reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witajcie mamuśki:-) ja jestem czerwcówka 2010 tzn mam termin wg OM 22.06
wg USG na 28 .06 tak że wpadłam sie przywitac bo może i mnie w lipcu wziąsc dopiero;-)

czy wy też macie ciągłe ssanie wżołądku?:eek: ja ciągle jestem głodna....

Oj mam to samo, ale jak z tym walczyc:-(trzeba się wziąść za siebie:-)i ograniczyc troszkę:-)

ale zescie nastukaly!
a propos wymiarow to ja mam tyle wzrostu co Agatha czyli 177cm, w biodrach 101cm, a w cyckach to chyba niewiele sie zmienilo bo jeszcze mleczna jestem :-D
ale kupilismy juz dzis puche mleka sztucznego i niedlugo odstawiamy od cyca...
bylismy u lekarza, osluchal Krisa i diagnoza: zdrowy! kamien z serca... :tak:
dostalam dzis bez okazji bukiet tulipanow :-) pewnie M na cos liczy :-D
Emih a jak te ciasto jogurtowe?
Vanilka, Atabe chyba juz lepiej humorki...

Oj tam odrazu liczy na coś:-)a moze to tak całkiem bezinteresownie poprostu z miłości:-)

no to został jeden garnek ogórkowej:cool2:
bylam w sklepie i kupiłam body z napisem-kocham mojego tatę, pewnie jak ubiore w to małą to się M rozpłynie:-p
ale tak mi się pić chce jakbym była na kacu...pije i pije:tak:
Mruczka ale za tą diete to Cię podziwiam:tak: ja bym nie miala takiego zaparcia i pewnie po dniu wcinałabym wszystko co niezdrowe:zawstydzona/y:

witam sie:tak:

dzis caly dzien przelezalam w lozku...czulam sie fatalnie...za oknem leje i mnie jakies doliny dopadly...moglabym wszystkie ciazowe narzekania spisac- bo mnie dzis one dotyczyly!:zawstydzona/y:

co do wzrostu- to ja tez z wysokich 177/8cm...reszty wymiarow nie znam..ale skora zaczyna swedziec...czuje, ze rosne w szerz:eek:

co do jedzenia..ja jem tylko i wyl. razowy chleb, malo slodyczy(bo nie przepadam) i generalnie duza wage przykladam do tego co jem..takie moje spaczenie:sorry:
ostatnio zajadam sie szpinakiem i fasolka szparagowa...mniam!..na rozne sposoby;-)

zazdroszcze wizyt u gina...ja odliczam do 24....:rofl2:

Wpadlam tu jeszcze bo moj syn sie bawi i nie mysli o spaniu :cool:
Po kapieli jestesmy obaj wiec moze zaraz go sen wezmie :happy:

atabe dziwisz sie,ze Cie suszy :-Dzjadlas garnek ogorkowej a one maja w sobie tony soli ,a po soli wiadomo pic sie chce :happy:

jedyneczka hehe wkoncu wisnie przeszly :happy:ciekawe kiedy znowu Cie najdzie .

Rusalka ja od kilku lat jem tylko razowy ..lubie bardzo :tak:

reklama
Rusałka co to za doły:cool: Jutro nowy dzień- na pewno będzie lepiej:tak:
Ja się już żegnam-jutro przychodzi siostra, więc będę dopiero wieczorem.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki:-)

Do góry