reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć laseczki.

malewa fajnie że zajrzałaś,mam nadzieję że biznesik któremu się teraz poświęcasz (ta pobudka 5 rano :szok:)przyniesie wymierne efekty;-)

asieńka gratuluje wizyty, najważniejsze że wszystko dobrze choć ciekawość rozumiem rozumiem;-)Ja idę dziś na 16tą, mam nadzieję że mi potwierdzi że to dziewuszka, chyba że coś wyrosło he he:laugh2:

tiffi dobry pomysł wykupić kilka jazd a diabeł nie taki straszny jak go malują;-)choć to prawda że jeżdżą kretyni i niewiele można na to poradzić dlatego zawsze choć staram się duże odstępy zostawiać zwłaszcza zimą . Ifajne słyszę zakupy zrobiłaś, ja to siedzę w domu jak jaskiniowiec ostatnio:confused2:

emih puk puk puk aby to nie bezsenność znowu:tak:udanego wyjazdu i bezpiecznego powrotu, tylko się tam za bardzo nie rozgość bo my tu będziemy tęsknić:-(

ewcik idź idź nie ma z tym żartów, daj potem znać co i jak.

olyv trzymam kciuki choć kruciutko bo pospałam:-)czekamy na wieści.

reklama
Witam dziewczyny.
Powodzenia na wizytach życzę...może dzisiaj poznamy już jakąś płeć bo wczoraj (jak dobrze liczę) były trzy wizyty z USG a dzidzie się nie ujawniły z płcią;-) A jaki mamy teraz tydzień...na chłopców czy na dziewczynki??? Ja mam kolejną wizytę 8 marca-no i jak by było fajnie w Dzień Kobiet się dowiedzieć, że pod serduszkiem kobitka:-D Choć ja dalej mam przeczucie na drugiego synka.
emih życzę udanego wyjazdu i wracaj do nas szybko.
Dziewczyny co macie dzisiaj na obiad??? ja nie mam weny i nie wiem co ugotować.

Ja mam ten model :
http://4.bp.blogspot.com/_0KTE6lv4nSQ/SzoKF4f8V5I/AAAAAAAAAFQ/T0nd76mmSWw/s400/Crocband.jpg
Ale podbno każdy model Crocsów jest taki wygodny :)Tylko ,że wszyscy się smieją ,ze to najookropniejsze buty na świecie , ale do sportowego stylu nie są takie złe:-D:-D:-D
no piekne nie sa :-D:-D:-D ale widac od razu na 1 rzut oka ze mega wygodne-a jaki masz kolorek? z tych na zdjeciu to czarny i bialy mi sie podobaja :tak:

jedyneczka powodzenia na wizycie. i oby potwierdzil gin ze to Nadinka :tak::-) no chyba ze zachowa sie tak jak wiekszosc dzieciaczkow z tygodnia wstydliwego bobasa :-D

ania pestka
ja mam warzywa na patelnie. ale powinnam zjesc 4 obiady i tak codziennie, bo co ja zrobie z tymi rzeczami z zamrazarki...???? przez tydzien musze oproznic 106-litrowy zamrazalnik...:crazy::-(

madzik najważniejsze że wygodne;-)ja z Emi chodziłam w drewniakach i było mi bardzo wygodnie:happy:
ania_pestka zyczę oczywiście aby dzidziol się dziś ujawnił:-)

Ja na śniadanie zjadłam winogrono ale nie pojadłam:-p
Na obiadek też nie wiem, może ravioli z grzybkami w sosie serowym - bo szybkoa ja ostatnio leniwiec straszny:-D

Ja mam czerwony :)Mąż mi je sprezentował, więc nie mogłam wybrac koloru niestety.
Dziewczyny myślicie że to pukanie to dzidzia czy ruchy jelit-bo to były takie wyczuwalne pod ręką puknięcia.

Ja mam czerwony :)Mąż mi je sprezentował, więc nie mogłam wybrac koloru niestety.
Dziewczyny myślicie że to pukanie to dzidzia czy ruchy jelit-bo to były takie wyczuwalne pod ręką puknięcia.
madzik ja mysle ze to dzidzia. raczej na pewno :tak: juz zakonczylas 20 tydzien (gratulacje!) wiec wszystko na to wskazuje :-)

Dobry:-)
Wcale się nie odchudzam, bo po tygodniu diety znowu 0,5 kg do przodu ehhh...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!
Emih jak to nas opuszczasz??Wracaj szybko, bo tu bez Ciebie pusto będzie!!

reklama
madzik to maluszek pewnie kopie:tak:

louise jeju ale masz wyżerke, możesz pochłaniać i masz wytłumaczenie że trzeba było przecież zamrażalnik opróżnić:-D

Do góry