reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No wlasnie za sliczne to wszystko:rofl2: Ja to bym mogla majatek wydac na rozne rzeczy, dobrze ze domek dopiero bedzie sie budowal bo pewnie na pokoik dla dzidzi to by poszlo kasy:-D:-D:-D Ale narazie bedziemy mieszkac w malym mieszkanku wiec pieniazki na koncie zostana:-p

reklama
no się napisałam i skasowało mi się:wściekła/y:

louise dogi piękne ale faktycznie ze zdrówkiem słabują. A dzidzi jeszcze jedno bym chciała i ze wzgledu na wiek musiałabym tez zaraz po Nadince więc kto wie czy nie w podobnym czasie będziemy śmigać znów z brzuniem:-)aha i nie nerwuj się remontem, niech się "robi" a ty tylko wybierz:-)

tiffi a pralkę na dół dać?

dzamena przywiozłam mamusie, popija sobie tyszczanka a ja karmi:-(
No ja mam nadzieję wielką że po porodzie się młodnieje:-)

agatha super że z dzidzią i tobą wsio dobrze ale maluszki to chyba faktycznie się zmówiły w tym tygodniu żeby nie pokazać:-)fajne są sznaucerki a jakiego macie?bo moja kumpela ma średniego pieprz-sól. Sami strzyżecie czy do fryzjera śmiga?;-)

Łóżeczko ja tradycyjne bo jak dziecię będzie na tyle duże wyjdzie przez wyciągnięte szczebelki a nie wypadnie śpiąc no i do mycia wydaje mi się praktyczniejsze. Ale turystyczne chyba też kupię tylko używane na wyjazdy bo to super sprawa. Z Emi miałam kojec i spała w nim na wczasach jak miała roczek ale było to wielkie i niefajne do składania.

aisim a jak się czujesz?
jedyneczka ja to juz dzis to nawet z bezalkoholowym piwem przesadzam bo pije juz trzeciego leszka ,ale spytaj mami moze da chociaz łyczka dzamence
dobrze ze jest z tobą to bedzie ci razniej

Cześć Dziewczyny!:-)

Ja po wizycie, wróciłam godzine temu bo zahaczyłam jeszcze o tesco. Płci niestety nie znam, usg nie miałam, bo za tydzień 4D. Sam mi się zapytał czy sie umówiłam i się przyznałam. Ale wytrzymam, wszystko opiszę w odpowiednim wątku. Miłej nocki Wam życzę.;-)

Narazie mamy walizke ciuszkow i fotelik przyszedl wczoraj, no i wozeczek bedziemy zamawiali niedlugo tylko musimy sie konkretnie zdecydowac na kolorek;-). Lozeczko biore od siostry drewniane, a i turystyczne prawie nowe mamy wiec troche wydatkow odejdzie;-)

Ale Kowalczykowa pobiegla na tych narciochach:-):-):-) Ogladacie olimpiade?? Bo ja yo kurde ogladam i sie stresuje:-p Nie tak jak przy siatkowce ale emocje jakies sa, chociaz taka rozrywka:-D

reklama
dzamena hehe jak 3 juz obalilas to bambke powinnas miec :-D;-)
ja mam jeszcze 5 becksow ,narazie 1 wypity:happy:pewnie w weekend kolejnego sobie walne :happy:

jak fajnie ,moje dziecko juz chrapie..cisza w domu ..uwielbiam tak

Do góry