reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam dziewczynki
Ja już wstałam bo kaszel mnie męczy-dobrze,że dzisiaj mam wizytę u swojego ginekologa to się wypytam co i jak.
Idę coś zjeść i będe niedługo :)

reklama
I ja się witam z rana! Juiz w pracy na stanowisku - niestety((
Koncze powoli s[prawy i coraz powazniej myślę o L-4 chociaz z drugiej strony tak mysle co ja w domu będe robić!!
Ale zawsze do roboty sie coś znajdzie!
Dziś mam USG połówkowe i chyba z tego powodu dziś się budiząłm chyba z 8 razy! Ale myślę pozytywnie, bo tak trzeba!
Poza tym strasznie mi brzuch wywaliło w ostatnie dni! Chyba mała urosła i sie rozpycha, ale to dobrze! Wczoraj M mi powiedział ze wreszcie wyglądam jak prawdziwa uprzywilejowana cięzarna )) tylko nie wiem czy to miał być komplement!
dziewczyny a tak z innej beczki jak tam u was z libido!! bo u mnie kiepsko i całkowite zniechęcenie :-(

Powodzenia nia dzisiejszych wizytach, bo widze ze kilka z Was też sie wybiera.:-)

Cześć dziewczyny! :-)
ja dziś 3 się witam???????? ja, taki śpioch!!!!!! koleżanka mnie telefonem obudziła i już nie szło spać:-( więc juz jestem

aisim i pozostałym lipcóweczkom udanych wizyt i szybko dajcie znać:-)

Witam wszystkie kobitki

mammi no nie przesadzaj z ta kura i kurnikiem przeciez nie tylko w domu siedzisz ;-)

aisim u mnie tez nastawienie nie jest spiewajace :zawstydzona/y:

aneta wspolczuje pobudki mnie tez dzis M obudzil :wściekła/y: a mowilam wieczorem ze nie ma mowy o pobudce :wściekła/y:

Powodzenia wszystkim ja uciekam bo tez dzis usg a jeszcze synek mial wczoraj niemile zajscie z drzwiami i jest inwalida bo tak niefortunnie je otwieral ze zdarl sobie pol paznokcia z duzego palca u nogi :-:)-:)-(

Milego dzionka

Witajcie :-) Dziś będę miała baaaaardzo długi dzień, bo M musi zostać dłużej w pracy :-( i co ja będę robić jak nawet obiad zrobiłam wczoraj na dziś??

Powodzenia na wizytach dla wszystkich odwiedzających dziś lekarzy :-) trzymam kciuki żeby było wszystko okej :-D

Dzień dobry :-)
ja już przy lapku, ach ten internet :-)
Dzisiaj na dwójce w pytaniu na śniadanie będzie omawiana kwestia kobiety w ciąży przed komputerem, czy może pracować itp...
O pomarańczowej skórce nie wspomnę - ok małymi literkami tylko - akurat mnie to interesuje bo niestety..., czyli będzie co jeść żeby się jej pozbyć.
Kurczaczki ale ja szczęśliwa jestem, nie dość, że mam internet to jeszcze telewizor mi działa bo zakupiłam taką antenę pokojową :-)
Po dwóch miesiącach odcięcia od świata toż to poprostu szok ;-)

Witam z rana. Dziewczyny jak mi się dzisiaj nic nie chce...u nas pogoda kiepska...szaro, mglisto.
Powodzenia na wizytach.
Idę przeglądnąć lodówkę bo trzeba wymyślić co na obiad zrobić.

Witam się i ja :-)
mammi super wieści wizytowe:tak:
madzik odnośnie hemoglobiny to niestety nie pomogę bo badania będę robiła dopiero za jakieś dobre 2 tyg. W pierwszej ciąży też miałam niski poziom hemoglobiny i jesli dobrze kojarzę od 6 miesiąca lekarz przepisał mi żelazo. Mam nadzieję, że w tej ciąży nie będę miała takich problemów, bo niestety do dzisiaj walczę z niedokrwistością u Mateusza. Ponoć to przechodzi z matki na dziecko. Z tym, że Mały często nam choruje a to niestety nie sprzyja walce z uzupełnianiem żelaza:no:
aisim rewelacji w tym temacie nie ma:zawstydzona/y:

Dla odmiany dzisiaj ja miałam sen. Kontynuacją rozmowy z małżem chyba był. Poprosiłam go by podał mi swoje typy imion dla dziewczynki bo ja w razie czego to serio mam totalną pustkę w głowie. Nie uzyskałam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Stwierdził najpierw, że mamy czas, potem że się musi zastanowić a na końcu że jak się dziewczynka urodzi to będziemy wiedzieć jak jej dać na imię:angry: No i se gadaj z chłopek.No i całą noc śniło mi się, że jestem u lekarza robi mi usg i widzę siusiaka. Same zresztą siusiaki,pełno siusiaków. Tak zwana schiza:-D

Jakoś w ogóle ostatnio się wkurzam bo z racji tego, że mamy już syna wszyscy najchętniej to by mi wskoczyli w brzuch i domajstrowali w nim dziewczynkę. No bo wg nich to miałabym wszystkich w domu, parka itp....dla mnie bablanina. Marzył nam się pierwszy syn no i mamy :-) a teraz to nam wszystko jedno. Najważniejsze żeby było zdrowe i nic innego się nie liczy. Na razie staram się głupio nie komentować ale coraz bardziej mi to działa na nerwy a że hormony latają jak chcą w ostatnim czasie to im chyba zacznę hasłami rzucać;-)

i ja się witam
powiem tylko dzień dobry i lecę na śniadanie bo dziecko głodne
jak Wam minęła noc???
dziś też jakieś sny...niekoniecznie przyjemne???
ja nie pamiętam co mi się śniło......
może to i dobrze....:-)
wpadnę do Was póżniej.

reklama
czesc dziewczyny :-) i ja tez sie z rana witam troche dojde do siebie i potem to chyba musze jechac pozalatwiac rozne sprawy :dry: aisim i reszcie zycze powodzenia na wizytach :tak: ps-mnie tez wywalilo barzdo brzuch w zeszlym tygodniu. wczoraj bylam w pracy i dziewczyny powiedzialy ze sporo przytylam. nawet na buzi-co myslalam ze akurat tutaj nie...ehhhhhhhhhhh :-( nawet sie nie waze ale wkurza mnie to bo prawie nic nie jem ostatnio. dzis tylkokiwi a ja jestem pelna jakbym 2-daniowy obiad z deserem zjadla i czuje sie tak pelna ze sniadania na pewno narazie nie zmieszcze ashika biedny Twoj synek....kurde zdarty paznokiec to koszmarny bol. brrrrrr. keeejt no co mozesz robic?;-) baby boom a poza tym dzis kolejny odc lostow wiec zasysaj i juz potem godzinka z glowy ;-) ja nie moge bo z tym mobilnym netem to sie raczej na sciagnie nie rzucam :-( yustynia a co z ta pomaranczowa skorka? od siedzenia przed kompem sie robi?????:szok: beatka niech sie gryzna ;-) jak chca corke niech sobie sami zrobia :-)

Do góry