reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Nareszcie po....Wszystko ok.:tak:Mojej niuni nie wyrosły nagle jajeczka więc pozostaje dziewczynką;-)
Potem trochę obkupiłam się w lumpku bo akurat dzis była dostawa.Właśnie zaliczyłam pierogi z serem.Znowu mam 1 kg. na plusie:zawstydzona/y: Ale,że dziś pan doktor był w lepszym humorku to stwierdził,że w sumie jestem na zero licząc od początku ciąży więc jest super:happy: Dał też maść na żylaki,kóre niestety się ostatnio pojawiły.

Kawałek rozmów też ogladałam.Wszedł szwagier i mówi" Ku.... jakie okropne babo-chłopy" Pewnie każda potwora znajzie swojego amatora i przypuszczam,że są faceci,których jarają takie chłopki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To się cieszę Mammi że wszystko ok, czekałam na wiadomość od Ciebie :)
Dziewczyny napsizcie jaką macie hemoglobinę i krwinki czerwone?
Bo ja chyba będe musiałą pić sok z buraków na poprawę tego

atabe we wtorek muszę M pokazać żeby zrozumiał że duże też jest piękne:-D

mammi super że wszystko dobrze:-) a nie mówiłyśmy:-):-p

keejt kiszka bez prądu, najgorzej nocą, wtedy tylko jedno chyba do roboty zostaje:-D

Nareszcie po....Wszystko ok.:tak:Mojej niuni nie wyrosły nagle jajeczka więc pozostaje dziewczynką;-)
Potem trochę obkupiłam się w lumpku bo akurat dzis była dostawa.Właśnie zaliczyłam pierogi z serem.Znowu mam 1 kg. na plusie:zawstydzona/y: Ale,że dziś pan doktor był w lepszym humorku to stwierdził,że w sumie jestem na zero licząc od początku ciąży więc jest super:happy: Dał też maść na żylaki,kóre niestety się ostatnio pojawiły.

super, ze wszystko ok:tak: a jaką maść Ci przepisal? bo mi też na nodze wyszły żylaki:wściekła/y::wściekła/y:

To się cieszę Mammi że wszystko ok, czekałam na wiadomość od Ciebie :)
Dziewczyny napsizcie jaką macie hemoglobinę i krwinki czerwone?
Bo ja chyba będe musiałą pić sok z buraków na poprawę tego

madzik czekam dopiero na moje wyniki, jak będe miła to napisze

Madzik Ja nie wiem jaką mam w tej chwilii bo morfologie co 2 wizytę,ale na początku lutego miałam hemoglobinę 12,6:tak: więc też nie była jakoś zabójczo wysoka

Madzik, ja mam hemoglobine 13,1 (wg tego co mi napisali w labolatorium norma 11,0-15,0) a krwinki czerwone 4,29 (3,5-5,0). Nawet normy które nam podają różnią się od siebie.

Sorki,że jeden pod drugim, ale teraz dopiero zauważyłam.
jedyneczka dzięki;-)

Atabe przepisał mi tabletki DETRALEX 2x1 mam je brać już do końca ciąży.

Aha! Przypomniało mi się gin.powiedział,że łożysko jest dość nisko i przez to mogły się pojawić te plamienia.Twierdzi,że w najbliższym czasie powinno się podnieść

iwusia można na nocki w ciąży pracować?to strasznie męczące musi być:no:

Mówię do M kup hamburgery po drodze na kolacje a on po co taka syta kolacja jak obiad syty, ja że wczoraj głodna poszłam spać więc dziś wolę pojeść a on na to - a kiedy ty nie jesteś głodna:-p:-)słodki no nie?:sorry:

ja nie pracuje na nocki;-)rano od 10-12 a wieczorem od 18.00-20.30 pomagam w backshopie;-)narazie nie mam z tym problemu, poza tym ze czasami najzwyczajniej mi sie nie chce:zawstydzona/y:ale dam rade;-)w polowie czerwca przysluguje mi urlop macierzynski i napewno z niego skorzystam:tak:narazie moja praca utrzymuje mnie w ciaglym ruchu a to tez ma swoje plusy;-)

rzeczy poukladalam :happy:i znow podgladam co tam u Was:-)

reklama
Do góry