reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka widzę,że z bratową niezbyt się lubicie:-D

No właśnie też się dziwię jak ona na tych szpilach się utrzymuje.Niby szczupła jest,ale z taki brzuchem to raczej nie jest wygodne.I jeszcze z dzieciaczkiem raz była-takim gdzieś 4 letnim,niby ubrana normalnie-nie żerby jakaś odsztyftowana, a te szpilki....:baffled: Dziwne i tyle

U mnie zupki też na mięsku:tak: Wędlin już wcale nie jadam, ale pod zupkę mięsko musi być:tak:
2 lata jej nie widzialam !!!

a idzcie z tym miesem ble

reklama
atabe nie najlepiej wygladaja nie polecam cholercia ja mam jedne cichobiegi kupione przypomnialam sobie wlasnie masakra nie cierpie plaskich butow dla mnie wysoki obcas to normalka i podstawa moj M tez lubi ale z innych wzgledow niz ja :-D

vanilka popieram mieso jest obrzydliwe fuj

mammi ladne :tak:

wlasnie robilam popcorn w garku ..
i tak zaczelo strzelac pomimo pokrywki ,ze czesc wyladowala na kuchence i zaczelo sie dymic ...
az wlaczyl sie w calej kamiennicy alarm :-D:-D:-Di tak 3 razy sie wlanczal ,a sasiedzi go wylanczaja :-D:-D:-D
teraz siedze w zadymionym domu :-D

reklama
mammi ladne :tak:

wlasnie robilam popcorn w garku ..
i tak zaczelo strzelac pomimo pokrywki ,ze czesc wyladowala na kuchence i zaczelo sie dymic ...
az wlaczyl sie w calej kamiennicy alarm :-D:-D:-Di tak 3 razy sie wlanczal ,a sasiedzi go wylanczaja :-D:-D:-D
teraz siedze w zadymionym domu :-D

Mój M raz pocorn w mikrofali próbował zrobić.Mało kuchenki mi nie spalił, a śmierdziało w całym domu potem przez pół dnia:eek:
Żeby tylko sąsiedzi nie dogadywali;-) Chociaż kto ciężarnej zwróci uwagę, chyba tylko jakiś samobójca

Do góry