reklama
jedyneczka
Fan(ka)
beztrosko burdel do soboty bo przeciez nie oplaca sie sprzatac
louise fajowo masz, zazdraszczam:-)
Ja dziś zdrowo czyli zupka jarzynowa a na drugie ziemniaczki suróweczka i morszczuk smażony - no to juz mniej zdrowo ale smacznie
I upaliłam sobie duuuuzo słonecznika, mniam mniam
Idę łodkurzyć bo M dziś wraca i będzie że nic nie robiłam;-)
louise fajowo masz, zazdraszczam:-)
Ja dziś zdrowo czyli zupka jarzynowa a na drugie ziemniaczki suróweczka i morszczuk smażony - no to juz mniej zdrowo ale smacznie
I upaliłam sobie duuuuzo słonecznika, mniam mniam
Idę łodkurzyć bo M dziś wraca i będzie że nic nie robiłam;-)
oczekiwanie
Fanka BB :)
czesc:-)oczekiwanie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jesli jestes zla na mnie o wklejanie zdjec z zakupionymi rzeczami, to sorrki wielkie!dopiero przed chwila zauwazylam ze forum jest tematycznie mocno podzielone, wiec teraz juz bede wpisywac do odpowiednich watkow;-)obiecuje i raz jeszcze przepraszam za wczoraj
a mi nie o to chodzilo;-) My mozemy wklejac u siebie w watku co nam sie podoba, ale nei zeby ktos obcy nam wrzucal jakeis dziwne linki;-) Ide zaraz na spacer z psiurem, a wogole odebralam wyniki i plytek mam juz ponizej 120tys:-( Inne rzeczy tez powoli spadaja ale nei jest jeszzce zle:-) Pozniej poczytam co tam napisalyscie jak mnie chwile nie bylo i jak teraz wyjde to tez pewnie kilka stron powstanie
Wstawilam rosol ..choc nie bedzie z polskiej kury bo juz jej nie mam ;/ tylko na angielskich nozkach ..no ale wazne ,ze rosol wyjdzie
kasik za mna ciagle chodza jakies rudosci tylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/
perla czy u Ciebie slonce dzisiaj jest??bo u mnie deszcz ze sniegiem wali
atabe czy Ty masz jakiegos nowego faceta,ze tak malo Cie tu jest ostatnio ??
jedyneczka M dzisiaj wraca powiadaszwiec pewnie wieczorem ladnie Go ugoscisz
louise ja za 10 dni sie przeprowadzam wiec tez chyba oleje sprzatanie i juz poczekam do przeprowadzki
dzamena a jak nocka po tym wczorajszym piciu ??czesto chodzilas do wc
kasik za mna ciagle chodza jakies rudosci tylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/
louise ja za 10 dni sie przeprowadzam wiec tez chyba oleje sprzatanie i juz poczekam do przeprowadzki
_louise_
oj jedyneczka za to potem bede miala przesrane ze sprzataniem po remoncie. ciekawe kto mi okna umyje...ja tego nie zrobie :-(...10 pietro...stolek...nie ma szans...
vanilka no oczywiscie ze olej... :-) bez sensu bo przeciez w nowym domu i tak bedziesz na dziendobry musiala zrobic fest porzadki wiec po co sie 2 razy meczyc ... i to w naszym stanie
vanilka no oczywiscie ze olej... :-) bez sensu bo przeciez w nowym domu i tak bedziesz na dziendobry musiala zrobic fest porzadki wiec po co sie 2 razy meczyc ... i to w naszym stanie
to przeczytalam wlasnie na onecie
Pod koniec tygodnia zima odpuści i zrobi się cieplej, jednak nie na długo. Od poniedziałku znów ochłodzenie i śnieg. Jaki będzie marzec? Niestety podobny do lutego – temperatury będą bliskie zera i przybędzie białego puchu.
pociesze Was ,u mnie za oknem snieg pada
Pod koniec tygodnia zima odpuści i zrobi się cieplej, jednak nie na długo. Od poniedziałku znów ochłodzenie i śnieg. Jaki będzie marzec? Niestety podobny do lutego – temperatury będą bliskie zera i przybędzie białego puchu.
pociesze Was ,u mnie za oknem snieg pada
perla2212
zartujesz... snieg??? u mnie rano kropil deszcz, a teraz nie tylko troche pochmurnie, a tempka gdzies +6!Wstawilam rosol ..choc nie bedzie z polskiej kury bo juz jej nie mam ;/ tylko na angielskich nozkach ..no ale wazne ,ze rosol wyjdzie
Louise zgadzam sie z Kasik bokserki sa rewelacyjne, szczegolnie do dzieci! moi rodzice mieli 12-letnia suczke (zdechla 1,5 roku temu), a tesciowie wychowuja (moja i M) 7-letnia sunie, ktora miala juz raz szczeniaki (10szt) naraz!
_louise_
kasik dokladnie-bokserki sa najkochansze. ja tez mam z nimi mile wspomnienia zwiazane bo w dziecinstwie moj kuzyn mial 2 pod rzad i bardzo je lubilismy -znaczy wszystkie dzieciaki-a te psy mialy do nas swieta cierpliwosc :-):-):-) nie wiem ktory inny by zniosl ubieranie go w ubrania jezdzenie na nim i ukladanie go do snu pod koldra z glowa na poduszce i w kapturze jak wilka w "czerwonym kapturku"
reklama