reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
faktycznie jest:tak:
a Kowalczyk która??

Narazie eliminacje ciagle;-) Trzeba czekac na finaly:-) Dzidzia chyba tez ze mna oglada bo wywija fikolki, a wogole moja kolezanka mowi ze w 17 tygodniu jej M juz czuje mocno ruchy dzidzi, chyba za wczesnie co??? Jakos to nieprawdopodobne dla mnie:szok:

dzamena hehe jak 3 juz obalilas to bambke powinnas miec :-D;-)
ja mam jeszcze 5 becksow ,narazie 1 wypity:happy:pewnie w weekend kolejnego sobie walne :happy:

jak fajnie ,moje dziecko juz chrapie..cisza w domu ..uwielbiam tak
vanilio nie mam bombki za to lać mi się chce strasznie i normalnie chyba w nocy to nie wyrobie po tym ala piwsku o smaku marchewek jak to nazwał mój M
moje kochane dziecie tez juz spi i całe szczescie nie budzi sie w nocy wiec pobudka dopiero o 7 -10 z dokładn oscią nawet nie musze budzika ustawiac ,kocham wieczory i tą cisze

dzamena rozumiem dokladnie o czym mowisz...sama tez to przerabiam:-)wlasnie zamierzam rozkoszowac sie ta cisza w czasie kapieli:-)wiec dobrej nocki WAM zycze i do szybkiego sklikania:-)

U mnie cały dom żyje w rytmie olimpiady :-)

Chciałbym dostac takie dofinansowanie na zakupy dla Dzidzi w wysokości chociażby 10 000 zł :-D:-D

Kurde wypilam machiatto i az mi sie w glowie kreci:-( Ide po cos slodkiego:-D:-D a wogole gdzie jest emih bo jakos malo pisze chyba albo ja z tego ze malo teraz jestem to nie zauwazylam ze sie odzywala. No i kama zniknela chyba.

Narazie eliminacje ciagle;-) Trzeba czekac na finaly:-) Dzidzia chyba tez ze mna oglada bo wywija fikolki, a wogole moja kolezanka mowi ze w 17 tygodniu jej M juz czuje mocno ruchy dzidzi, chyba za wczesnie co??? Jakos to nieprawdopodobne dla mnie:szok:
chyba kolezanka cos sciemnia bo ja sie jeszcze nie spotkałam z tym zeby było mozna wyczuc tak wczesnie dzidzie tym bardziej ze my same jeszcze nieraz nie wiedziałysmy czy te musniecia to dzidziol

reklama
chyba kolezanka cos sciemnia bo ja sie jeszcze nie spotkałam z tym zeby było mozna wyczuc tak wczesnie dzidzie tym bardziej ze my same jeszcze nieraz nie wiedziałysmy czy te musniecia to dzidziol

No wlasnie, teraz to ja wiem ze to dzidziol no i M moze wyczuc czasami, ale bez przesady zeby az tak mocno;-) Ale u mnie to 21 tydzien a to jest roznica nie.
Kurde obralam sobie gruszke i poszlam rece umyc a w tym czasie pies mi wciagnal gruszke:-( musze isc po druga ale nie chce mi sie chodzic, ehm

Do góry