reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc perla, ok juz rozumiem:-)myslalam, ze bedziecie zle na mnie:-Dnie mialam nic zlego na mysli piszac do oczekiwanie, chcialam Was tylko przeprosic, ze za kazdym razem jak sie tu pojawiam, to troche pomieszam watki:-D

reklama
iwusia perla ma racje dokladnie o to chodzi bo to troche nie na miejscu jest
Pozdrawiam was goraco i na razie mnie nie bedzie na forum jak mnie wypuszcza to sie odezwwe jakos w weekend

czesc magdzia:-)milo Cie poznac!
niestety musze sie juz odmeldowac, ale napewno sie jeszcze pojawie:-)milego dnia zycze!

oczekiwanie to masz niezłe rybki, widać jadają nocą:-D

mysza ty lepiej idź na zakupy bo zaraz zaczną się gadki o tym co która na obiad robi i Cię skręci przy twojej "widnej" lodówce:-)

dzamena pochwal się potem zdjęciem jak obcięłaś, będziemy podziwiać:-);-)
kurde normalnie chyba sie pomyliłam z powołaniem jak dzis rano powiedziałam do M ze Patita obetne to ten stwierdził zemu wspólczuje i zal chłopaka ale nawet teraz stwierdzam ze mi fajnie wyszło co prawda najpierw nozyczkami a potem maszynką ale ;podoba mu sie

mysza to niezły horror miał miejsce w twoim akwarium:-D

kasik szkoda że nie pogadasz ale na pocieszenie chociaż to jedzonko;-)

iwusia ja nie mam wymówki żeby obiadu nie robić niestety bo mam pełną butle gazu a szkoda:-p

tweenie ja powiem Ci tak, w tym etapie to zupełnie normalne, tez tak miałam że cisza była 1-2 dni ale jak ostatnio były prawie trzy już lezałam pod ktg na IP:-D:-p

patipaula ja tez zakupiłam dzisiaj sobie bielizne, trójpak gaciorków za 6zł w biedronce:-D

aha kupiłam sobie w końcu jeansy wczoraj, była przecena w big-starku i kupiłam 100zł taniej fajowe biodróweczki, tylko rozmiarek 2 numery większy:-p ale ciutek zapasiku w pasie jest więc może mi starczą do końca:-)i malutkiej cuda kupiłam ale to wkleje wieczorkiem albo jutro bo nie mam teraz jak, wpadłam do smyka i nie mogłam się powstrzymać, chyba się u mnie tez zaczęło:tak:

Witam iwusia :-) przez takie wchodzenie w kratkę na forum nie zauważyłam, że jest nowa lipcóweczka wśród nas :-) miło Cię poznać

Ja jutro jestem na praktykach więc może wpadnę do Pepco i coś wyskubię dla dzidzi :-) bo dłużej nie wytrzymam, tylko nie znając jeszcze płci będę szukać czegoś neutralnego, ostatnio strasznie podoba mi się kolor żółty :-):-)

kasik powiem Ci ze ja mam takie podejscie, ze wlasciwie wszystkie pieski sa dla mnie kochane. no tyle ze niektore bardziej mi sie podobaja. ogolnie lubie wieksze i nie lubie halasliwych i wrednych. niestety z obserwacji widze ze to ostatnie czesto idzie w parze z malym wzrostem ;-):-) mam nadzieje ze M jednak bedzie chcial bokserka bo tu jestesmy dosc zgodni. ale naprawde bardzo podoba mi sie ten jedyneczki cane corso...:tak: i chyba bede starala sie przeforsowac go na naszego psiaka ;-):-)

mruczka witaj w klubie-u mnie tez bylo pieknie ale mam jakiegos dola przez ten remont i nic mi sie nie chce. nawet na basen wczoraj nie chcialo mi sie isc i bardziej sie taplalam i skakalam i wyglupialam z deska do plywania niz plywalam-az mojego M tez zbalamucilam i tez wyglupial sie ze mna zamiast plywac basen za basenem :-D ale i tak sie odprezylam....matko ja nie wiem jak kiedys moglam nie lubiec chodzic na basen-naprawde to super sprawa...:tak:

