reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Mammi super ze wszystko w porzadku, a moglabys powiedziec co to za masc na te zylaki?? bo mnie tez zaczynaja dokuczac chyba od tego lezenia mi sie porobily na nozkach :-D

Hb mam 11,8
co do kilogramow na pewno wiecej :zawstydzona/y: niestety :-(

coz trudno taki urok :-)
a rozmowy w toku o grubasach to nie wiem czy chce ogladac bo mam lekkiego dola po tym wszystkim.

Bylam dzis u fryzjera i jak sie zobaczylam z tym mokrym lbem i odrostami w lustrze to sie poryczalam :zawstydzona/y:

mammi ja też dopiero przeczytałam jak ashika powiedziała:-D

Emi znów do taty pojechala i zabrała kompka a M wrócił więc znikam:-(
Aha eksiu przywiózł ciuszki Emi aż się popłakałam przeglądając:sorry:ale zapas mam już niezły:-)przeglądam dalej i powspominam sobie:rolleyes:

Hej!!
Ja mam teraz tylko wieczorami neta:-( Ale dzięki temu rano sprzątam i jestem pożyteczna:-) Ja mam hemoglobiny 14:tak: Aneta może to dzidzia Cię w nocy kopała??

Ashika jak każda prawdziwa kura domowa mam swój osobisty kurnik, który w lipcu zostanie powiększony o jeszcze jednego kurczaczka;-)
Maści żadnej mi nie zapisał na żylaki, jedynie tabsy Deralex.Ja też mam żylaki na nogach:baffled: Gin mówił,że tu istotny jest też czynnik genetyczny.

Witam-fakt pózno,ale dopiero co wróciłam z dziecmi z miasta(wyszłysmy przed 9 a wrózciłysmy przed 18).Zmeczone na maksa.
Najpierw allergolog, potem wyladowałam u dentysty-wizyta nieplanowana, chciałam sie zapisac a wyszlo ze odrazu zostalam przyjeta. Dwie godziny na fotelu spedzilam, myslalam juz ze padne tam-tak mnie krzyz juz bolal. Jak tylko zaczela wiercic-to mała zaczeła kopac bardzo-jej sie tez to chyba nie podobało;-)
Pózniej odebrałam swoje wyniki morfologii i moczu, i poszłam w końcu zrobić te badania na HIV-bolalo jak diabli, co za igle mieli tam-dosłownie wygladalo to jak welflon. Na koniec zakupy i do domciu. Kupilam sobie nowy staniczek,a dziewczynom komplety na lato i koszule nocne.

atabe mnie całe szczescie nie boli pępek, ale za to brzuch. Zdaje mi się ze skurcze mam tez czasami.
Tez sobie powiedzialam ze dieta do wizyty, bo sie przeraze:szok:ale jak tu nie jesc-nie da sie:zawstydzona/y:

louise Tez mam wizytę 2 marca, a jutro na 8 mam USG połówkowe

Beatka25 Zagladaj do nas jak najczęściej

kasik1106 Zgadza sie genetyka ma duzy wpływ na rozstepy. Jedne smaruja i maja rozstepy, a inne znow nic nie robia i nic nie maja. Nie mamy na to wpływu czasami.

mammiSuper ze wszystko ok na wizycie. Dobrze ze małej nic nie wyrosło:-)

Witam wszystkie nowe mamuski

mammi kochana gratuluję wizyty :happy:
ja znowu pospałam i pewno będę się męczyć w nocy. I znowu chce mi się jeść... A przed spaniem wsunęłam obiad a teraz bagietkę... Masakra jakaś... Moje dziecko pewno tyle nie potrzebuje, ale organizm się przyzwyczaił... Esh...
Wy widzę przynajmniej coś robicie. Ja miałam zanurkować w kiblu i doprowadzić go do ładu, ale stwierdzam, że mi się nie chce...

Mysza ja prawie zanurkowałam w kibelku, ale niestety w innym celu:-D Zjadłam zielone jabłko i chyba jakieś kropione chemią było bo była zwrotka:eek:

patipaula moja malutka tak samo wczoraj reagowała jak M wiercił na przedpokoju dziury na kinkiet:tak: Nawet śmialiśmy się,że w razie braku ruchów, to zamiast detektora, wystarczy wiertarki użyć;-)Przynajmniej wiemy,że dzidzie dobry słuch mają

reklama
Do góry