reklama
dzamena
Fanka BB :)
kurde normalnie chyba sie pomyliłam z powołaniem jak dzis rano powiedziałam do M ze Patita obetne to ten stwierdził zemu wspólczuje i zal chłopaka ale nawet teraz stwierdzam ze mi fajnie wyszło co prawda najpierw nozyczkami a potem maszynką ale ;podoba mu sieoczekiwanie to masz niezłe rybki, widać jadają nocą
mysza ty lepiej idź na zakupy bo zaraz zaczną się gadki o tym co która na obiad robi i Cię skręci przy twojej "widnej" lodówce:-)
dzamena pochwal się potem zdjęciem jak obcięłaś, będziemy podziwiać:-);-)
jedyneczka
Fan(ka)
mysza to niezły horror miał miejsce w twoim akwarium
kasik szkoda że nie pogadasz ale na pocieszenie chociaż to jedzonko;-)
iwusia ja nie mam wymówki żeby obiadu nie robić niestety bo mam pełną butle gazu a szkoda
tweenie ja powiem Ci tak, w tym etapie to zupełnie normalne, tez tak miałam że cisza była 1-2 dni ale jak ostatnio były prawie trzy już lezałam pod ktg na IP
patipaula ja tez zakupiłam dzisiaj sobie bielizne, trójpak gaciorków za 6zł w biedronce
aha kupiłam sobie w końcu jeansy wczoraj, była przecena w big-starku i kupiłam 100zł taniej fajowe biodróweczki, tylko rozmiarek 2 numery większy ale ciutek zapasiku w pasie jest więc może mi starczą do końca:-)i malutkiej cuda kupiłam ale to wkleje wieczorkiem albo jutro bo nie mam teraz jak, wpadłam do smyka i nie mogłam się powstrzymać, chyba się u mnie tez zaczęło
kasik szkoda że nie pogadasz ale na pocieszenie chociaż to jedzonko;-)
iwusia ja nie mam wymówki żeby obiadu nie robić niestety bo mam pełną butle gazu a szkoda
tweenie ja powiem Ci tak, w tym etapie to zupełnie normalne, tez tak miałam że cisza była 1-2 dni ale jak ostatnio były prawie trzy już lezałam pod ktg na IP
patipaula ja tez zakupiłam dzisiaj sobie bielizne, trójpak gaciorków za 6zł w biedronce
aha kupiłam sobie w końcu jeansy wczoraj, była przecena w big-starku i kupiłam 100zł taniej fajowe biodróweczki, tylko rozmiarek 2 numery większy ale ciutek zapasiku w pasie jest więc może mi starczą do końca:-)i malutkiej cuda kupiłam ale to wkleje wieczorkiem albo jutro bo nie mam teraz jak, wpadłam do smyka i nie mogłam się powstrzymać, chyba się u mnie tez zaczęło
Ja jutro jestem na praktykach więc może wpadnę do Pepco i coś wyskubię dla dzidzi :-) bo dłużej nie wytrzymam, tylko nie znając jeszcze płci będę szukać czegoś neutralnego, ostatnio strasznie podoba mi się kolor żółty :-):-)
_louise_
kasik powiem Ci ze ja mam takie podejscie, ze wlasciwie wszystkie pieski sa dla mnie kochane. no tyle ze niektore bardziej mi sie podobaja. ogolnie lubie wieksze i nie lubie halasliwych i wrednych. niestety z obserwacji widze ze to ostatnie czesto idzie w parze z malym wzrostem ;-):-) mam nadzieje ze M jednak bedzie chcial bokserka bo tu jestesmy dosc zgodni. ale naprawde bardzo podoba mi sie ten jedyneczki cane corso... i chyba bede starala sie przeforsowac go na naszego psiaka ;-):-)
mruczka witaj w klubie-u mnie tez bylo pieknie ale mam jakiegos dola przez ten remont i nic mi sie nie chce. nawet na basen wczoraj nie chcialo mi sie isc i bardziej sie taplalam i skakalam i wyglupialam z deska do plywania niz plywalam-az mojego M tez zbalamucilam i tez wyglupial sie ze mna zamiast plywac basen za basenem ale i tak sie odprezylam....matko ja nie wiem jak kiedys moglam nie lubiec chodzic na basen-naprawde to super sprawa...
aisim witaj. wlasnie juz ktoras lipcoweczka tez wspominala ze te bole brzucha czesto od zaparc no u mnie na szczescie juz raczej bez problemu z tym ale jak sie czasem zdarzy to faktycznie brzuch tez boli. my tam teraz w tej jamie brzusznej mamy bardzo ciasno...
ashika sliczny ten pies a szczeniaczek?! no brak slow jaki slodziak :-)
mysza no wlasnie my sie m. in. dlatego wynosimy na czas tego remontu-wlasnie przez ten pyl...pamietam jak glupie drzwi wejsciowe nam wymieniali-masakra. a caly dom...chyba nie chce tu byc w tym czasie ten pyl wylazil potem jeszcze przez miesiac i jedno, dwa sprzatania nie dawaly mu rady...