aisim witaj. wlasnie juz ktoras lipcoweczka tez wspominala ze te bole brzucha czesto od zaparc :tak::tak::tak: no u mnie na szczescie juz raczej bez problemu z tym ale jak sie czasem zdarzy to faktycznie brzuch tez boli. my tam teraz w tej jamie brzusznej mamy bardzo ciasno...:-p

ashika sliczny ten pies :tak::tak:a szczeniaczek?! no brak slow jaki slodziak :-)

mysza no wlasnie my sie m. in. dlatego wynosimy na czas tego remontu-wlasnie przez ten pyl...pamietam jak glupie drzwi wejsciowe nam wymieniali-masakra. a caly dom...chyba nie chce tu byc w tym czasie :-D ten pyl wylazil potem jeszcze przez miesiac i jedno, dwa sprzatania nie dawaly mu rady...

dzamenka golden retriver tez cudny.....ahhh niech juz bedzie lipiec i malenki dzidzius i niech juz bedzie sierpien-i malenki szczeniaczek :-) pelnia szczescia po prostu :tak:

jedyneczka to powiadasz ze dentysta klawiaturke sprawdzil Twoja :-D;-) to czekam na ta fote :tak:

oczekiwanie jaki temat?????????? ja nic nie widze :szok:

tweenie ja mam tak samo. chyba jak jest mloda ciaza i b malutki dzidzius to czuc go tylko wtedy jak sie b blisko powierzchni brzucha ulozy-tak mi sie wydaje. w kazdym razie tez juz dawno zaczelam czuc delikatne ruchy ale czesm nawet 5-6 dni przerwy jest :tak: ale sie staram nie martwic i nie popadac w paranoje- chodze do lekarza, ufam mu i on mnie bada, usg mam co wizyte-widze dzidzi wiec mam nadzieje ze oki jest, czego i Tobie zycze :tak::-)

mysza o tak...juz najwyzszy czas ;-):-D

ale wam fajnie ze sobie ciuszki kupujecie i dzidziusiom. ja to sobie chyba tylko kafelki kupie. albo brodzik :wściekła/y: ide sobie w nagrode pojesc kapusty kiszonej

reklama
to juz czerwieni na glowie nie bedziesz miec ??
rety ja tez chce pofarbowac...tylko co jestem na miescie nie wiem jaki kolor wybrac ;/

vanilka - planowałam juz nie miec, ale ze względu na to ze szybko się spłukuje i zeby fajnie wyglądała musiałabym co 2 tyg. farbować, jak to zwykle robiłam. Teraz żal mi dzidzi na takie moje fanaberie. Postanowiłam zakupic brąz, ale żaden do mnie nie mówił. Wybrałam wkońcu jakis mahoń.:-)

a ja mam do Was pytanie - o moją wewnętrzną rybkę :) To już 18 tydz, od 16 czułam jak się dziecko rusza, takie delikatne ruchy - łaskotanie w brzuchu, a od kilku dni nic. Zaraz zacznę panikować... Czy Wy też tak macie, że dziecko przez kilka dni się nie ujawnia??

tweenie - nic sie nie martw, na początku tak jest ze ruchy czuje sie nieregularnie i są odstępy nawet kilkudniowe pomiędzy odczuwaniem ruchów. Jeszcze będziesz miała okazje dostać niejednego kuksańca.;-)

jedyneczka - ja juz po jedzonku, pyszne było. Teraz za to jestem taka pełna, że chyba wszystko zwrócę.

louise - ja w dzieciństwie miałam bokserkę. To był najcudowniejszy pies pod słońcem. Żaden nie był juz taki jak on. Jeśli chodzi o kontakt z dziećmi, to jedna z najlepszych ras do tego stworzonych.

Ostatnia edycja:
Do góry