reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Asienka neonki to wbrew pozorom bardzo delikatne rybki, musza miec dobre osiwetlenie, grzalke , filtracje. ja to co miesiac kupuje po kilka, a ostatnio to wogole kupilam z 20 rybek i rano wstaje a tam polowy nei ma i zadnej padnietej nei widzialm, chyba jakas z moich rybek jest miesozerna ale nie wiem ktora bo w dzien zyja w symbiozie:-)

reklama
kasik udanej wyprawy z psiapsiółką:happy:

jedyneczka - no niestety spotkanie z psiapsiółka odwołane. Dopadła ja jakaś grype i nie chce mnie zarazić. Ale nie ma tego złego... Juz w pracy zamówiliśmy pyszne żarełko obiadkowe - ja jakąś zapiekanke ziemniaczana i koło 13 ma byc dostawa:-D.
Po pracy jadę do siostry, ma mi zafarbowac własy. Wyczytałam na necie, że loreal casting jest bezamoniakowy i moga uzywać go kobiety w ciąży. Więc w tym miesiącu odpuszczam fryzjera i zobacze co mi wyjdzie na głowie:-D.

oczekiwanie to masz niezłe rybki, widać jadają nocą:-D

mysza ty lepiej idź na zakupy bo zaraz zaczną się gadki o tym co która na obiad robi i Cię skręci przy twojej "widnej" lodówce:-)

dzamena pochwal się potem zdjęciem jak obcięłaś, będziemy podziwiać:-);-)

no ja też się farbowałam castingieem. Lubię tę farbę, a szczególnie odżywkę, którą dołączają. Właśnie umyłam włosy i resztę niej wypaprałam na siebie. Ładnie pachnie.
Spokojnie spokojnie zaraz coś złowię na obiad.

A jeszcze co do rybek - bojownika wystarczy trzymać w szklance. Nie przekarmiać - raz dziennie w zupełności wystarczy. Od czasu do czasu, żeby go troszkę wkurzyć - podstawić lusterko. Ja później dokupiłam mu samicę, ale niestety zabił ją pyskiem. Widocznie lubił samotność :-D Później został zjedzony przez zebrę. :-D:-D Lajf is brutal i samtajms kopas w dupas :cool2:

jedyneczka - no niestety spotkanie z psiapsiółka odwołane. Dopadła ja jakaś grype i nie chce mnie zarazić. Ale nie ma tego złego... Juz w pracy zamówiliśmy pyszne żarełko obiadkowe - ja jakąś zapiekanke ziemniaczana i koło 13 ma byc dostawa:-D.
Po pracy jadę do siostry, ma mi zafarbowac własy. Wyczytałam na necie, że loreal casting jest bezamoniakowy i moga uzywać go kobiety w ciąży. Więc w tym miesiącu odpuszczam fryzjera i zobacze co mi wyjdzie na głowie:-D.
to juz czerwieni na glowie nie bedziesz miec ??
rety ja tez chce pofarbowac...tylko co jestem na miescie nie wiem jaki kolor wybrac ;/

Asienka ja kiedys jak kupowalam bojownika to kobieta w zoologicznym kazala mi kupic dwa.Ponoc one nie toleruja samotnosci ..i musza byc w akwarium we dwoje .

czesc:-)oczekiwanie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jesli jestes zla na mnie o wklejanie zdjec z zakupionymi rzeczami, to sorrki wielkie!dopiero przed chwila zauwazylam ze forum jest tematycznie mocno podzielone, wiec teraz juz bede wpisywac do odpowiednich watkow;-)obiecuje i raz jeszcze przepraszam za wczoraj:zawstydzona/y:

Asienka ja kiedys jak kupowalam bojownika to kobieta w zoologicznym kazala mi kupic dwa.Ponoc one nie toleruja samotnosci ..i musza byc w akwarium we dwoje .

Nie może być 2 samców w jednym akwarium ;-) A jeśli kupować 2 tj. samca i samicę - to tylko takie, które w sklepie pływały już razem. 2 samiczki mogą być, ale one nie są już takie ładne. ;-)

reklama
co porabiacie?ja wlasnie wrocilam z pracy i sie zastanawiam, co tu robic zeby nic nie robic.....wczoraj dostalam wiadomosc, ze od poludnia bedzie wylaczony prad, bo cos tam remontuja i tak czekam az mi komputer zgasnie:-Dpowinnam gotowac obiad, jak na dobra kure domowa przystalo, ale tez mi sie nie chce:sorry:pozniej bede miala wymowke ze pradu nie bylo:-D cale szczescie moja ksiezniczka je dzisiaj w przedszkolu:-)

Do góry