reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc laseczki!!
witam sie tylko i zmykam!
ciezki dzien dzis miałam wyszłam o 7 rano i niedawno wrociłam - byłm na szkoleniu!! Padam na pysk, głodna jestem jak wilk. Myślę tylko o kąpieli i o położeniu się do łóżeczka))
odezwe się jutro z pracy!!
nawet Was nie nadrobiłam bo nie mam na to siły!!
jutro wieczorkiem mam połówkowe USG!!:-) no i o ty ciągle myślę, ale tak juz musi chyba byc!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Dwa dni mnie nie było i tyle do nadrabiania...
Dołączam się do chorowitych. Mnie męczy ból gardła, jutro koniecznie syropek dla kobiet w ciąży muszę nabyć, a dziś płukanie i herbatka i mleko z miodem.

Ja standardowo w pracy od 7:30! No ale jeszczę kilka tygodnio i spadam na l4 bo nie stres zje niedługo!!:tak:
Ja podobnie, bo w pracy jestem codziennie od 8, ale ostatnio też robi się coraz bardziej stresująco, a to dla dzidzi nie jest wskazane, więc pewnie jeszcze parę tygodni i też zacznę l4.

louise - ja też USG połówkowe mam równo za tydzień 2 marca :) już się nie mogę doczekać. Pamiętam, że któraś z dziewczyn też się chwaliła, że ma w tym samym czasie (ale niestety nie pamiętam kto), więc jest nas więcej :)

Powodzenia na jutrzejszych wizytach!

Jestem padnięta, więc zbieram się spać.
Dobrej nocki Wam życzę!

kasia maj witaj. i reszta nowych lipcoweczek :tak: :tak: kasik ja wiem o jakim filmie mowisz. tam tez chyba ethan hawke gral o ile sie nie myle... i byl chyba morderca ktory sie podszywal pod ofiary-przyjmowal ich tozsamosc.fajny film choc nie palam sympatia do angie.ale juz widze ze ci dziewczyny napisaly... mysza mnie tez wkurza jak ja bezsennosc a misiek sobie bezczelnie spi ;-) jedyneczka oj Stasiek tez zaczyna wieczorem najczesciej harce.ale jeszcze slabe wiec mi sie to podoba ;-) :-) nie wykluczam ze czasem skorzystam z twojego przepisu na ee :-) mam nadzieje ze nie masz patentu? agatha bede pisac na bank ;-) jak juz neta mam to bede :-) atabe musze obejrzec te rozmowy w toku pt"grube jest sexy'-moze do mnie przemowi-w sumie temat na czasie mammi b sie ciesze ze wizyta oki. i humor widze ze tez od razu lepszy ;-) ahhh-zazdroszcze malego przyrostu wagi :tak: keeejt bez pradu masakra-tez to kiedys przerobilam-dobrze ze bylo radio w komorce ;-) patipaula,gregorka fajnie ze mamy wizyte tego sameo dnia. ale ja chyba jeszcze nie polowkowe-to bedzie 19 tydzien wiec pewnie na kolejnej dopiero :-) patipaula tez mam ostatnio jakis dziwne skurcze brzucha :-( tiffi no co za egoizm z gina strony-dla nich to TYLKO usg a dla nas AŻ usg a tak w ogole to gdzie wam sie tyle zarcia miesci i dlaczego wy nie tyjecie jak tyle jecie?????? ja dosc ze apeytu zero to chyba dzidź mi uciska zoladek bo 2 kesy zjem i pelna jestem...:-( jakbym banke tam miala. a kilosow przybywa blyskawicznie :szok:

reklama
Do góry