reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kasiamaj witam

yustynia moje tez leniuch tylko jak ja zmeczona to ono rozrabia ile wlezie i zazwyczaj wybiera sobie do tego nieciekawe z mojego punktu widzenia miejsca np wczoraj boksowalo mi po jajnikach ehhh zlosliwe i uparte ale juz mi M oswiadczyl ze sparte po mnie :-D

reklama
a mnie zaraz coś weźmie, luty się kończy, a ja jeszcze nie dostałam pieniędzy z zusu. Na koncie zostało mi 3,78 - poszaleć można :-p Zadzwonię do nich jutro i zapytam, gdzie moje fundusze się podziały. Tylko nie wiem, czy mam dzwonić do oddziału, pod który należy firma, czy to tego mojego (bo to 2 różne są).

I czy następne zwolnienie mogę bezpośrednio do zusu zanieść? Moja szefowa i jej księgowa to bardzo niepozbierane osoby, tygodniami czeka się na reakcje z ich strony, a jak sama zaniosę, to szybciej dostanę kasę :) tylko znowu, do którego oddziału mam iść? Ta biurokracja mnie wykańcza :/
moze dlatego ,ze ten miesiac ma tylko 28 dni i sie o kilka dni przesunie .

tweenie wiem że można bezposrednio do ZUS dostarczyć L4 ale z pieczątką firmy i podpisem, tylko nie wiem czy tylko osobiście czy mozna poleconym wysłać:sorry: Rozlicza ZUS gdzie podlega firma.

madzik sama nie wiem z tym usg, może na chwilkę niech luknie na serducho?

Mnie dzisiaj piekielnie boli głowa, nie wiem czy jakieś przesilenie wiosenne się nie robi...

Tiffi, daj znać kto mieszka w twoim brzuchu.

Louise, pisz, pisz bo w weekend to tu totalna cisza była:-)

Atabe, to sny jak z koszmaru, cała seria ciekawych wydarzeń:no:

Kasiamaj
- witaj:-)
Jedyneczka, tu wszystkie uśmiechnięte, żale wylewamy na zamkniętym:-) A intensywność mojej małej /małego też zaczyna się wieczorem, w dzien to sporadyczne kopniaczki.

Ja na obiad potrawkę z kurczaka - dodam sosik serowy z papierka dla samku i to wszystko z makaronem i surówką z marchwii. I rosół mam z wczoraj - ale wyszedł chyba najlepszy w całym moim życiu, a trochę się ich nagotowałam - był okres, że moja Majka tylko rosół jadła.

Spadam do przedszkola zaraz, ten weekend będę miała zaawansowany, w sobotę rano zakupy, fryzjer, po południu do znajomych, w niedzielę wyprawiamy Mai urodzinki, ufff, dużo tego będzie.

wróciłam - w sumie to dobre, bo już słoneczko zaszło i się tak chłodnawo robi.
Kupiłam sobie winogron. Na obiad mam ziemniaczki, brokułę na parze i jajko sadzone :-D Ale nie chce mi się robić. Ziemniaki już obrałam. Chyba się zmuszę co by dziecko zjadło jakiś normalny obiad :-D
Moje kopie dopiero jak się robię bezczynna.
Puszczam muzykę z Gladiatora w wersji na pianinie. Co ta ciąża robi z człowiekiem.

reklama
o własnie miałam kisiel i galaretkę robić ;-) Żeby zjeść wieczorkiem jak M przyjdzie musiałabym już działać. Akurat mam pomarańczową i pomarańcze to jakoś będzie.:happy:

Do góry