dzamenka golden retriver tez cudny.....ahhh niech juz bedzie lipiec i malenki dzidzius i niech juz bedzie sierpien-i malenki szczeniaczek :-) pelnia szczescia po prostu
jedyneczka to powiadasz ze dentysta klawiaturke sprawdzil Twoja ;-) to czekam na ta fote
oczekiwanie jaki temat?????????? ja nic nie widze
tweenie ja mam tak samo. chyba jak jest mloda ciaza i b malutki dzidzius to czuc go tylko wtedy jak sie b blisko powierzchni brzucha ulozy-tak mi sie wydaje. w kazdym razie tez juz dawno zaczelam czuc delikatne ruchy ale czesm nawet 5-6 dni przerwy jest ale sie staram nie martwic i nie popadac w paranoje- chodze do lekarza, ufam mu i on mnie bada, usg mam co wizyte-widze dzidzi wiec mam nadzieje ze oki jest, czego i Tobie zycze :-)
mysza o tak...juz najwyzszy czas ;-)
ale wam fajnie ze sobie ciuszki kupujecie i dzidziusiom. ja to sobie chyba tylko kafelki kupie. albo brodzik ide sobie w nagrode pojesc kapusty kiszonej
mruczka witaj w klubie-u mnie tez bylo pieknie ale mam jakiegos dola przez ten remont i nic mi sie nie chce. nawet na basen wczoraj nie chcialo mi sie isc i bardziej sie taplalam i skakalam i wyglupialam z deska do plywania niz plywalam-az mojego M tez zbalamucilam i tez wyglupial sie ze mna zamiast plywac basen za basenem ale i tak sie odprezylam....matko ja nie wiem jak kiedys moglam nie lubiec chodzic na basen-naprawde to super sprawa...
aisim witaj. wlasnie juz ktoras lipcoweczka tez wspominala ze te bole brzucha czesto od zaparc no u mnie na szczescie juz raczej bez problemu z tym ale jak sie czasem zdarzy to faktycznie brzuch tez boli. my tam teraz w tej jamie brzusznej mamy bardzo ciasno...
ashika sliczny ten pies a szczeniaczek?! no brak slow jaki slodziak :-)
mysza no wlasnie my sie m. in. dlatego wynosimy na czas tego remontu-wlasnie przez ten pyl...pamietam jak glupie drzwi wejsciowe nam wymieniali-masakra. a caly dom...chyba nie chce tu byc w tym czasie ten pyl wylazil potem jeszcze przez miesiac i jedno, dwa sprzatania nie dawaly mu rady...
dzamenka golden retriver tez cudny.....ahhh niech juz bedzie lipiec i malenki dzidzius i niech juz bedzie sierpien-i malenki szczeniaczek :-) pelnia szczescia po prostu
jedyneczka to powiadasz ze dentysta klawiaturke sprawdzil Twoja ;-) to czekam na ta fote
oczekiwanie jaki temat?????????? ja nic nie widze
tweenie ja mam tak samo. chyba jak jest mloda ciaza i b malutki dzidzius to czuc go tylko wtedy jak sie b blisko powierzchni brzucha ulozy-tak mi sie wydaje. w kazdym razie tez juz dawno zaczelam czuc delikatne ruchy ale czesm nawet 5-6 dni przerwy jest ale sie staram nie martwic i nie popadac w paranoje- chodze do lekarza, ufam mu i on mnie bada, usg mam co wizyte-widze dzidzi wiec mam nadzieje ze oki jest, czego i Tobie zycze :-)
mysza o tak...juz najwyzszy czas ;-)
ale wam fajnie ze sobie ciuszki kupujecie i dzidziusiom. ja to sobie chyba tylko kafelki kupie. albo brodzik ide sobie w nagrode pojesc kapusty kiszonej
reklama
kasik1106
to juz czerwieni na glowie nie bedziesz miec ??
rety ja tez chce pofarbowac...tylko co jestem na miescie nie wiem jaki kolor wybrac ;/
vanilka - planowałam juz nie miec, ale ze względu na to ze szybko się spłukuje i zeby fajnie wyglądała musiałabym co 2 tyg. farbować, jak to zwykle robiłam. Teraz żal mi dzidzi na takie moje fanaberie. Postanowiłam zakupic brąz, ale żaden do mnie nie mówił. Wybrałam wkońcu jakis mahoń.:-)
a ja mam do Was pytanie - o moją wewnętrzną rybkę To już 18 tydz, od 16 czułam jak się dziecko rusza, takie delikatne ruchy - łaskotanie w brzuchu, a od kilku dni nic. Zaraz zacznę panikować... Czy Wy też tak macie, że dziecko przez kilka dni się nie ujawnia??
tweenie - nic sie nie martw, na początku tak jest ze ruchy czuje sie nieregularnie i są odstępy nawet kilkudniowe pomiędzy odczuwaniem ruchów. Jeszcze będziesz miała okazje dostać niejednego kuksańca.;-)
jedyneczka - ja juz po jedzonku, pyszne było. Teraz za to jestem taka pełna, że chyba wszystko zwrócę.
louise - ja w dzieciństwie miałam bokserkę. To był najcudowniejszy pies pod słońcem. Żaden nie był juz taki jak on. Jeśli chodzi o kontakt z dziećmi, to jedna z najlepszych ras do tego stworzonych.
Ostatnia edycja: