reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam i piszę jeszcze raz bo mi się skasowało:wściekła/y:

Nocka dziwna jakaś była bo ja też pobudka wczesna i już zasnąć się nie dało zwłaszcza że zaraz głód mnie dopadł:-D

aneta-h i fajnie że zostajesz w domku, odpoczynku nigdy za wiele:-)

Ze sportów to ja ćwiczyłam rwanie, puszki z piwem:-DA tak poważnie to rower uwielbiam ale czasu ciągle brak jakoś:-(

Pojadłam i jadę na objazd sklepów z wózkami, aisim mi dała namiarki ;-)

reklama
Ale brzydka pogoda u nas -deszcz i tak ciemno.
A mi głowa pęka-ale to chyba to niewyspanie i wczorajsze emocje.
Anetka daj znać jak będziesz po wizycie w tym sklepie Pepco i wklej zdjecia jak coś kupisz :)

witam sie porannie :-)
chyba pierwsza jestem. narazie sobie leniwie siedze przed kompem ale zaraz M wstanie i na basen lecimy, a potem to juz tu mega sajgon bedzie :-D:-D:-D amok obled w oczach itp. z dobrych wiadomosci to raczej bede miec ten net ale to sie okaze popoludniu :tak: milego dnia lipcoweczki

aha moj dzidź mnie skopal wczoraj po zebrami z prawej a dzis rano poprawil po przekatnej ;-):-) rozpycha sie jak tatus ;-):-)
ale fajnie, że już tak mocno czujesz dzidzię. Ja czasem wyczuwam, ale nie ma mowy o jakichś intensywnych kopniakach.
fajnie że chodzisz na basen, ja jakoś miałabym obawy co do jakichś infekcji pobasenowych
arlecia ja bym nie usnęła o 20-ej

Ja dziś pospałam do 10-ej ale muszę się przez to spieszyć, bo jadę na takie szkolenie (działam jako wolontariusz w programie twórczosciowym dla dzieci i młodzieży). M robi jajecznicę zaraz ją wciągnę i lecę. Pogoda rzeczywiście porażka, jakaś mgła szaro buro. Miłej soboty

dzień dobry lipcóweczki !
Ja tam problemów ze snem nie miałam. Mam niskie ciśnienie i spanie przychodzi mi z dużą łatwością :-D Aż zza dużą :sorry:
Wysłałam M do sklepu bo mam ochotę na kakao, mleczko waniliowe, serek homogenizowany i co jeszcze kupi, to wsunę.
O tym basenie to ja też intensywnie myślę, ale na myśleniu narazie się kończy. Nie mam stroju,,, M chyba też nie :-D

Właśnie przeżyłam szok. Oglądam stroje na allegro i potrzebuję rozm. 44!!! A głupia chciałam kupić z przyzwyczajenia 38 :-D A nie to tylko na tej aukcji taka dupiata numeracja. Już się przestraszyłam

Ostatnia edycja:
cze dziewczyny i milego weekendu Wam zycze!
Vanilka jak pogoda i humor u Ciebie? jedziesz do tej PL w koncu?
u nas juz postanowione! w PL bedziemy w dn.15-23.03! odliczam juz dni... :tak:
Dopiero co byliscie w Pl-znowu lecicie:happy:
A ja sama nie wiem ...szkoda mi kasy na bilety :-Dwole cos za to dzidzi kupic :happy:
No i zaraz przeprowadzke mamy wiec trzeba bedzie dom ogarnac stary i nowy ,potem juz wielka bede i moze samolot mnie nie udzwignac hahaha:-D
Moj tato za to przylatuje do nas 15 czerwca :happy:

Rusalka a Ty lecisz sie najesc ??:happy:

Dopiero co byliscie w Pl-znowu lecicie:happy:
A ja sama nie wiem ...szkoda mi kasy na bilety :-Dwole cos za to dzidzi kupic :happy:
No i zaraz przeprowadzke mamy wiec trzeba bedzie dom ogarnac stary i nowy ,potem juz wielka bede i moze samolot mnie nie udzwignac hahaha:-D
Moj tato za to przylatuje do nas 15 czerwca :happy:

Rusalka a Ty lecisz sie najesc ??:happy:
ja bym mogla ciagle tam latac... za nasza 3 wychodzi 185£ w 2 strony wiec nie ma tragedii, pozatym troszke sie zwroci bo z PL faje i wodke na sprzedaz sie wezmie, no i troszke polskiego zarelka dla nas sie przywiezie (a szczegolnie dla mlodego) no i kurs po lekarzach i usg oczywiscie!
nie napisalas jak pogoda i humorek!!!

no za nasza dwojke (m by nie lecial )to tez malo w obie strony wychodzi .
Mysle ,ze gdyby nie zmiana mieszkania i wiadomo co za tym idzie syf na kolkach ;-)tez bym na wiosne poleciala bo jednak jak mlody od wrzesnia bedzie szedl do szkoly to juz sobie tak nie polatam kiedy mi sie podoba ...
Wez mi kure polska na rosol :-D:-D
u nas odwilz !!ten beznadziejny snieg ktory napadal topnieje strasznie i chlapa niezla ,a humor jak narazie okey bo jade na maraton sklepowy ;-)

heloł
ale pospałam.... dopiero wstałam. na szczęście wszelkie problemy ze snem dawno za mną :-) udanego dnia dziewczyny! ja jeszcze nie wiem, co zrobie, żeby był udany, coś wymyslę!

kurde dziewczyny, tez bym sobie tak pospala...
u nas prawie caly czas slonce (z malymi przerwami) i wiosne czuc na calego!
ostatnio w PL bylam bez M, a teraz lece z nim na szczescie!
Vanilka fajnie ze masz dobry humorek! w takim razie udanych zakupow!

reklama
u nas tez trochę wiosny widać - z pół metra zalegającego śniegu zostało jakieś 20 cm, więc juz odsłoniły się zielone krzaki w ogródku :-)

Do góry