reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
beztrosko burdel do soboty bo przeciez nie oplaca sie sprzatac :-D:-D:-D

louise fajowo masz, zazdraszczam:-)

Ja dziś zdrowo czyli zupka jarzynowa a na drugie ziemniaczki suróweczka i morszczuk smażony - no to juz mniej zdrowo ale smacznie:tak:
I upaliłam sobie duuuuzo słonecznika, mniam mniam:tak:
Idę łodkurzyć bo M dziś wraca i będzie że nic nie robiłam:-p;-)

czesc:-)oczekiwanie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jesli jestes zla na mnie o wklejanie zdjec z zakupionymi rzeczami, to sorrki wielkie!dopiero przed chwila zauwazylam ze forum jest tematycznie mocno podzielone, wiec teraz juz bede wpisywac do odpowiednich watkow;-)obiecuje i raz jeszcze przepraszam za wczoraj:zawstydzona/y:

a mi nie o to chodzilo;-) My mozemy wklejac u siebie w watku co nam sie podoba, ale nei zeby ktos obcy nam wrzucal jakeis dziwne linki;-) Ide zaraz na spacer z psiurem, a wogole odebralam wyniki i plytek mam juz ponizej 120tys:-( Inne rzeczy tez powoli spadaja ale nei jest jeszzce zle:-) Pozniej poczytam co tam napisalyscie jak mnie chwile nie bylo i jak teraz wyjde to tez pewnie kilka stron powstanie:-D:-D

Wstawilam rosol ..choc nie bedzie z polskiej kury bo juz jej nie mam ;/ tylko na angielskich nozkach ..no ale wazne ,ze rosol wyjdzie :-p

kasik za mna ciagle chodza jakies rudosci :sorry:tylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/

perla czy u Ciebie slonce dzisiaj jest??bo u mnie deszcz ze sniegiem wali :crazy:

atabe czy Ty masz jakiegos nowego faceta,ze tak malo Cie tu jest ostatnio ??:happy:

jedyneczka M dzisiaj wraca powiadasz:happy:wiec pewnie wieczorem ladnie Go ugoscisz :-D

louise ja za 10 dni sie przeprowadzam wiec tez chyba oleje sprzatanie i juz poczekam do przeprowadzki :-D:-D

dzamena a jak nocka po tym wczorajszym piciu ??czesto chodzilas do wc :happy:

oj jedyneczka za to potem bede miala przesrane ze sprzataniem po remoncie. ciekawe kto mi okna umyje...ja tego nie zrobie :-(...10 pietro...stolek...nie ma szans...

vanilka no oczywiscie ze olej... :-):tak: bez sensu bo przeciez w nowym domu i tak bedziesz na dziendobry musiala zrobic fest porzadki wiec po co sie 2 razy meczyc ... i to w naszym stanie :tak::tak:

to przeczytalam wlasnie na onecie :crazy:

Pod koniec tygodnia zima odpuści i zrobi się cieplej, jednak nie na długo. Od poniedziałku znów ochłodzenie i śnieg. Jaki będzie marzec? Niestety podobny do lutego – temperatury będą bliskie zera i przybędzie białego puchu.

pociesze Was ,u mnie za oknem snieg pada :crazy:

Wstawilam rosol ..choc nie bedzie z polskiej kury bo juz jej nie mam ;/ tylko na angielskich nozkach ..no ale wazne ,ze rosol wyjdzie :-p

kasik za mna ciagle chodza jakies rudosci :sorry:tylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/

perla czy u Ciebie slonce dzisiaj jest??bo u mnie deszcz ze sniegiem wali :crazy:

atabe czy Ty masz jakiegos nowego faceta,ze tak malo Cie tu jest ostatnio ??:happy:

jedyneczka M dzisiaj wraca powiadasz:happy:wiec pewnie wieczorem ladnie Go ugoscisz :-D

louise ja za 10 dni sie przeprowadzam wiec tez chyba oleje sprzatanie i juz poczekam do przeprowadzki :-D:-D

dzamena a jak nocka po tym wczorajszym piciu ??czesto chodzilas do wc :happy:
zartujesz... snieg??? u mnie rano kropil deszcz, a teraz nie tylko troche pochmurnie, a tempka gdzies +6!
Louise zgadzam sie z Kasik bokserki sa rewelacyjne, szczegolnie do dzieci! moi rodzice mieli 12-letnia suczke (zdechla 1,5 roku temu), a tesciowie wychowuja (moja i M) 7-letnia sunie, ktora miala juz raz szczeniaki (10szt) naraz!

kasik dokladnie-bokserki sa najkochansze. ja tez mam z nimi mile wspomnienia zwiazane bo w dziecinstwie moj kuzyn mial 2 pod rzad i bardzo je lubilismy -znaczy wszystkie dzieciaki-a te psy mialy do nas swieta cierpliwosc :-):-):-) nie wiem ktory inny by zniosl ubieranie go w ubrania jezdzenie na nim i ukladanie go do snu pod koldra z glowa na poduszce i w kapturze jak wilka w "czerwonym kapturku" :-D:-D:-D

reklama
Do góry