reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka masz racje to pewnie po ogórkowej:-p

ja też zaraz mykam pod prysznic:tak: ale mi apetytu narobiłyście na tą fasolke:eek: aż się poślinilam...a taka mrożona jest dobra???

reklama
teraz mrozonki sa najlepsze bo wszystko sztuczne zima wiec smialo mozesz kupic :tak:ja tez tylko mrozonki .

ja jem mrożonki :tak: tylko fasolki jakoś mrożonej nie kupowałam...ale jak mówisz ze dobra to jutro kupie:happy: chyba nie usne takiego smaka na nią dostałam...a o tej godzinie wszystko zamknięte:eek:

ja jem mrożonki :tak: tylko fasolki jakoś mrożonej nie kupowałam...ale jak mówisz ze dobra to jutro kupie:happy: chyba nie usne takiego smaka na nią dostałam...a o tej godzinie wszystko zamknięte:eek:
kup sobie jutro kup :tak:dobra , zdrowa i nie tuczaca hehe
ja tez mam smaka ale nie bede juz na noc gotowac :sorry:

Vanilka, Rusalka ale Wam dobrze, ze macie u siebie razowca...
ja tez uwielbiam, ale tu polski sklep jest skromnie wyposazony i pieczywo tylko paczkowane albo chleb baltonowski, albo staropolski... :-(

Właśnie skończyłam 2 godzinne siedzenie w necie nad fotelikami samochodowymi, ale już wiem jaki chcę kupić, ufff, może mi się uda na jakiś fajny używany na allegro zapolować.

Teraz już padam i chyba idę spać...

do jutra dziewczynki:-)

Perla, tylko Ty przy tym samym wzroście dużo szczuplej wyglądasz niż ja.

Na obcasach się wygląda zgrabniej, ale ja często preferuję wygodę, mam kilka par na obcasach, ale na wiosnę zakupiłam wygodne Ecco - nie są to typowe adidaski, ale sportowe buty, które będą super na duży brzuch i na spacerki z wózkiem.
Ale do sukienek i spódnic tylko obcasy i japonki ewentualnie na lato.

tak mrozonki sa the best teraz:-D:tak:

ale zrobilam zamieszanie z fasolka ;-)..mi sie zapasy pokonczyly...jutro jade uzupelnic zamrazarke:-D

a wiecie co kupilam sobie ostatnio w pl sklepie- ? polskie pierogi z jagodami:-)...tylko do teraz (juz 3 dzien) cos nie mam na nie ochoty:-D:-D:-D

Właśnie skończyłam 2 godzinne siedzenie w necie nad fotelikami samochodowymi, ale już wiem jaki chcę kupić, ufff, może mi się uda na jakiś fajny używany na allegro zapolować.

Teraz już padam i chyba idę spać...

do jutra dziewczynki:-)

Perla, tylko Ty przy tym samym wzroście dużo szczuplej wyglądasz niż ja.

Na obcasach się wygląda zgrabniej, ale ja często preferuję wygodę, mam kilka par na obcasach, ale na wiosnę zakupiłam wygodne Ecco - nie są to typowe adidaski, ale sportowe buty, które będą super na duży brzuch i na spacerki z wózkiem.
Ale do sukienek i spódnic tylko obcasy i japonki ewentualnie na lato.
e tam! tak z boku moze wygladam, ale ogolnie to grubej kosci jestem i miesnie po tatusiu :-D
a ja wlasnie dzis wylicytowalam uzywany fotelik "Graco" z autobaza za UWAGA: jakies 22zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jestem zadowolona :laugh2:

Ja chcę kupić Primo Viaggio Peg Perego, bo mam wózek spacerowy Pliko P3 po Majce i będę go sobie na początku woziła jako stelaż do fotelika w bagażniku - do lekarza czy na zakupy czy na szczepienie. A na spacery mam starą spacerówę z wielkimi kołami.

Ale z tym Graco to Ci się udało Perla, podobno bardzo fajny fotelik.

Ja też grubej kości, i łydki i uda mam sporawe:-(

reklama
Cześć dziewczyny

Wpadam doslownie na chwileczke bo sie bardzo za Wami juz stęskniłam. Kurcze szkoda że nie mam kiedy nadrobić zaległości i nie wiem co sie u was dzieje :-( Mam nadzieje że wszystko wporządeczku, że maleństwa rosną zdrowo i brzusie :tak:
Jeszcze troszke i mam nadzieje, że juz będe miala troche więcej czasu żeby być na bierząco, bo to straszne nie wiedziec co się tu dzieje :-(

U nas wszystko dobrze, brzuchol rośnie razem z resztą cielska no i z niecierpliwością czekam na wizyte. Normalnie mam wrażenie że juz od wieków na nią czekam.

No nic uciekam do łóżeczka bo jutro kolejny dzień z budzikiem o 5 :crazy:

Trzymajcie sie cieplutko

Do góry