kasik1106
Fanka BB :)
Witajcie kochane!:-)
Ja juz wpracy, troche podekscytowana jutrzejszym usg 4D, może wreszcie poznam płeć. Ja wczoraj miałam nieciekawy wieczór. Wracam z pracy a tu piec zepsuty - kaloryfery zimne, w domu zimno i co najgorsze brak ciepłej wody.:-( Myślałam, że gaz odcięli, ale to nie to. Do męża dodzwonić się nie mogłam.
Na szczęście wkońci się udało, bo przywiózł wójka złotą rąckę, na szczęście i on naprawił usterkę. Na serwis w tym samym dniu nie byłoby co liczyć. Trwało to do 21, a ja siedziałam w kącie brudna, głodna, zmęczona i zmarznięta. Jak tylko pojawiła sie ciepła woda wzięłam prysznic i padłam zmęczona do łóżka.![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja juz wpracy, troche podekscytowana jutrzejszym usg 4D, może wreszcie poznam płeć. Ja wczoraj miałam nieciekawy wieczór. Wracam z pracy a tu piec zepsuty - kaloryfery zimne, w domu zimno i co najgorsze brak ciepłej wody.:-( Myślałam, że gaz odcięli, ale to nie to. Do męża dodzwonić się nie mogłam.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Nareszcie po....Wszystko ok.Mojej niuni nie wyrosły nagle jajeczka więc pozostaje dziewczynką;-)
Potem trochę obkupiłam się w lumpku bo akurat dzis była dostawa.Właśnie zaliczyłam pierogi z serem.Znowu mam 1 kg. na plusieAle,że dziś pan doktor był w lepszym humorku to stwierdził,że w sumie jestem na zero licząc od początku ciąży więc jest super
Dał też maść na żylaki,kóre niestety się ostatnio pojawiły.
QUOTE]
mammi - fajnie, że wszystko ok. I zazdroszcze Ci tego jednago kg, jak Ty to zrobiłaś?:-)
Pózniej odebrałam swoje wyniki morfologii i moczu, i poszłam w końcu zrobić te badania na HIV-bolalo jak diabli, co za igle mieli tam-dosłownie wygladalo to jak welflon. Na koniec zakupy i do domciu. Kupilam sobie nowy staniczek,a dziewczynom komplety na lato i koszule nocne.
patipaula - nic nie poprawia tak humorku jak zakup nowej bielizny:-)
aneta-h - podziwiam Cię, ja pościeli nigdy nie prasuję, nienawidze tej czynnościi, a pościel można pięknie rozłożyć na sznurku i jakoś wygląda. A lody czekoladowe też uwielbiam:-)
Mysza-my w tym roku mamy 4 wesela:-).ale tylko na jedno chyba pójdziemy...to w czerwcu jak sie jeszcze radzę ruszyć??? potem w lipcu,sierpniu i we wrześniu...ale to maluszek będzie za mały...żeby iśc sietak bawić żeby jeszcze pokoje były nad salą...no i mamy kawał drogi bo aż na dole Polski.
kasiamaj - to witaj w klubie weselowiczów, ja mam 3 w tym roku, w tamtym miałam 4. Ide niestety tylko na jedno w październiku, bo to jedna z moich lepszych kumpel z dawnych studiów bierze ślub i dziewczyny mi nie odpuszczą, w lipcu bierze ślub moja najbliższa kuzynka, też wypadałoby sie tam pojawić, ale to lipiec, cóż...:-( To w maju odpuszczam, bo to daleka kuzynka i nie mamy bliskiego kontaktu, ona też u mnie nie była...
Spać nie mogę. Jutro mam wizytę. Nie mogę sobie dzisiaj miejsca znaleźć.
yustynia - ja mam tak samo przed jutrzejszym usg;-)
Witam dziewczynki
Ja już wstałam bo kaszel mnie męczy-dobrze,że dzisiaj mam wizytę u swojego ginekologa to się wypytam co i jak.
Idę coś zjeść i będe niedługo![]()
madzik - mi mój ginekolog na kaszel pozwolił herbapect, ale tylko jak strasznie mnie dusi, bo homeopatyki nie pomogły![]()