Cześć dziewczyny, chciałam do was zajrzeć na trochę a wy tu tyle postów napstrykałyście, ale postaram się nadrobić.
walentynki u nas bez żadnych rewelacji, tak jak pisałam przyjechała mój brat z żoną i dwójką dzieci (7,3 lat) i pojechaliśmy na mega wielkie lody polecam w wawie w Blue City i objadłam się jak nieboskie stworzenie
emih fajnie że to benzacne można stosować, ale dobrze że się upewniłaś. Co do imiona dawanych dzieciom, to własnie jest chyba jakaś moda w rodzicch na bycie oryginalnymi i dawanie imion żeby zaskakiwały i nagle okazuje się, że imię "Kasia" jest oryginalne a nie jakieś Tuje, Muje ....
jedyneczka, gregorka , emih, agatha nawet nie wiesz jak bardzo bym chciałam jeździć samochodem, ale mój paraliż nazywam "irracjonalny lęk przed innymi użytkownikami drogi", naprawdę się boję, nie mam wprawy. Miałam wykupić sobie kilka lekcji by pojeździć (ja się boję i chciałam trochę się wdrożyć), ale tyle razy stchórzyłam, a miałam to zrobić przed ciążą no i dupa. Generalnie to naprawdę moja pięta achillesowa.
justa o to nie to samo z tym prawej jazdy, ja nie jeżdżę w ogóle a to zasadnicza różnica
jedyneczka Fajnie, że z dzidzią wszystko ok
agatha fajnie że twój dzidziuś tak daje czadu, no niech wie mamusia, że rośnie :-)
atabe tak to chyba jest z tymi kilogramami, po prostu przyzwyczaiłyśmy się do wizerunku nas samych "jakichś tam", ja z kolei jak widzę młode dziewczyny ładnie ubrane zadbane to jakoś wyglądam przy nich jak szara kaczka, ale pocieszam się, że we czwartek pójdę do fryzjera, potem przejrzę szafę zobaczę co i jak mogę ubierać i pomyślę o kolorach, bo te szarości mnie dobiją. Może też spróbuj...
Co do przytulania mam tak samo, mam jakąś barierę i się boję
mammi fajnie że się uspokoiłaś mierząc tym detektorem, a kupiłaś go przez allegro czy normalnie w sklepie?
gaja nie daj się i ganiaj chłopa nawet i kilka razy, ja też czasem muszę mojemu kilka razy powiedzieć, ale najważniejsze by nie robić nic za niego (choć mnie wyrywa i już sama bym to zrobiła), ale jestem twarda - skutkuje
vanilka jak lubisz pomidorki to kupuj te cherry ja się nimi objadam teraz
louise ja ciągle siedzę na leroy i przejrzałam koło 5000 zdjęć innych osób c do wanny z prysznicem, ja mam skosy i wanna będzie, ale prysznic musi być oddzielny, a teraz jest dużo takich zabudów do wanny, naprawdę fajne
mruczka twoja dieta jest całkiem fajna, moja koleżanka w ciąży zrobiła test glukozę wyszła źle i teraz naprawdę się męczy biedna dietą, ale jaką, wyobraźcie sobie miała cukier na diecie np.65 a jak zjadła plasterek sera żółtego 95
asieńka fajnie, że z dzidzią wszystko dobrze
Różne tematy:
mierzenie ja się nie będę mierzyć bo godzina już późna, a nie wiem ile mierzyłam po ciąży. Ostatnio pisałam, że mam -2kg na wadze, ale spieszę donieść że to juz nieaktualne, bo zaczynam przybierać i nabierać, poza tym robię się kaczucha. A co do wzrostu to wy naprawdę wysokie jesteście ja mam 168
ssanie odczuwam najbardziej koło północy czyli "wieczorową porą"
buty ja bardzo lubię buty na obcasie, ale w ciąży śmigam na płaszczakach, bo głównie dlatego, że boję się poślizgnąć, a druga rzecz, na dalszą trasę (czytaj spacer/chodzenie dłuższe niż 20min) noga mi się męczy
Dziewczyny u mnie nadal rodzinka, wszyscy śpią ja przy komie, a M przy drugim. Miło jak cały dzień jest z kim pogadać, ale trochę zmęczona jestem, krzyż mnie boli od chodzenia. Ale teraz news dziewczyny byłam na zakupach -polecam mother care są niezłe promocje. Kupiłam spodnie na lato takie płócienne za 49zł, bluzkę 49zł i rybaczki jeansowe 49zł, poza tym w orseyu kupiłam bluzkę za 39zł, także trochę uzupełniam garderobę, bo jednak ceny "normalne" są porażające.
Pozdrawiam, odezwę się pewnie w środę