reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja sobie zakupilam kosmetyki na wyprawie po sklepach i mam od razu lepszy humor.wkleilam w odpowiednim watku zdjecia :-). nie zepsul mi sie nawet po zmierzeniu spodni, zakupionych w 2 miesiacu ciazy ktore sie nie dopiely :-D
a tak poza wszystkim to zmierzylam sie i tak: biodra 92 cm (bylo 85) brzuchw najszerszym miejscu: 85cm, talia 74cm, udo 53cm. niestety wymiar wyjsciowy znam tylko w odniesieniu do bioder...:-p
to ty naprawde szczuplaczek jesteś:tak:...

reklama
co do wymiarow to moj brzuch w najszerszym miejscu w obwodzie ma 100 cm :szok::szok: niestety biodra podobnie :zawstydzona/y: uczcze to kolejna czekoladka pewnie :-( co do uda to sie pocieszylam tylko 54cm wiec podobnie jak louise tylko ona aktywna a ja lozkowiec bo za kanapowca juz robic nie moge :-(
a M mowi ze nie uroslam:-:)-( ale klamie
To ja mam identyczne wymiary Ashika, tyle że w brzuchu mniej... ale reszta kropka w kropkę, ale ty chyba wyższa jesteś dziewczyno, co? Ja mam 168cm :sorry:

Kurcze, szkoda mi was POSĘPNIACZKÓW :-(

LOUISE teraz przez ciebie wszystkie lataja za centymetrami po mieszkaniach :-)
Dokładnie, wszystko przez Loise!- całe pudło z igłami wysypałam se na głowę :wściekła/y:;-)
Ashika, a ja myśląłam ze ty powyżej 170, to może Vanilka?! A ta, proszę- narzeka, narzeka a takim samym okazem świeci :-p

Ps. ja też za jabłkami i kiwi język zwieszam, a jabłek nie lubiłam... ALe tylko Jonagored z TEsco- twarde i słodko- kwaśne!

LOUISE teraz przez ciebie wszystkie lataja za centymetrami po mieszkaniach :-)
:-D:-D:-D ja wlasnie dorwalam po przymierzeniu tych spodni co w ciazy juz kupilam (teraz za ciasnych). myslalam, biedna kretynka, ze mi troche wysmuklaly te uda i zad a tu zonk :-D:-D:-D. 2 tygodnie temu jeszcze w te portki wchodzilam :szok::szok::szok:
dobrze dobrze-pomierzmy sie. tylko wlasnie zaluje ze wyjsciowych wymiarow nie mialam-niedpatrzenie...

o jeżuniu to Wy wszystkie wyzsze ode mnie a ja taki karakan i w dodatku gruby...:-( ja mam 157 cm

emih ja tez te "japka" najbardziej lubie :-)

Ostatnia edycja:
Dokładnie, wszystko przez Loise!- całe pudło z igłami wysypałam se na głowę :wściekła/y:;-)
Ashika, a ja myśląłam ze ty powyżej 170, to może Vanilka?! A ta, proszę- narzeka, narzeka a takim samym okazem świeci :-p

Ps. ja też za jabłkami i kiwi język zwieszam, a jabłek nie lubiłam... ALe tylko Jonagored z TEsco- twarde i słodko- kwaśne!
to raczej nie ja ..ja mam zaledwie 164 :-Dwielkie uda i pupsko ..nie wspomne teraz o cyckach mleczarniach :eek:

reklama
Ja mam 177 wzrostu, więc pocieszam się, że tak bardzo tego dupska może nie widać. Ogólnie nigdy do filigranowych nie należałam:-( A szkoda bo to jest takie kobiece, a nie taka kobyła jak ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

PS ale akurat dzisiaj miałam centymetr w torbie (a w biurze siedzę), bo sobie wybieram na allegro rzeczy i mierzę:-)

Do góry