki :tak:
a ja wykonczona! cala noc nie spalam bo znowu synka brzuch meczyl, a potem wypilam za mocna kawe i czuje sie tragicznie :-(

reklama
Do góry